Anken til Norges Høyesterett er innlevert! Se hele anken her. DNB og BankID forsøker å stjele huset mitt. Mitt hus er mitt slott!

Anken til Norges Høyesterett er innlevert! Se hele anken her. DNB og BankID forsøker å stjele huset mitt. Mitt hus er mitt slott!
0 0
Read Time:6 Minute, 23 Second

Lave renter

Viktig å forstå at min kamp mot DNB og BankID også er alles kamp. Denne kampen må tas nå ellers er det snart for sent for oss alle sammen. Vi ser jo hvilken vei dette går, så les mer under…

Etter andre verdens krig var det slik at absolutt ALLE skulle ha mulighet til eie sin egen bolig. Husbanken ble opprettet i 1946 slik at alle, faktisk alle i Norge, skulle ha en mulighet til eie sin egen bolig. Dette som en del av gjenreisingen av Norge etter krigen.

Se gjerne mer om Husbanken:

Her!

Dette med Husbanken er et svært viktig poeng i dag hvor rentene er skyhøye og ukontrollerbare. Husbanken hadde garantert lave renter hele tiden.

I dag er det blitt slik at denne folkebanken nærmest er blitt redusert til sosialhjelp for trengende istedenfor å være et gode for oss alle.

Husbanken gir i dag bostøtte til folk som leier boliger av store utleiefirmaer, det vil si at statens Husbank benyttes i dag til holde utleieprisene kunstig høye, og berike de som allerede er mangemillionærer. Altså det vi tidligere ville kalle ren høyrepolitikk.

Skal vi ha lave strømpriser?

Husbanken brukes også til å gi støtte for trengende når det gjelder de svært høye strømregningene som alle nå har fått tatt del i.

What?!

Politikerne og myndighetene våre tar altså fra oss våre lovlige vedtatt eiendomsrett til strømmen vår, og i en slag kompensasjon gir de oss «sosialhjelp» for midlertidig døyve de økonomiske «smertene».

Grunnloven forteller oss:

 §§ 112.

Alle har rett til eit helsesamt miljø og ein natur der produksjonsevna og mangfaldet blir haldne ved lag. Naturressursane skal disponerast ut frå ein langsiktig og allsidig synsmåte som tryggjer denne retten òg for kommande slekter.

Borgarane har rett til kunnskap om korleis det står til med naturmiljøet, og om verknadene av planlagde og iverksette inngrep i naturen, slik at dei kan tryggje den retten dei har etter førre leddet.

Dei statlege styresmaktene skal setje i verk tiltak som gjennomfører desse grunnsetningane.

Se gjerne mer om den saken:

Her!

Hvorfor har partiet Arbeiderparti og andre partier blitt med på dette skiftet fra å støtte folket til å støtte de rikeste?

Bare et spørsmål…

DNB og World Economic Forum er partnere. Agenda 2030…

Banken DNB, hvor den største aksjonæren er staten, er i dag en viktig samarbeidspartner med World Economic Forum.

World Economic Forum forteller om sine spådommer for år 2030 på videoer som de slipper ut på sine sider, kanskje rett og slett at det dreier seg om Agenda 2030…

Det er ikke snakk eiendomsrett for alle, men det helt motsatte. Målet er tydeligvis at vi alle skal tilbake til da adelen og eliten styrte verden.

Det fortelles at vi skal leie alt vi bruker og være lykkelige med det…

Eliten ønsker at vi igjen skal bli leilendinger i deres verden, mulig det også er enda verre…

Se gjerne en annen historie:

Her!

Ønsker vi å være med på den historien?

NEI! det gjør vi ikke, så derfor ønsker ikke jeg å godta den nye BankID avtalen, og håper med dette at mange andre også begynner å forstå sammenhengen.

Denne BankID-avtalen forteller rett ut at de private bankene når som helst kan stenge kontoene til kundene sine av det som kalles sikkerhetsmessige grunner. De trenger ikke engang gå omveien om rettssystemet, det er noe bankene selv kan gjøre ved en algoritme som en datamaskin med kunstig intelligens lett kan styre. I tillegg kan onde mennesker i dette systemet bare legge inn sine egne preferanser i tillegg.

Er dette greit?

Les hele avtalen:

Er bank ID en svindel mot folket

Se hvordan de private aktørene tar over utlånsmarkedet rundt 1994:

Så hvorfor kan ikke staten gi gunstige lån til de norske innbyggerne i våre dager?

Nå er det jo slik at staten er søkkrik med enorme milliardbeløp plassert i oljefond, så hvorfor ikke låne ut til borgerne til en gunstig rente? Bare et spørsmål…

Anken til Norges Høyesterett i saken mot DNB og BankID levert 30. mai!

DNB forsøker altså stjele huset mitt ved å stenge kontoene mine med beskyldning om at jeg ikke har legitimert meg på nytt. Dette er ren løgn, jeg legitimerte meg på nytt den 15. juni 2022 kun noen få dager før de avsluttet/ sperret kontoene mine. Så det er ingen tvil om at dette dreier seg om å tvinge meg og andre til å godta den nye BankID-avtalen, men denne avtalen er ren svindel, slik som det er nevnt ovenfor. BankID skal gjøre det mye enklere å bruke koronapass(helsepass) og annet står det i det første brevet jeg fikk fra DNB den 15. mars 2024. Den avtalen ønsker ikke jeg å gå innpå, en avtale dreier seg alltid om flere parter, ellers er det ikke avtale, men ren tvang.

I tillegg er BankID-app noe som er tilknyttet mobiltelefonen. Det må i den sammenhengen sies at BankID-app er en ren overvåkningssentral på mobil som de fleste nå har rundt seg hele 24 timer og 7 dager i uken. En slik datasentral ønsker ikke jeg at skal ta vare på mine private opplysninger, bevegelser og annet. Det er bare helt uaktuelt, så enkelt er det bare.

Av en eller annen grunn så den norske forfatteren Tor Åge Bringsværd dette komme allerede i 1971:

Se gjerne mer om fjernsynsteateret «Kodemus fra 1971»:

Her!

Den 30. mai 2024 sendt jeg inn min anke til Norges Høyesterett. Det var mye som var feil med kjennelsen som dommerne i Agder Lagmannsrett hadde vedtatt på lukkede rom både saksbehandlingsfeil og rene faktafeil.

Bare det at dommerne ikke forsto at det å legitimere seg med BankID i saken hvor den største eieren av BankID- identifikasjonen er involvert er jo ganske spesielt…

I tillegg hadde jeg bare noen få dager før DNB sperret /avsluttet kontoene mine legitimert meg på nytt for å få akkurat det lånet som DNB nå forsøker å kreve inn via tvangssalg av mitt hus.

Hva skulle jeg betale med når DNB har avsluttet mine avtaler og tilganger? Hva er det Agder Lagmannsretten ikke har fått med seg?

Selve anken til Norges Høyesterett

Se gjerne hele prosessskrivet:

Prosesskriv til Norges Høyesterett datert 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Hoveddokument

Bevisene:

Prosesskriv til Norges Høyesterett 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Bevis 1

Prosesskriv til Norges Høyesterett 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Bevis 2

Prosesskriv til Norges Høyesterett 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Bevis 3

Prosesskriv til Norges Høyesterett 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Bevis 4

Prosesskriv til Norges Høyesterett 30. mai 2024 Odd-Erik vs DNB og BankID Bevis 5

Den kjente og dyktige Dr. Jordan Peterson advarer på det sterkeste mot den overvåkningen som nå skjer i samfunnet vårt.

Se videoen under:

Han advarer også i det samme møtet, også mot debanking, akkurat det samme som jeg har opplevd i mitt kundeforhold med DNB.

Dette kommer bare til fortsette og fortsette, så følg med videre.

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Forside foto er tatt fra Høyesterett sin egen nettside.

Se gjerne annet:

Slottstock Festivalen 2024 ble lansert i Tønsberg! Svein Østvik sparte ikke på kruttet… Og ble møtt med begeistring!

Kafka-prosessen fortsetter!!! Agder Lagmannsretten avviste anken og vil dømme meg fra gård og grunn, og det bak lukkede dører… Er kjennelsen skrevet av AI?!

Er BankID-app på mobil den nye verdensorden? Hvorfor skal du gi i fra deg fingreavtrykk, øyne, ansikt og annen biometri når du ikke er en forbryter?! Samfunnet er snudd på hodet!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *