DNB svarer fortsatt ikke på mine spørsmål om BankID!!! Det har nå gått over 20 måneder…

DNB svarer fortsatt ikke på mine spørsmål om BankID!!! Det har nå gått over 20 måneder…
0 0
Read Time:6 Minute, 0 Second

Er det sånn at kontanter nå skal fases ut, helt og fullstendig med digital valuta?!

Og med BankID som den totale overvåkning- og kontrollstasjon? Ikke bare på penger, men på helse, co2, oppførsel, sted og mye annet.

Er ikke dette det samme som diktatur?! Vi ønsker vel ikke å bli teknologiske leilendinger?

Og som noen også gjerne vi kalle det, det glade vanvidd?

Psykolog og forsker Jordan Peterson besøkte Joe Rogan i 2017:

Se gjerne mer med Jordan Peterson:

Her!

DNB er fortsatt tause etter over 20 måneder!

DNB nekter fortsatt å svare på mine spørsmål om BankID! Hvordan er det mulig å ikke svare en god kunde som har gitt banken millionbeløp i fortjeneste?

Se videoen fra oktober 2022:

Jeg har vært kunde i over 40 år, det er ikke tvil lengre, DNB skjuler sannheten for kundene sine.

Les de 20 spørsmålene jeg ønsker å få svar på:

Nå er det februar 2024, og jeg ønsker fortsatt å få svar på disse viktige spørsmålene.
1.    Hvorfor svarte ikke dere i DNB ikke på min påstand om at mine avtaler med banken også har en økonomisk verdi?

2.    Hvorfor svarte dere ikke på min bekreftelse på at kundeforholdet var avviklet og at det måtte gjelde begge veier?

3.    Hvorfor lot dere i DNB vår “uenighet” gå til inkassoselskapet Kredinor på tross av alle mine henvendelser til banken på telefon, rekommanderte brev og brev levert direkte til dere i filialen i Tønsberg? Det tok over 4 måneder før jeg fikk tilbakemelding på at dere hadde mottatt mine henvendelser.

4.    Hvorfor lot dere inkassoinndrivningen fortsette og fortsette enda vi var uenige? Er ikke det ulovlig og straffbart?

5.    Hvorfor fikk jeg et fastrentelån på 1 100 000 kr. bare noen få dager før dere avsluttet/sperret kontoene mine? Dere visste jo ikke hvem jeg var, eller? Jeg hadde jo ikke legitimert meg på nytt…

6.    Hvorfor fikk jeg dette fastrentelånet uten annen legitimasjon enn noen signaturer i et brev som jeg sendte i retur?

7.    Hvorfor er det bare dette fastrentelånet som er sendt til Vestfold Tingrett for tvangsinndrivelse og ikke de to andre lånene mine?

8.    Er dette fastrentelånet egentlig ugyldig siden dere ikke vet hvem jeg er?

9.    Hvorfor sto det i brevet fra dere den 15. mars 2022 at BankID også er en forutsetning for å kunne fortsette å bruke andre digitale tjenester til andre formål? Der blir det nevnt koronapass, skattemeldinger og helsetjenester. Er det ikke svært uheldig å blande bank og helsetjenester?

10.    Hvordan skulle jeg kunne betjene dette tvistede fastrentelånet, de to andre lånene mine, de to Mastercard-kortene og min pensjonssparforsikring uten tilgang til mine kontoer?

11.    Hvordan skulle jeg få benytte aksjekontoen min uten tilgang til kontoen min?

12.    Hvordan skulle jeg kunne benytte begge mine kontoer til mine to enkeltpersonforetak når dere avsluttet/sperret kontoene mine?

Artikkel fra 2016.

Se den gjerne: Her!

13.    Hvorfor har dere ikke svart på undertegnede sine brev og henvendelser innen de rimelige fristene som jeg har gitt dere? Alle svarfrister som undertegnede har gitt banken er jo blitt brutt eller misligholdt av dere i DNB.

14.    Hvorfor har dere ikke svart på min påstand om at dere driver med dokumentforfalskning, i dette brevet som er datert 3. november 2022 og ble sendt til min daværende advokat Barbro Paulsen.

15.    Hva mener dere egentlig med BankId?

16.    Hva tenker dere om at deres praksis når det gjelder uenighet og innkreving virker å være en godt og ofte benyttet metode i samarbeid med inkassoselskapet Kredinor? Har jeg rett når jeg hevder akkurat det?

17.    Når det gjelder at 2 000 000 kunder brått skulle “legitimere seg på nytt” fra mars 2022: Er det slik at myndighetene har instruert dere til disse kraftige tiltakene akkurat på det tidspunktet? Vi vet alle at staten har den største eierandelen i DNB. Er ikke det så fall ulovlig av staten å instruere DNB til en slik avgjørelse?

18.    Undertegnede var en av lederne i de vellykkede demonstrasjonene mot koronapass i Norge. Har DNB fått beskjed om at legitimeringen skulle være ekstra streng og vanskelig mot undertegnede på grunn av det?

19.    Undertegnede forteller at han har legitimert seg ukentlig overfor banken i over 40 år, og ønsker dermed ikke å legitimere seg på noen ny måte. Det er overhodet ingen tvil om hvem jeg, jeg har betalt alle mine renter, avdrag, gebyr og annet så hva er den egentlige årsaken til at alle skulle legitimere seg på nytt?

20.    Forstår dere i DNB alvoret, som en av de 10 største bankene Europa, at maktmisforholdet mellom dere og undertegnede er gigantisk, og at i den sammenheng er undertegnede en sårbar privatperson som i tillegg har vært kunde hos dere i over 40 år?  Så hvorfor gjør dere dette mot meg?

Det at DNB og deres samarbeidspartnere tydeligvis ikke ønsker å forstå at det er DNB som har misligholdt avtalen mellom oss da DNB Bank ASA avsluttet mitt kundeforhold/stengte mine kontoer i juni 2022 kun med grunnlag i hvitvaskingsloven § 24.

Bill Gates er overalt… Hva betyr egentlig det?

Når vi nå vet at Bill Gates den de største pådriverne til den enorme digitaliseringen og overvåkningen som vi ser rundt oss på ALLE områder i dag er det nå stor stor grunn til skepsis til ALT han holder på med.

Skepsisen blir ikke mindre når vi også vet at Bill Gates var den største pådriveren av å vaksinere ALLE i hele verden utallige ganger, og han fortalte oss klart at vi kom ikke ut av denne pandemien før ALLE var vaksinerte.

Ikke noe som helst snakk om bivirkninger eller at mRNA-vaksinene egentlig var genmanipulering, og et stort eksperiment på hele jordens befolkning…

Når vi på toppen av det hele får vite at hans familie og dens omgangskrets omgir seg med vitenskapen som kalles eugenikk og «famile-planlegging».

Hva tenker vi da, om å gi fra oss svært viktige identitets markører som ansikt, øyne, fingreavtrykk og kanskje også DNA?

Se den lille videosnutten med Bill Gates og hans nokså likesinnede venner, som vurderer mennesker på en annen måte enn de fleste av oss andre. En ting er sikkert er at disse personene bryr seg lite om personvern, menneskeverd og folkestyre.

Se en liten del av Corbett Report fra 2020: 

Se gjerne mye mer om Bill Gates:

Her!

Så forstå at kampen kommer til å bli tøff, og det aller viktigste nå er vekke opp så mange som mulig, for Bill og de andre såkalte filantropene har ikke mye gode hensikter å komme med.

De har rett og slett et helt skrudd verdensbilde.

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se i sammenheng:

Alle skal med… Eller skal de egentlig det?! Ligger det noe helt annet bak… ?

Alle tidligere erfaringer viser at vi ikke kan stole på myndighetene! Pastor Daniel Nolan advarte i 2022. Nytt på nytt! Må sees og høres!!

Har DNB tjent over 50 milliarder kroner på å svindle kundene sine?! Nytt på Nytt! Og Nytt!

Rikets Tilstand i Tønsberg, lørdag 10. februar 2024. BankID, digital valuta, fornuft, kunnskap, følelser med mer!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *