Fullt hus for Svein Østvik og Rikets Tilstand i Tønsberg. Er BankID mye, mye verre enn vi aner?!

Fullt hus for Svein Østvik og Rikets Tilstand i Tønsberg. Er BankID mye, mye verre enn vi aner?!
8 1
Read Time:5 Minute, 20 Second

Solidaritet 21 arrangerte Rikets Tilstand på Bydelshuset i Tønsberg lørdag 10. februar.

Klar tale i Tønsberg:

– Verden er forferdelig syk

TØNSBERG: – Reaksjonene etter at jeg brant munnbindet var et sjokk for meg, og det gjorde vondt. Men jeg ble ikke redd og fikk mange hjertevenner.

TV-personlighet Svein Østvik («Charter-Svein») holdt et engasjert foredrag under Rikets Tilstand på bydelshuset i Tønsberg lørdag ettermiddag. Salen var fullsatt.

Han var ikke alene. De andre som stilte var Odd-Erik Helgesen – om BankID (og DNB), Sara Andersen – Bibelen og sivil ulydighet og Hans Eirik Olav – fra det biologiske til det syntetiske menneske.

Møkk i sjela
– Folk har blitt så knyttet til systemet her i landet og tar kritikk mot det veldig innover seg. Det er nesten bedre å si til den enkelte at du har møkk i sjela, sa Svein Østvik og pekte på bivirkningene av korona-pandemien, som han selv fikk et møte med da han brant munnbind på en markering foran Stortinget i april 2021.

Østvik var engasjert og verbalt sterk og fikk fram latteren:

– Jeg var selv ikke redd for sykdommen, men jeg var redd for å si noe galt. Og var det ikke rart, for første gang ble man opptatt av om man var smittet, ikke om man var syk.

Østvik pekte også på at vestlige helseledere som amerikanske Fauci har ledet an i 30-40 år, hva betyr dette for vår forståelse av kropp og sykdom?

Se gjerne et noe ironisk intervju med Fauci:

Her!

Han fortalte videre at hans korona-engasjement ble trigget da han hørt om en kar i Bergen som fikk trøbbel på jobben da han hadde vært med på demonstrasjon som var kritisk til myndighetenes strenge tiltak.

– I Norge har det faktisk blitt slik at komikerne ikke lenger har lov til å drite ut makta.

Østvik ble kritisk til mediene og følte at de nå så å si alltid var ute etter å ta ham, og i intervjuer forsøkte de å finne feil de kunne anføre mot ham.

– Verden er forferdelig syk, vi må derfor holde kraften vi har i oss i gang, og være den beste utgaven av oss selv. Og vi må lære av den erfaringen vi får.

Østvik var også opptatt av at det er viktig at lederne «lead by example» og ikke «lead by words»…

Bibelen, BankID og farvel menneske


Sara Andersen framført en ny låt sammen med Tommy Ballestad. En rockesang som het Sledge Hammer, og hadde latt seg inspirere av Bibelen vedrørende sivil ulydighet.

Hun lest opp flere vers som viste at Bibelen talte for å følge styresmaktene, men også der en ikke skulle lyde dem. Jesus i tempelet var et eksempel på det siste, og Daniel i Det gamle testamentet.

Odd-Erik knyttet sammen sitt innlegg med at ALLE SKAL absolutt ingenting… Det er bare en gigantisk bløff!

ALLE skulle ha master for å bli hørt i samfunnet,

ALLE skulle ha «smarte» mobiltelefoner,

ALLE Skulle ha såkalte smarte strømmålere,

ALLE skulle holde avstand til hverandre,

ALLE skulle gå med ansiktsmasker,

ALLE skulle ha vaksiner, og nå skulle

ALLE også ha BankID.

Dersom man ikke ønsket å være med på disse prosjektene så kunne man få straff med tilhørende mobbing og sosial utestengelse fra samfunnet på forskjellig vis.

Odd-Erik Helgesen dundret til mot BankID, og fortalte at banken vil ta boligen hans siden han har nektet å legitimere seg på nytt. Kundebehandlingen vil nok mange si står til stryk:

– Etter 20 måneder har DNB fortsatt ikke svart på spørsmålene mine.

Les og se mer om saken til Odd-Erik:

Her!

Helgesen var av den oppfatning at BankID hang sammen med ønsker om å innføre koronapass, WHO-traktaten som skal vedtas i mai 2024 og digital valuta, der den jevne innbyggers rettigheter er på gyngende grunn. Og ikke bare det, men påpekte også mulige skumle sammenhenger mellom Eugenikk, Bill Gates og BankID…

Bill Gates og IBM… En sammenheng?!

Ja, det er virkelig verdt å tenke på, spesielt når man vet at det var IBM som hjalp Bill Gates igang med programmeringen på 70/80-tallet.

Se videoklippet under:

Hva da når vi i tillegg vet at det var IBM som sto for all registrering av alle de uønskede menneskene i Tyskland fra 1933? Det var ikke bare jøder som var uønsket, det var også alle handikappede, homofile, kommunister, innvandrere og flere andre.

Alle disse ofrene ble i første omgang registrert med datahullkort av IBM…

Er det noen sammenheng mellom Bill Gates` prosjekt med fingreavtrykk, biometrisk øye- og ansiktsgjenkjenning som kan gjelde på BankID i dag, og IBM sine hullkort og tatoveringer før og under 2. verdenskrig?

Kan det virkelig være EN SAMMENHENG? spurte Odd-Erik tilhørerne på Bydelshuset.

Se klippet med Edwin Black, forfatter av boken IBM og Holocaust.

Se hele intervjuet med forfatteren:

Her!

Denne videoen illustrerer også veldig godt hva som kan være tilfelle når det gjelder BankID idag

Tør du å fortsette å ha BankID etter å ha sett dette?

WHO sin helsetraktat og BankID

Hans Eirik Olav har gjort seg bemerket med flere bøker om aktuelle temaer, blant annet «Farvel menneske. Veien fra det biologiske til det syntetiske menneske». Der kommer det fram at sosiale medier og kunstig intelligens er i ferd med å gjøre samfunnet robotisert – og vi styres mot en autoritær verdensorden.

Han advarte mot WHO-traktaten som forhandles fram bak lukkede dører og satte den i sammenheng med BankID med økt overvåkning og kontroll, og store muligheter, for å ende opp i et diktatur.

Hans Eirik Olav har hatt et brutalt møte med det norske systemet,og noe av dette kom fram i hans kraftige mistillit til rettsvesen og andre myndigheter da han holdt innlegget sitt, denne lørdag ettermiddagen.

Til slutt ble det sosialt med pizza, kaker, frukt og drikke for de som hadde mulighet til å bli igjen en stund.

Redaksjonen

Bullo TV

PS!

Flere videoer vil komme etterhvert!

Se gjerne mer:

Alle skal med… Eller skal de egentlig det?! Ligger det noe helt annet bak… ?

Alle tidligere erfaringer viser at vi ikke kan stole på myndighetene! Pastor Daniel Nolan advarte i 2022. Nytt på nytt! Må sees og høres!!

Tønsbergs blad, Nettavisen og andre Amedia-aviser publiserte saken om den gigantiske BankID-svindelen! Takk for oppmerksomheten. Les hele saken her!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *