Nok en gang: Er BankID en svindel mot oss alle?! Les hele BankID-avtalen her!

Nok en gang: Er BankID en svindel mot oss alle?! Les hele BankID-avtalen her!
0 0
Read Time:4 Minute, 57 Second

Endret og utvidet sak av BulloTV datert 22. des 2023:

Bankene og spesielt DNB forsøker å få oss alle til å bli avhengig av bankID og Vipps. Kontanter ønsker tydeligvis myndighetene og bankene å fjerne helt, alt skal digitaliseres for en hver pris, selv om alle lover om personvern og privatliv må brytes eller fjernes.

Den kanadiske samfunnsviteren Jordan Peterson advarer 7. mars 2024:

En ensidig avtale

Kampen for kontanter, frihet og sannhet fortsetter. Mer og mer tyder på at BankID er en svindel mot oss alle. En mer ensidig avtale i fordel av bankene og myndighetene skal du lete lenge etter.

Avtalen ser ut til å gå ut på  at de kan kontrollere og overvåke kontoen dine, men også avslutte og sperre når det passer dem eller myndighetene. Det ser også ut til at den nye BankID og ansiktsgjenkjenningen vil kunne overvåke deg 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Slik jeg ser det er dette veien til å fjerne kontanter helt, og innføre et straff og belønningssystem etter hva du gjør for noe. Det å handle med kontanter i fremtiden vil sees på som hvitvasking, og kanskje er det allerede slik nå?!

Vi har trykket opp et A4 hefte på 8 sider. Se under:

Les hele magasinet:

Her!

Punkt 10 er jo bare helt utrolig, i tillegg skal man visstnok betale for å ha BankID…

Har du lyst til å støtte oss i kampen?

Sett inn noen kroner på konto: 9365.33.73250 (Solidaritet 21) eller ta kontakt på SMS 932 20312, Odd-Erik

Jordan Peterson advarer mot debanking:

DNB avsluttet kundeforholdet mitt!

I juni 2022 avsluttet/sperret DNB Bank ASA(DNB) mitt kundeforhold og alle mine avtaler med dem da jeg ikke hadde legitimert meg på nytt innen deres frist. Alle mine penger og alle mine avtalte tilganger var plutselig utilgjengelige for meg, de var stjålet av den samme banken som skulle ta vare på pengene mine…

Det var slik at ALLE i DNB skulle legitimere seg på nytt.  

Alle skulle innlemmes i den nye teknologiske verdenen til BankID.

BankID er et aksjeselskap!

BANKID BANKAXEPT er et AS, eiet av en sammensetting av de fleste bankene i Norge, med DNB sin konsernleder Kjerstin Elisabeth Rasmussen Braathen som styreleder. Firmaet er stiftet den 1. august 2021 og kan sammenblandes med andre BankID løsninger fra tidligere. Litt uheldig vil sikkert noen mene.

Konsernleder Kjerstin Braathen stiller jevnlig opp hos World Economic Forum da DNB er en partner av den elite organisasjonen.

Uheldig eller ikke uheldig? Hva tenker du?

For å gjennomføre DNBs store planer om effektivisering, større hastighet, kontroll og overvåking på ALLE transaksjoner så måtte jo ALLE godta deres nye avtale om BankID.

Det høres svært så enkelt ut, og dermed sendte DNB ut brev til alle sine 2 000 000 kunder om at de måtte legitimere seg på nytt, det hele ble fremlagt som en selvfølgelighet. Dersom du ikke ønsket å legitimere deg på nytt ville DNB avslutte kundeforholdet ditt som et naturlig ledd i hvitvaskingsloven. Den som nektet var tydeligvis indirekte skyldig i hvitvasking og terrorfinansiering, selv uten noen som helst mistanke, bevis eller dom. DNB kunne da ta beslag i dine penger og avslutte alle avtaler som du tidligere hadde avtalt med dem, for det sto visstnok i hvitvaskingsloven, og DNB var både aktor og dommer i samme sak.

Dermed begynte kundene til DNB å stille opp utenfor bankfilialene over det ganske land, for å legitimere seg på nytt, mange var jo livredde for at bankkontoene og andre verdifulle avtaler skulle avsluttes med et tastetrykk dersom man ikke var hurtig nok ute.

Den nye legitimeringen begynte straks, og de forskjellige tilknyttede avtaler med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk og andre sikkerhetstiltak ble innlemmet i den nye BankID-avtalen til DNB.

Men hva er egentlig en avtale om BankID?

Etter det første brevet fra DNB mars 2022 forsto jeg snart at denne avtalen umulig kunne være noe bra for andre enn de myndigheter og større bedrifter som ønsker seg et diktatur med konstant overvåkning og kontroll av folket sitt liv og økonomien deres.

I det første brevet datert 15. mars 2022 sto det nærmest rett ut at den nye legitimeringen, og BankID dreier seg om mye mer enn våre penger og andre avtaler med banken. BankID skulle lett blandes sammen med skattemyndigheter, helseopplysninger, koronapass og mye annet spennende.

Les gjerne: NRK debatten tar opp WHO sin monopoltraktat om pandemier!

den avtalen tenkte jeg, at DEN AVTALEN skal ikke jeg gå inn i, dessuten er jeg lite tilhenger av avtaler som blir inngått i sammenheng med trusler og lignende. Jeg tror det er en lov mot slikt også.

Det at jeg ikke ville gå inn i denne avtalen har ført til en mengde nye trusler og ulovligheter fra DNB og deres inkasso-samarbeidspartnere. Det virker som om DNB mener de står over Norges lover, og kan gjøre akkurat hva de ønsker. Det synes jeg er svært ugreit. I disse dager forsøker de å tvangsselge huset mitt i samarbeid med Norges største inkassoselskap Kredinor.

Det er svært uheldig at slik som dette kan foregå i dagens Norge. Mye av det som skjer nå virker som en forberedelse til et diktatur, hvorfor skulle vi ellers få slike avtaler?

Derfor er det svært viktig at vi står opp imot disse overgrepene ellers kan det gå virkelig dårlig for oss alle. Så la oss ta tilbake styringen over egne penger og bankkontoer, for i dette er det vår friheten ligger.

Med vennlig hilsen

Odd-Erik Helgesen

Se gjerne annet:

Anken til Norges Høyesterett er innlevert! Se hele anken her. DNB og BankID forsøker å stjele huset mitt. Mitt hus er mitt slott!

Slottstock Festivalen 2024 ble lansert i Tønsberg! Svein Østvik sparte ikke på kruttet… Og ble møtt med begeistring!

Driver DNB og inkassoselskapet Kredinor med organisert økonomisk kriminalitet?!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *