Våren er kommet… Stor markering mot WHO ble arrangert i Bergen! Både Pål Steigan og Trond Skaftnesmo holdt appeller!

Våren er kommet… Stor markering mot WHO ble arrangert i Bergen! Både Pål Steigan og Trond Skaftnesmo holdt appeller!
1 0
Read Time:5 Minute, 10 Second

Bullo TV og Solidaritet 21 på tur til Bergen

Torsdag kjørte vi over Hardangervidda i strålende solskinn (minus en god del chemtrails/geo-engineeringstriper, da… ).

Sjåfør var nei-dronning/kunstner og performance-artist Sara Andersen hun er mot alt som er galt og for kjærlighet og fred og sånn. Ved siden av satt May Britt Lundvold fra foreningen Lov og helse og baki satt Bullo TV og Solidaritet 21 representert ved Odd-Erik Helgesen og Grete Nina Aske.

Vi hadde flere hyggelige stopp hvor vi fikk beveget oss litt, det tar på å sitte lenge i bil!

Grete-Nina og Sara

Framme i Bergen sjekket vi inn på Montana hostel og fikk oss deretter litt å spise på Peppes enda det nærmet seg stengetid. Tommy, Siv og Sascha var med.

På fredag dro vi opp til Ulriken med gondolen (et stort minus i boka for at det ikke er mulig å betale med kontanter der!),Sara skulle gjøre stunt på toppen, så vi fant den beste, den med to varder på, og gikk og halvklatret opp dit. Sara blåste i signalhorn til glede for oss og forhåpentligvis også for de andre rundtomkring.

Flere videoer med appeller og annet lengre nede på siden!

Utsikten var fabelaktig der oppe!

Aksjon for frihet lørdag 27. april 2024

Lørdag 27.4.2024 var den store dagen, både arrangement mot WHO og maratonløp med mange tusen deltagere på én gang!

Bergensgjengen, Aksjon for frihet,  fylte opp Torgalmenningen med en stor scene, bord, benker og telt og tilbød lykkehjul og gratislotteri med masse fine premier i tillegg til flotte appeller og masse fin musikk fra scenen.

Det Skandaløse Orkesteret

Først ut var gruppen Det Skandaløse Orkesteret, som Nekter å Knele!!!

Det var mange mennesker i byen, god stemning og for det meste blide fjes. Flere av oss delte ut brosjyrer med informasjon om det WHO holder på med og mange tok imot.

Flere sa at det var sånn det burde være på Torgalmenningen, at det skjer noe, at det er liv og røre og musikk og at folk samles og koser seg.

Trond Skaftnesmo fortalte om det som skjer i WHO, at forhandlingene forgår bak lukkede dører og at organisasjonen ønsker å gå fra å være et rådgivende til å bli et maktutøvende organ, noe som kan få store, negative følger for land, samfunn og enkeltpersoner.

Hør gjerne mer om hans bok:  «Det globale Helsetyranniet»

Her!

Han sa at WHO nå får endel motbør og at det er viktig at vi fortsetter å kjempe for å øke bevisstheten om det som skjer. Vi ønsker ikke at *WHO skal bevege seg i en diktatorisk retning. De har to veier som fører tilo samme mål, nemlig helsediktatur, den ene veien er IHR (International Health Regulations) og den andre er Pandemitraktaten, om bare en av dem går gjennom  er målet om helsediktatur oppnådd. Da kan lederen i WHO, Tedros Ghebreyesus egenhendig bestemme når det skal erklæres pandemi, om vi skal stenge ned, hvem som skal i karantene, hvilke vaksiner vi skall tvinges til å ta osv.

Pål Steigan fortalte om hvordan verden er styrt av noen få, store firmaer som eier omtrent alt som er og om den finansielle krisen som var i 2020 og hvor det da passet veldig bra å få oppmerksomheten vår over på noe annet, feks enn pandemi, som da kom som bestilt. De har skjønt at det å skremme oss fra sans og samling er det som skal til for at vi hopper dit de vil…

Men  «Vi er steinen i skoen som gir kjempen en dårlig dag.» … «Vi må bli fler og fler og ha flere slike møter .» For vi er mange og de er få, dét er det viktig å huske på!

Les gjerne mer om helheten på hans nettavis:

Her!

Etter arrangementet gikk «Østlandsgjengen, appellantene og arrangørene på restaurant og spiste deilig indisk mat.

Stemningen var fantastisk, alle var glade for at det hadde gått så bra og for at tilogmed været hadde vist seg fra sin beste side, (selvom vi også hadde en anelse regn, tror det kom ca tre dråper).

Tusen takk til alle som var med!

NB! Flere filmer fra dagen vil komme de nærmeste dagene…

RIKETS TILSTAND

Snart er det igjen Rikets Tilstand, og kanskje mer spennende enn noen gang…?!

Bård Wormdal kommer for å holde innlegg fra boka si Spionkrigen. Visste du at etterretningen-budsjettet i Norge i flere år har blitt sponset med opptil 90 %  av den amerikansk etterretningen? Visste du at norske teleselskaper har plikt til å ha et kontor tilgjengelig for etterretningen i sin virksomhet… Er amerikanske baser i Norge blitt demokratisk behandlet i Stortinget? Er Vardø-radarene årsak til kreft?

Aschehoug forteller: 

Bård Wormdal (f. 1958) er journalist i NRK Finnmark og har i over 20 år arbeidet med problemstillinger knyttet til norsk etterretningstjeneste. Han har tidligere skrevet Sattelittkrigen (2011) og Spionbasen (2016). I tillegg har han drevet omfattende foredragsvirksomhet i land som USA, Russland, Frankrike og India.

SLOTTSTOCK

Det vil bli også bli en lansering av festivalen Slottstock,

En festival med musikk og mening… 

Så sett av lørdagen allerede NÅ!

Påmelding:

Betal 100 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250.

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 at du er påmeldt.

Eller betal i døren… på lørdagen.

Vi sees!

Grete-Nina og Odd-Erik

Bullo TV og Solidaritet 21

Ps!

Hjemveien fra Bergen ble det alt annet enn sol…

Se gjerne annet:

Kundejakt og digitalt tyranni! DNB jager vår mann i Tønsberg med rettssystemet som våpen! Lurt av Norges største bank? Les mye mer!!!

BankID, DNB og de andre bankene samler og selger opplysninger om kundene sine via aksjeselskapet Kundesjekk!!! Kan vel umulig være lovlig i et demokrati?!

X-files fortalte det rett ut allerede i 2016! Pandemien var fake! Økende sykdom og overdødelighet kommer av vaksinene!

Hvordan gikk det til at Espen Barth Eide var leder for World Economic Forum i 2014?

Var det ekstremt godt betalt eller hvordan var det egentlig? Bare et spørsmål…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *