Kinesiske betalingsterminaler med overvåkningskameraer er satt ut i Rema 1000 butikkene! Er det greit?!

Kinesiske betalingsterminaler med overvåkningskameraer er satt ut i Rema 1000 butikkene! Er det greit?!
0 0
Read Time:9 Minute, 17 Second

NRK skrev om denne saken den 12. mars 2024:

NRK skriver oppsummert:

Les hele saken hos NRK:

Her!

Eller les PDF-fil:

Her!

Bullo TV skrev den 8. februar 2024:

Alle skal med… Eller skal de egentlig det?! Ligger det noe helt annet bak… ?

ALLE skulle ha en master for å bli hørt i samfunnet!

Sosiologi dreier seg om å gjennomskue samfunnet.

I 2011 begynte jeg, i godt voksen alder, å studere historie og sosiologi på Universitet i Sørøst Norge (USN). Tidligere i livet hadde jeg forstått at samfunnet hadde gått så langt at de ikke slapp til folk med meninger i det offentlige rom, på en ordentlig og redelig måte, uten at man hadde utdannelse fra universitet eller høyskole.

Man måtte liksom påpeke at man var verdig og hadde den og den graden, slik at man kunne bli hørt i aviser og medier. I dag vet vi at svært mange som har tatt en master, en doktorgrad eller flere grader jukser med sitater, kopierer gjerne andre over en lav sko eller bruker andre ulovlige hjelpemidler. Denne svindelen har holdt på en god stund nå, og det sier vel også en del om de fabrikkmessige forskningsrapportene og forskningsresultatene som tyter ut over alt fra akademia og forskjellige forskningsbedrifter.

ALLE disse akademikerne hevder at forskningen deres er vitenskapelig begrunnet, og at metodene som har vært benyttet er ærlige og redelige…

Sandra Borch trakk seg som kunnskap- og utdanningsminister da nettavisen E 24 beviste at hun hadde fusket på master oppgaven sin.

Se hennes oppsigelse i januar 2024:

Selv uten noen som helst mastergrad er det enkelt å tenke selv, når de som har mastergrad eller professortittel tjener mange hundre tusen kroner mer i året enn de som ikke har disse utmerkelsene, at her har det vært store muligheter for kreativitet blant “svake mennesker” og dyktige svindlere.

Det er ingen tvil om at svært mange av de som har kommet seg opp og frem, ikke har kommet dit på grunn av intelligens, faglig dyktighet, ærlighet og redelighet, men rett og slett på grunn av ren svindel.

Da jeg begynte å studere i 2011 var det ikke for å oppnå noen grad eller slikt. Jeg begynte å studere fordi jeg hadde drevet med undervisning hele livet, fram til da innen sport, og tenkte at det også kunne være greit å få noe interessante lærerjobber i de videregående skolene. Først begynte jeg å studere historie og syntes det var svært spennende forelesninger, og det ene fulgte det andre, og plutselig studerte jeg også Sosiologi og faget Internasjonal forståelse og samarbeid (IFOS). Sosiologi er en lære om samfunnet, som dreier seg om å forsøke, på forskjellig vis, og å forstå samfunnet vårt på alle mulige måter. Kjente sosiologer har vært Max Weber, Emile Durkheim, Pierre Bourdieu, Zygmunt Baumann, Michel Foucault og Georg Simmel.

Det ble slik at jeg bare elsket faget sosiologi, og den beste foreleseren var kanskje Jan Mehlum. Mehlum hadde en fremføring av faget som gjorde det spesielt spennende, muligens skyldes det hans innlevelsesevne og hans forfatterbakgrunn.

Samtidig og underveis var det forskjellige prøver og eksamener som skulle bestås. Tidligere hadde jeg fått fortalt at når man gikk på universitet eller høyskole var det rom for mye selvstendig tenking. Det er mulig det, hvis du ikke er så opptatt av gode karakterer og det å få jobbmuligheter senere etter endt utdannelse. Snart merket jeg at de som ønsket seg gode karakterer bare “kopierte” pensum med noen enkle og gode omskrivinger når de skulle levere oppgaver og eksamener. Dersom du i tillegg forsto hva sensorene ønsket å høre i forhold til hans personlige bakgrunn, meninger og partitilhørighet kunne det gå helt til topps…

Ja ja…

For meg med min sosiologiske interesse og bakgrunn forklarer det ganske mye om hvordan samfunnet har kommet ditt som det har kommet i dag.

Samfunnet består i dag av løgn, løgn og atter løgn.

Personene som er i disse høye posisjonene i samfunnet ønsker ikke å miste posisjonene og risikere alvorlige straffer, derfor tviholder de på makten sin med alle midler. I verste fall anklager de alle andre for å komme med løgn og drive med konspirasjonsteorier.

Svært mange personer i høye stillinger har kommet i akkurat disse stillingene, rett og slett på grunn av at de er best på løgn, på det å unngå sannheter og det å tåle uredelighet.

Derfor er Norge kommet i en situasjon hvor det nå er skyhøye strømpriser, vindturbiner i norsk natur, helsefarlige strålekilder overalt rundt oss, nærmest fullstendig overvåkning av enkeltpersoner og bankkontoer, lure-innmelding i EU, et NATO-samarbeid om krig og ikke forsvar, et barnevern som tar barn istedenfor å hjelpe og svært mye annen elendighet. De som skulle representerer oss er ikke ærlige og redelige, men er rett og slett uærlige svindlere med kun egne interesser og sine nettverk for øyet.  Det er til og med mulig at de har levd i denne svindelen så lenge at de ikke engang ser all korrupsjonen og alle inhabilitetsutfordringene som de deltar i i det daglige, for det er så vanlig og dagligdags.

Men korrupsjonsjeger Eva Joly sier det rett ut,

og det trengs, høsten 2023:

Konklusjonen er at samfunnet og verden i dag er i en eksistensiell krise, hvor det må tas øyeblikkelig grep for at vi skal kunne unngå den totale katastrofe.

Gjennomskue virkeligheten! Smart eller dumt?

Min kamp mot uærlighet og for redelighet startet for ca 15 år (2009) siden jeg da virkelig begynte å forstå at jeg ble syk og dårlig av elektromagnetisk stråling, og da spesielt stråling fra mobiltelefoner og trådløse nettverk.

Jeg var ikke alene, det var svært mange, men vi ble ikke hørt, ikke engang lederen for Verdens helseorganisasjon Gro Harlem Brundtland skulle bli hørt, og snart var hun ikke leder lenger.

Se et intervju med henne her på Skavlan:

La oss begynne i vår tid med det at alt er tilpasset en smarttelefon som skal følge deg i ALT av dine daglige gjøremål. Dersom du ikke har med deg en slik telefon er det mye du kan glipp av og mye du ikke kan få lov til å være med på. Absolutt alt er tilpasset denne nye teknologien. Alle skal ha denne forførende teknologien 24/7. Det nye 5G-mobilnettet skulle gjøre alt så enda mye bedre og raskere, og den helsefarlige strålingen ville øke betraktelig, men det gjorde vel ikke noe…

Så kom de automatiske strømmålere, såkalte smarte strømmålere, det ville være masse fordeler, man slapp jo å lese av strømmen hver eneste måned…

ALLE skulle ha, selv om det betydde en helt ny avtale med strøm- og nettleverandøren betydde det ingen ting. Disse smartmålerne gav mulighet for markedspriser fra minutt til minutt, overvåkning i eget hjem, helsefarlig stråling 24/7 og gav lettere håndtering av vindturbiner.

Samtidig ville energisamarbeidet med EU bli så mye bedre (ACER). Det at det norske folket hadde stemt nei 2 ganger ved folkeavstemming betød ingenting for våre såkalte folkevalgte.

Det er viktig å understreke at ingen i Norge er folkevalgte, men parti-valgte representanter.

Det mest fantastiske og på toppen av det hele er at leverandørene må har fått muligheten til slå av strømmen med et tastetrykk når de måtte finne det for godt av en eller annen grunn.

ALLE skulle godta den nye avtalen, ellers var man kranglete og vanskelig…

ALLE barnehager og skoler skulle ha trådløse nett i hver eneste liten krok. ALLE barn skulle ha nettbrett eller i hvert fall ha tilgang til nettbrett hver eneste dag.

Alle bøker skulle vekk og all undervisning skulle foregå nettopp på disse elektroniske oppkoblede platene. Det at stadig flere barn led av stress og forskjellige bokstavsykdommer hadde ingenting med saken å gjøre.

World Economic Forum 2017

Se og hør hva Erna Solberg har å fortelle oss:

En sammenheng?

Så i 2020 kom igjen vaksiner øverst på dagsordenen, sist vaksinene var så høyt oppe var i 2009, da vi hadde den såkalte svineinfluensaen.

Det var visst igjen et svært dødelig virus på gang, et virus som kanskje hadde utspring i Wuhan. En verdensomspennende pandemi var uunngåelig og ALLE i hele verden MÅTTE vaksinere seg med en ny og «helt sikker» vaksine. Vaksinene var basert på en helt ny teknologi kalt mRNA.

Vi ALLE måtte ta vaksinen for oss selv og for å hindre smitte til andre. Mantraet var at alle måtte ta den nye vaksinen for å redde “bestemor”. Senere viste det seg at vaksinen på ingen måte hindret smitte… Men likevel fortsatte historien på alle tv-kanaler og i nesten alle aviser om at ALLE måtte vaksinere seg, selv om barn og unge har et godt immunforsvar så burde ALLE vaksinere seg, på tross av store muligheter for bivirkninger.

Bivirkninger skulle ikke nevnes med store bokstaver verken før eller etter vaksinering.

ALLE barna skulle også med, se video fra Nrk:

Når pandemien og helsemyndighetene sitt krav om vaksinering begynte å roe seg våren 2022 fikk jeg beskjed fra DNB at jeg skulle legitimere meg på nytt ovenfor banken. Det at jeg hadde legitimert meg på nytt nesten hver eneste uke som kunde i over 40 år hadde ikke noe å si…

Det sto også i brevet at denne nye legitimeringen med BankID skulle gjøre det mye enklere i forhold til koronapass og skatt- og helsemyndigheter.

ALLE de 2 000 000 kundene til DNB skulle legitimere seg på nytt, og ingen skulle tydeligvis slippe unna.

ALLE skulle godta den nye BankID-avtalen med andre ord, og det beste var om alle godtok ansiktsgjenkjenning og BankID-app på mobilen med en gang. Uansett tok de og scannet passet eller førerkortet til ALLE kundene hvor det biometriske ansiktet lå lagret.

ALLE skulle med.

Er det noen tvil om at BankID-avtalen betyr det samme som kontroll og overvåkning? En ensidig avtale hvor man gir fra seg sin identitet til et aksjeselskap som kan gjøre hva de vil med dine personlige opplysninger.

Er det greit når vi i tillegg vet at DNB er partner til World Economic Forum og bidrar med et hemmelig beløp?

Hør hva Kjerstin Braathen forteller i Davos 2022:

Hmmm…

Eugenikk

Kan vi stole på Bill Gates og den samme eliten som for under 100 år siden synes det var for mange «vanlige» folk i verden.

Ideologien og vitenskapen Eugenikk er rett og slett skremmende!

Verdt å tenke på når du ser film-snutten under:

På tide å våkne opp eller hva tenker du nåÅÅÅ?

Det er svært tøffe tak nå, så bli med i kampen for kontanter, menneskeverd, frihet og personvern!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

Alle tidligere erfaringer viser at vi ikke kan stole på myndighetene! Pastor Daniel Nolan advarte i 2022. Nytt på nytt! Må sees og høres!!

Har DNB tjent over 50 milliarder kroner på å svindle kundene sine?! Nytt på Nytt! Og Nytt!

Rikets Tilstand i Tønsberg, lørdag 10. februar 2024. BankID, digital valuta, fornuft, kunnskap, følelser med mer!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *