Høydepunkter fra Rikets Tilstand 6. april. Odd-Erik og Olav advarer mot BankID på det sterkeste!

Høydepunkter fra Rikets Tilstand 6. april. Odd-Erik og Olav advarer mot BankID på det sterkeste!
2 0
Read Time:5 Minute, 2 Second

Innbyggerne er angrepet av bank og myndigheter som er talsmenn for makteliter og privat selskaper – friheten vår er i fare

Solidaritet 21 arrangerte Rikets tilstand 6. april 2024:

Stikkord: Snusk, DNB, BankID, stevning av myndighetene for ulovlig overvåkning og umyndiggjøring

TØNSBERG: Omlag 50 personer fra hele Østlandet stilte på folkemøtet lørdag, til og med Forsvaret hadde en representant, noe som tyder på at kampen mot BankID har høy prioritert eller at de mektigste blir bekymret når innbyggerne begynner å stille kritiske spørsmål.

I starten av møtet ble tilhørerne oppfordret av leder av Solidaritet 21, Odd-Erik Helgesen, til å fortelle hva de var mest opptatt av, og da kom flere forhold fram:

Flere steder i Norge er det installert sentraler hvor barnebarn, tingrett og politiet er samlokalisert. En kvinne fortalte at da hun via sitt arbeidet hadde tatt opp organisert seksuelt misbruk av barn, ble hun utsatt for oppkonstruerte historier der nevnte barnevern, tingrett og politiet dekket hverandre.

Tidligere har det blitt nevnt lignende samarbeid mellom Politiets sikkerhetstjeneste, beredskapstroppen og spesialenheten.

Etter denne runden gikk deltagerne opp på podiet. Det var i rekkefølge Sven-Inge Johansen, Hans Eirik Olav og Odd-Erik Helgesen, henholdsvis talsmann for Folkets koronakommisjon/skribent, forfatteren Olav og leder Solidaritet 21/redaktør Bullo-TV.

Poeten Nipe var på plass. Og løftet forsamlingen med dikt og sang.

Nasjonalsangen ble blant annet sunget med ny tekst, siste vers: 

Schwab har skjønt hva Orwell mente
En storebror må til
2030 det er målet
Det er dit han vil

Se video:

Dette kom blant annet fram:

* Operation Trust var en kommunistisk (bolsjevistisk) etterretningsoperasjon fra 1921 til 1926, slike operasjoner kjøres i dag: Q-anon er eksempel fra utlandet, i Norge et nettverk i statsapparatet som angriper innbyggerne via mattilsyn, barnevern, oppkonstruert kriminalitet med mer.

* Kjernen i Operation Trust: Nøytralisere opposisjonen ved å skape det falske inntrykket at en mektig gruppe militære ledere hadde organisert seg for å stoppe kommunistenes maktovertakelse. Nøkkelbegrepet er desinformasjon.

Sven-Inge Johansen

* Under den kommunistiske revolusjonen ble leger, prester og andre av samfunnets støtter systematisk henrettet, det samme skjer i dag på Gaza der israelske skarpskyttere likviderer professorer, høyerestående helsepersonell osv. Tusenvis skal være skudd på Gaza siden 7. oktober i fjor.

* En av deltagerne fortalte om infiltrasjonsforsøk via en kvinne som på Facebook ville vite alt om vedkommendes barn. – Vi står overfor en kyniske og brutalitet som ikke er til å tro.

* Uansett: Følg pengene. Den russiske revolusjonen var støttet av elitefamilien og bankfamilien som svenske Wallenberg.

* Innbyggerne blir lurt. Et av triksene er inflasjonen som hele tiden går opp og ned. Det jukses med tall. Inflasjonen er i praksis på minst 10 prosent.

Hans Eirik Olav

* Inflasjonen er altså i praksis høyere enn bankene og myndighetene går ut med. Systemet er i alvorlig krise. Det er lurt for den vanlige mann og kvinne og forberede seg på den.

* Bankene trykker enkelt opp penger jevnt og trutt, ekspanderer pengemengden (du får svi via økte priser og må til slutt selge eiendommen din, i overensstemmelse med World Economic Forum 2015: Own nothing – be happy = moderne kommunisme/teknokrati fra dagens mektige).

* Inntektsbeskatningen inngår i bildet.

* Gullstandarden kan være på vei tilbake.

* Vi lever i et pyramidespill (pst, ikke si noe til sjefen for Norges Bank som sannsynligvis er styrt av Federal Reserve og City of London – privat nettverk Rotschild)

* Land som USA er egentlig konkurs – de kan ikke nedbetale gjelden (ergo er det finans og banker som styrer oss – som de styrte den kommunistiske revolusjonen 1917).

* Krig må til for å redde systemet, som i Ukraina og Midtøsten.

* CIA har ledet mange statskupp for eliten og er med på finansmanipulasjonen.

* Norge deltar ulovlig i overførsel av juridisk eiendomsrett på verdipapirhandel knyttet til Verdipapirsentral.

* Kjerne i ulovligheten er Euruclear – verdipapirer INKLUDERT OLJEFONDET – er pantsatt til fordel for ukjent kreditorer. Noen vil si at den norske befolkning lurt.

* Pantsettelse slo ut i finanskrisen i 2008. JP Morgen stod støtt i motsetning til de andre.

* Den som har kontroll på panten er den virkelig eieren.

* Systemet jakter kontantene. Rockefeller satte i gang systemet i sin tid.

* Systemet må sannsynligvis sette ned renta framover.

* Styresmaktene har fått en stevning – men når politi og rettsvesen brukes mot kritiske tenkere i landet må en vurdere hvor hardt en skal stå på sine rettigheter.

* DNB overgår det meste med å ta som utgangspunkt at kundene driver med hvitvasking og terror.

* Amerikanske Shiva (mannen som oppfant epost) har mye info om situasjonen

* Et mål for eliten er å lage avantarer av den enkelte – derfor sosiale medier. Harari i World Economic Forum: Menneskene er hackbare dyr (satanisme i bunn sannsynligvis – se åpningsshow OL 2012).

* Gullprisen vil stige.

Odd-Erik Helgesen advarer mot BankID og DNB:

Odd-Erik anbefaler at DU går inn her og leser saken på Bullo TV fra 8. februar 2024:

Her!

Se anken som er sendt til Agder Lagmannsrett:

Her!

* Løsningen (sagt med glimt i øyet): Guddommelig inngripen.

* Løsningen jordnær: Vær så selvstendig som mulig. Kutt ut så mye av bankenes tjenester som du er i stand til.

* Ta vare på egne penger og økonomi. Ta ansvar og stol på deg selv. Lær økonomisk forhold – det er ikke så vanskelig.

Tøffe tak!

Under Arendalsuka fortalte representanten for Bullo-TV om at han ble lagt i bakken av 10 politimenn. Angivelig hadde han gjort noe galt, uten at det ble tydelig hva det var. Politimesteren i Arendal gikk god for aksjonen i ettertid.

Referat: Bullo-TV redaksjonen

Vi minner om…

Se gjerne mer:

DNB har sperret kontoene mine i snart 22 måneder!!! Dr. Jordan Peterson advarer mot debanking, overvåking og kontroll av oss ALLE!!!

Hva er det med myndighetene våre? Utenriksminister Espen Barth Eide stiller spørsmål ved Julian Assange!

DNB ønsker fortsatt å selge huset mitt! Kommer Tønsbergs Blad til å skrive mer om BankID saken? Var det en glipp at saken kom ut til folket i Norge?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *