Kundejakt og digitalt tyranni! DNB jager vår mann i Tønsberg med rettssystemet som våpen! Lurt av Norges største bank? Les mye mer!!!

Kundejakt og digitalt tyranni! DNB jager vår mann i Tønsberg med rettssystemet som våpen! Lurt av Norges største bank? Les mye mer!!!
0 0
Read Time:7 Minute, 39 Second

Blir to millioner lurt av Norges største bank?

DNB jager vår mann i Tønsberg med rettssystemet som våpen. Han mener at det å legitimere seg på nytt, slik banken ønsker, er å rane til seg identitetsmarkører som ansiktsgjenkjenning til mobil og BankID. Det gir mye makt, tankene går til sosialt belønningssystem slik de har i Kina.

Den dyktige samfunnsviteren Jordan Peterson advarer:

Det høres dramatisk ut. Men hva skriver banken selv i brevet til sine kunder. Jo, det står faktisk at kunden må legitimere seg for fortsatt å kunne bruke andre digitale tjenester som koronapass. Hva, koronapass er vel medisinsk apartheid? Hvis dette ble innført i Norge, med DNB i spissen, ville vel resultatet eksempelvis kunne bli at de med pass får komme inn i varmen på et arrangement eller stemmelokale, mens de uvaksinerte måtte stå utenfor.

En nedsabling av demokratiet og innbyggerens frihet, vil flere hevde.

Mannen DNB jakter på i Tønsberg er Odd-Erik Helgesen, noe som også er omtalt i en rekke av våre medier. Han forteller mer om dette på denne nettsiden.

Brevet det vises til ble sendt ut av DNB til tusenvis av kunder i mars 2022.

Hvitvasking og terrorfinansiering

I brevet heter det helt konkret: «Du må legitimere deg på nytt.» Og det vises til myndighetene i Norge og EU og deres strenge krav, videre til økonomisk kriminalitet, hvitvasking og terrorfinansiering. Snakk om tillit til sine kunder, det er vel en betydelig risiko for at kundene til DNB finansierer terror via banken? Og så skal informasjon være oppdatert – men det er den nok uansett siden banken allerede har vedkommende som kunde.

Dette lukter, gjør det ikke? Men hva lukter det?

Vi har vært inne på Kina-systemet, men presisjonen blir i først omgang bedre om vi ser på selve konseptet i bildet, «BankID».

Ansiktsanalyse

Informasjon fra BankID.no: «Nå kan du droppe å ta med passet når du skal vise legitimasjon på Vinmonopolet og Posten. Skann passet ditt i BankID-appen for å få ID-kort på mobilen.»

Vi snakker om å droppe det ordinære passet av papir til å benyttet app på mobilen.

Videre fra BankID.no:

«Med BankID-appen får du vår beste løsning for elektronisk identifisering, inkludert innlogging med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN.»

«ID-sjekk på mobilen, med pass og ansiktsanalyse, gjør at du ikke trenger å møte opp fysisk for å bevise hvem du er. Det eneste du trenger er et gyldig pass eller Nasjonalt ID-kort og en smarttelefon.»

Og kortfattet:

«BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet.»

En konstaterer: App på mobilen og ansiktskjenning/ansiktsanalyse.

Overvåkning

Er det noe å bry seg om?

Ja, direktør i Teknologirådet, Tore Tennøe, uttaler i en artikkel om personvern og koronasertifikater:

– Du lager et elektronisk ID-system for befolkningen, og hvis det er omfattende så vil det minne om overvåkning.

https://juridika.no/innsikt/kan-personvernet-overleve-koronakrisen-personvern-og-det-norske-koronasertifikatet

Han fokuserer her på koronasertifikater, men poenget er klart, elektronisk ID har i seg dette med overvåkning av den enkelte. Og som vi vet er privatlivets fred hegnet om i Grunnloven:

§ 102.

Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller.

Statens myndigheter skal sikre et vern om den personlige integritet.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1814-05-17/KAPITTEL_6#KAPITTEL_6

Alle digitale systemer kan hackes!

DNB har kanskje glemt det opplagte. Det har ikke vi.  Alle digital systemer kan hackes. Hva skjer med systemet for BankID når dette inntreffer? Din identitet flyr rundt i cyperspace til evig tid, og alle kan bruke den når de vil?

Bankkundene reagerer

Odd-Erik Helgesen er ikke alene om være kritisk til DNB, i 2022 reagerte en rekke kunder. Nettavisen:

«Mange opplever tekniske utfordringer, en får motstridende informasjon og forskjellige løsninger aksepterer forskjellige typer ID. På toppen av det hele er det svært lange køer for å komme gjennom til bankens kundesenter som må involveres hvis du skal sende inn melding gjennom nettbanken.»

https://www.nettavisen.no/okonomi/massiv-kundestorm-mot-dnb-na-gjor-storbanken-endringer/s/12-95-3424255800

Fagforbundet hadde sin reaksjon allerede i 2019:

«Fagforbundet har mottatt flere henvendelser fra sine medlemmer hvor de reagerer på bruk av ID-portalen for å løse arbeidsoppgaver. Det dreier seg i det vesentligste om bruk av MinID og Bank-ID.»

https://www.fagforbundet.no/a/288697/nb/ska/kontor/nyhetsbrev-faggruppe-kontor—arkiv//fagforbundet-har-sendt-forsporsel-til-datatilsynet-vedrorende-bruk-av-id-porten/

Se til Kina

Det er da ikke så ille, sier du kanskje. Vel, se til Kina som samarbeider godt med vestlige selskap. Hva skjer digital med ansiktsgjenkjenning i Kina? Den canadiske forskeren og psykolog Jordan Petersen beskriver det:

«Jeg er også bekymret, og dette er en gåte, det er som at hvis du ikke tillater anonymitet må du ha bekreftet ID, men hvis du har digitalt verifisert ID, så støter du på problemene med digitalt verifisert ID, vet du, og de kjører på den veien i Kina nå. Så, i Kina for eksempel, dette kommer til å skje her tror jeg også, selv om kanskje folk vil kjempe mot det. Hvis, hvis et trafikk-kamera fanger deg som rågjenger i Kina, så har det digitale ID-systemet deg, har blodet ditt nå, har din genetiske kode, har bildet ditt, den kan identifisere deg på grunnlag av hvordan du går, så selv om du ikke kan se ansiktet kan du bli plukket opp av systemet, den vil dømme deg for rågjengeri og ta penger ut av bankkontoen din uten noe mellomliggende rettsvesen i det hele tatt, og vise et bilde av deg til folket i nabolaget slik at de vet at du har vært en rågjenger – og redusere din sosiale kredittpoengsum. Og hvis din sosiale kredittpoengsum faller under et visst nivå, kan du ikke kjøpe drikke fra en salgsautomat. Du kan ikke spille videospill. Du kan ikke gå på tog. Du kan ikke komme deg ut av 15-minutters-byen. Alt er allerede på plass i Kina.»

Er vi på den veien nå – ved hjelp av DNB? Det ser slik ut. Men DNB er ikke alene, FN og World Economic Forum er også med:

Technocracy news har informert:

«De forente nasjoner (FN) planlegger å innføre et globalt digitalt ID-system som er knyttet til enkeltpersoners bankkontoer.

Planen, som ligner på systemet utviklet av World Economic Forum (WEF), er skissert i tre nye retningslinjer fra FN med tittelen «A Global Digital Compact, Reforms to the International Financial Architecture, and The Future of Outer Space» Styresett.»

Naturligvis er dette globalfinanssystemet harmonisert opp mot Agenda 2030 og bærekraftig utvikling.

Når det gjelder FNs «visjon» for et fremtidig globalt finanssystem, er det ment å være harmonisert med 2030-agendaen for bærekraftig utvikling.

Og som under den skandaløse svindelpandemien, norgesvennen Bill Gates er sannelig med oss her også: ID2020 Alliance, et offentlig-privat partnerskap grunnlagt av Bill Gates’ GAVI – The Vaccine Alliance, The Rockefeller Foundation, Microsoft, Accenture og Ideo.org. Parnere skal være FN, Mastercard og Okta.

Her skal du spores gjennom hele livet. Og den verdensomspennende digital ID kan ende i en innsettbar mikrobrikke.

https://hnewswire.com/big-pharma-and-microsoft-are-teaming-up-in-something-called-the-id2020-alliance/

The Burning Platform.com videre:

«Uansett hva den «endelige» digitale ID-en ender opp med å bli kalt, vil den inkludere din digitale identitet, vaksinasjonsstatus og andre helsedata, sammen med programmerbare sentralbanker digitale valutaer (CBDC)…

Siden begynnelsen av pandemien har det vært arbeidet med å fremme digitale identifikasjonssystemer, inkludert mobile førerkort og vaksinepass. I 2020 lanserte World Economic Forum (WEF) planer for sitt COVIDPass, som krevde at brukere måtte få blodet sitt undersøkt ved et godkjent COVIDPass-laboratorium.»

https://www.theburningplatform.com/2022/10/28/id2020-your-digital-id-of-the-future-has-arrived/

Som du ser gir DNBs BankID åpning for litt av hvert.

Noen vil si at det er på tide å våkne og redde seg selv og sine nærmeste ut av overvåkningsstatens og overvåkningsselskapers tyranniske og digitale klør.

Friheten er dyrebar. Det virker som DNB står i veien for den.

Redaksjonen

Kilder utenom det som står i artikkelen:

https://www.bullotv.no/2024/04/23/bankid-dnb-og-de-andre-bankene-samler-og-selger-opplysninger-om-kundene-sine-via-aksjeselskapet-kundesjekk-kan-vel-umulig-vaere-lovlig-i-et-demokrati/

https://www.bullotv.no/2024/03/22/dnb-onsker-fortsatt-a-selge-huset-mitt-kommer-tonsbergs-blad-til-a-skrive-mer-om-bankid-saken-var-det-en-glipp-at-saken-kom-ut-til-folket-i-norge/

https://www.bullotv.no/wp-content/uploads/2024/01/Er-bank-ID-en-svindel-mot-folket.pdf

https://www.bullotv.no/2024/03/07/les-anken-mot-dnb-og-bankid-ja-til-frihet-og-kontanter-nei-til-overvakning-og-bankid/

https://teknologiradet.no/ansiktsgjenkjenning-bor-forbys/

https://www.datatilsynet.no/aktuelt/aktuelle-nyheter-2020/personverndagen-2020/

(Merk datoen for denne, under koronapandemien)

https://www.nrk.no/norge/vil-ha-vaksinepass-pa-mobilen-1.15398405

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *