Tønsbergs blad, Nettavisen og andre Amedia-aviser publiserte saken om den gigantiske BankID-svindelen! Takk for oppmerksomheten. Les hele saken her!

Tønsbergs blad, Nettavisen og andre Amedia-aviser publiserte saken om den gigantiske BankID-svindelen! Takk for oppmerksomheten. Les hele saken her!
0 0
Read Time:5 Minute, 12 Second

I helgen, og i begynnelsen av uken var det stor oppmerksomhet rundt saken hvor Norges største bank DNB med hjelp av Norges største inkassoselskap Kredinor forsøker å tvinge undertegnede til underkastelse for å godta den nye BankID-avtalen. Jeg ønsket ikke å legitimere meg på nytt og på en ny måte, og heller ikke ha noe ny avtale med BankID AS.

Se gjerne hele BankID avtalen:

Her!

Så kanskje du også skjønner hvorfor?

I DNB og Kredinor sitt forsøk på overkjøring av meg som privatperson brøt disse gigantiske selskapene all god forretningskikk og inkassoskikk. Det hele virket som en godt innarbeidet og mye benyttet metode som de ofte bruker mot helt vanlige folk.

Altså en metode hvor de presser vanlige folk til å gi etter for hva som helst av økonomiske krav, andre anklagelser og annet.

Takk for enorm og god oppmerksomhet i de dagene som har vært.

Se videoen under:

Hvordan er det mulig at disse selskapene kan fortsette på denne måten?

Er selskapene rett og slett blitt ulovlige store, og tillater seg å gjøre hva de vil mot kundene sine?

Selv en kunde som meg, som har over 40 år som god kunde bak meg i DNB, tråkker de på.

Undertegnede har betalt millionbeløp til banken i renter og gebyrer i de årene som har gått.

Se hvordan DNB forsøker å lure kundene sine til å gi fra seg ansiktet sitt og passet sitt i en sammenheng med den nye legitimeringen og den nye BankID avtalen.

Se videoen under:

Banken DNB ASA eller andre banker har vel ikke noe med å ha en kontinuerlig tilgang til våre personlige identitetsmarkører, har de vel?

Burde det ikke være staten som tar hånd om vår identitet og ihvertfall ikke et aksjeselskap?! Kanskje ikke staten engang… ? Mange identitetsmarkører bør helt og holdent tilhøre det enkelte menneske.

Alt DNB gjør er med begrunnelse i terror-og hvitvaskingsloven… !

Er det virkelig mulig? For å følge denne loven, som de egentlig ikke følger, men bare utnytter til sitt eget formål, så bryter de de fleste andre lover.

Personvern og privatliv som er beskyttet i grunnloven gjelder plutselig ikke lenger for DNB og andre banker. De mener de kan gjøre akkurat hva som helst med oss.

Men grunnloven forteller oss fortsatt:

Grunnloven § 102 lyder: «Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller.

Så bankene, med DNB i spissen og i et visst samarbeid med myndighetene, har snudd alt på hodet.

Kundene er nå kriminelle til det motsatte er bevist, og det må bevises hele tiden at man er uskyldig…

Det er jo det jeg har fått oppleve da DNB avsluttet/stengte ned mitt kundeforhold med dem i 2022.

Se gjerne hele mitt syn på saken:

Her!

Enorm oppmerksomhet!

Den enorme oppmerksomheten rundt BankID-avtalen begynte i Tønsbergs blad søndag den 28. januar, så gikk den videre til Nettavisen og de andre lokale Amedia-avisene over hele landet. På sosiale medier var det nesten så det bokstavelig talt kokte… Flere hundre tusen hadde fått med seg den viktige nyheten, kanskje en million totalt sett så langt. Bare på Bullo TV var det nå over 100 000 klikk på noen få dager.

DNB forlangte våren 2022 at ALLE skulle legitimere seg på nytt, 2 000 000 millioner kunder. Alle skulle ha BankID. Dette virket helt vilt, og kunne ikke ha noe med ærlighet og redelighet å gjøre, tenkte jeg. Dette måtte være en gigantisk svindel.

Jeg hadde legitimerte meg ukentlig i over 40 år, og nå skulle jeg altså legitimere meg på nytt… ?

Les hvordan Journalist Alexander Limkjær fra Tønsbergs Blad og Nettavisen skriver om saken:

Helgesen motsatte seg tvangssalget overfor Vestfold tingrett via brevs form i oktober 2023. Han begrunnet det med at han ikke lenger trengte å betale på lånet fordi DNB hadde sperret tilgangen til kontoene hans, og etter hans syn dermed avsluttet kundeforholdet. Sperringen innebar dessuten at han ikke hadde mulighet til å betjene lånet.

Grunnen til at kontoene ble sperret, er ifølge kjennelsen at Odd-Erik Helgesen har nektet å identifisere seg for banken med BankID eller på annen måte.

– Jeg har eid huset mitt i 30 år, og har hatt et utmerket kundeforhold til DNB i 28 av de 30 årene. De vet godt hvem jeg er uten at jeg må legitimere meg overfor dem. De har tjent mye penger på mitt kundeforhold, likevel har de i denne saken ikke engang svart meg på mine henvendelser, sier han til Tønsbergs Blad.

Ikke engang til Tønsbergs Blad og Amedia ønsker DNB å uttale seg om saken:

Tønsbergs Blad har vært i kontakt med DNB om denne saken. Deres kommunikasjonsavdelingen sier de ikke har noe mer de ønsker å tilføye saken.

Les hele saken på Nettavisen sin side: 

Her!

Eller les den i pdf-utgave:

Her!

Undertegnede synes at det er ille at DNB har klart å manipulere dommerfullmektig Johannes Teigland og Vestfold Tingrett til å gjøre akkurat som de selv ønsker. Som skrevet tidligere, det ser helt klart ut som en godt benyttet metode av de store selskapene, som DNB og Kredinor, bruker mot helt vanlige folk, og kan ikke sees på som annet enn økonomisk svindel med en strafferamme fra et år og oppimot 6 år i fengsel.

Hør hva jeg har å fortelle:

Kampen mot disse gigantselskapene er ikke over før vi har vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

DNB ønsker å tvangsselge huset mitt! Jeg ønsket ikke ny BankID avtale! En Kafka prosess…

IGJEN: Er BankID en svindel mot oss alle?! Les hele BankID-avtalen her!

Peterson kan slippe oss fri! Totalitære samfunn bygges på løgn, løgn og løgn.

Jeg har forsøkt å få DNB i tale tidligere, men ingenting har nyttet, nå har det gått 20 måneder. Høsten 2023 var det gått så langt at DNB ønsket å selge huset mitt på tvangssalg, siden jeg ikke ønsket å legitimere meg på nytt og inngå en ny bankID-avtale. Noen av mine venner stilte opp for å si i fra at dette var svært ugreit, og det på vinterens første snøfall. Det snødde alle veier.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *