Facebook ønsker å tvinge meg til å kjøpe meg en smarttelefon for å holde kontakt med mine venner på Messenger! Ellers får jeg ikke se mine facebook-venner igjen… Liten tvil PST og etterretningen er involvert!

Facebook ønsker å tvinge meg til å kjøpe meg en smarttelefon for å holde kontakt med mine venner på Messenger! Ellers får jeg ikke se mine facebook-venner igjen… Liten tvil PST og etterretningen er involvert!
1 0
Read Time:3 Minute, 47 Second

Fredag 5. april 2024 så forlangte plutselig Facebook, helt ut av det blå…, at jeg skulle ha en smarttelefon for å kunne fortsette å ha kontakt med mine venner på Messenger. Jeg skulle registrere min messengerkonto med mitt mobiltelefonnummeret, og installere en app med en smartmobil, som jeg ikke har…

Jeg har tidligere bare benyttet nettet på datamaskinen min for å kunne kommunisere på Facebook og Messenger, og dermed har ikke registrert meg på noen annen måte enn med min e-post adresse. Det har fungert helt fint i over 9 år…

Nå ønsker de å tvinge meg til registrere mitt telefonnummer og samtidig registrere meg med min mobiltelefon… Men det er slik, at jeg faktisk ikke har smarttelefon og jeg ønsker meg heller ikke noe smarttelefon, sånn er det bare. En smarttelefon er veien til fullstendig overvåkning og kontroll, det vil jeg ikke være med på.

Skal jeg nå miste kontakt med mine venner på messeneger og Facebook bare fordi jeg ikke har smartmobil?

Denne sperringen av min messenger-konto skjedde kun noen minutter etter at jeg la ut denne viktig saken med Dr. Jordan Peterson på Bullo TV den 5. april 2024. Se bilde.

Jeg er ikke tvil om at Politiet sikkerhets tjenester(PST) og den norske etterretningen er involvert i denne episoden.

Politiet og etterretningen er dypt involvert i Facebook, Messenger og de andre sosiale medier.

Ingen tvil om at de bryter ALLE lover og regler om personvern og vanlige normer og regler i samfunnet, og spesielt § 102 i grunnloven.

I og med dette lever vi et lovløst samfunn…

Men sånn er det bare blitt, og verre skal det tydeligvis bli.

Se videoen hvor Dr. Jordan Peterson, 7. mars 2024, advarer mot denne totale overvåkningen og kontroll som nå gjennomføres i samfunnet, vert er det i Kina.

Det er mange grunner til at jeg ikke har smarttelefon. Selvfølgelig er det slik at jeg ikke ikke liker overvåkning og kontroll 24/7. Etterretningen og politiet har ikke noe med å forfølge meg og min kommunikasjon dersom de ikke har noe lovhjemmel og en tillatelse fra en rettsinstans.

I tillegg er det slik at jeg ikke tåler elektrostøy og stråling fra smarttelefoner og apper. Det er ingen tvil at jeg og veldig mange andre blir syke av denne eksponeringen.

Allerede i begynnelsen av 2000 tallet advarte Gro Harlem Brundtland mot mobiltelefonstråling, da var hun på toppen av det hele leder av Verdens helseorganisasjon. Det hjalp ingen ting og snart var hun ikke leder lengre…

Se videoen fra talkshowet Skavland og SVT under:

Tidligere jobbet jeg for Norges Miljøvernforbund, og da ønsket vi å stoppe de automatiske strømmålerne, også bare kalt smartmålere. Disse målerne sendte skadelige mikrobølger og kunne lage enormt med elektrostøy hele tiden.

Se videoen hvor dette kan vises og høres med et godt egnet måleapparat:

Når det gjelder overvåkning og kontroll, har vi Robert F. Kennedy Jr på vår side. Han er nevøen til tidligere president John F. Kennedy i USA og sønnen til tidligere justisminister Robert F. Kennedy. Både onkelen og faren ble skutt da de sto i sannheten for et ærlig og redelig samfunn i USA.

Ingen tvil at det er tøffe tak nå, og at det er uærlige styresmakter og korrupte embetsmenn som styrer Norge.

Mye tyder rett og slett på at det er USA sin etterretning som i samarbeid med norsk etterretning som som har kontrollen på de sentrale medier og sosiale medier i Norge.

Hør hva Mike Benz forteller til Tucker Carlson på videoen under:

Alt er svindel med USA sin etterretning i spissen

Rikets Tilstand i Tønsberg lørdag 6. april 2024 advarer jeg mot BankID og DNB. Se og hør hvordan Internett ikke fungerer til annet enn underholdning og informasjon.

Det er påbudt med «lillebror» i science fiction filmen Kodemus fra 1971. Hvor langt unna er vi det i Norge i dag, når det gjelder smarttelefon?

Se gjerne hele filmen:

Her!

Kampen for et ærlig og redelig samfunn fortsetter og fortsetter!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

Same shit new wrapping?! Er det tredje riket på vei? Mye tyder på det, full kontroll og overvåking! Er bankID veien til Auschwitz?

DNB svarer fortsatt ikke på mine spørsmål om BankID!!! Det har nå gått over 20 måneder…

Presidentkandidat Robert F. Kennedy jr forteller oss sannheten! Det meste i samfunnet består av korrupsjon og svindel…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *