Strålesaken er ferdig snakket! Myndigheter, industri og militæret gir blaffen i oss alle!

Strålesaken er ferdig snakket! Myndigheter, industri og militæret gir blaffen i oss alle!
1 0
Read Time:3 Minute, 9 Second

Ingen tvil at strålingen kan gi oss forskjellige sykdommer som all slags kreft, autisme, ME, fibromyalgi og så videre i nærmest det uendelige…

Filmskaperen James Russell har sammen med flere lagd denne fantastisk fremstillingen av strålesaken allerede i 2012:

James Russell skriver i forbindelsen med filmen:

RESONANCE er en oppsiktsvekkende dokumentar som avslører skaden vi gjør ved å eksistere i et hav av menneskeskapte trådløse frekvenser.For to milliarder år siden kom liv først til denne planeten; en planet, som var fylt med en naturlig frekvens. Etter hvert som livet langsomt utviklet seg, gjorde det det omgitt av denne frekvensen. og uunngåelig begynte den å stemme inn.Da menneskeheten kom til jorden hadde et utrolig forhold blitt truffet; et forhold som vitenskapen så vidt begynner å forstå.


Forskning viser at det å bli utsatt for denne frekvensen er absolutt integrert for oss. Den kontrollerer vår mentale og fysiske helse, den synkroniserer døgnrytmene våre, og den hjelper immunforsvaret og forbedrer følelsen av velvære.Ikke bare er vi omgitt av naturlige frekvenser, kroppen vår er også fylt med dem. Cellene våre kommuniserer ved hjelp av elektromagnetiske frekvenser. Hjernen vår sender ut en konstant strøm av frekvenser, og DNAet vårt gir instruksjoner ved hjelp av frekvensbølger. Uten dem kunne vi ikke eksistert i mer enn et sekund.Denne delikate balansen har tatt milliarder av år å perfeksjonere. Men i løpet av de siste 25 årene har harmonien blitt forstyrret. og forstyrret dramatisk.Menneskeheten har senket seg i et hav av kunstige frekvenser. De er overalt rundt oss, fyller luften og overdøver jordens naturlige resonans.For det blotte øye ser planeten ut til å være den samme. Men på cellenivå er det den største endringen livet på jorden har tålt; virkningene som vi akkurat begynner å se og føle.Forsøk gjerne å kontakte filmskaperne på james@flatfrogfilms.com

Tidligere har vi i Bullo Media og undertegnede fremmet strålesaken på nesten alle mulige måter, se flere videoer lengre nede på siden.

FHI

FHI har til og med skrevet en egen rapport i 2012 hvor konklusjonen er at folket ikke bør få vite om de mulige farene ved stråling fra mobil og andre elektromagnetiske kilder. Det kan skremme folket.

Se rapporten:

Her!

5G og annen stråling er uten tvil helseskadelig!

Forskningen på 5G-frekvenser allerede på 1970 tallet fortalte at 5G var helseskadelig!

Se videoen under:

Det ble arrangert opplysningsdag i Tønsberg om farene ved all den nye unaturlige strålingen som stadig øker i våre omgivelser juni 2020:

Milø og 5G-aktivist Ragna Heffermehl advarer på det sterkeste mot 5G:

5G bygges i Tønsberg!

All elektronikk gir fra seg forskjellig støy, som igjen gir stress, vi kaller det elektrostress. Som alltid gir all stress forskjellige sykdommer og plager, så det er lurt å følge med.

Se her:

Hvor ille kan denne svindelen fra myndigheter og de involverte egentlig være?

Til og med EU sin forskerservice advarer og ønsker seg uavhengig forskning.

Les deres rapport fra februar 2020:

Her!

Nærmest som en en liten kuriositet forteller EPRS-rapporten om når de skal forske på diabetes på rotter eller mus, så er det slik at forskerne bestråler dyrene med mikrobølger en liten stund, slik at de fremprovoserer diabetes hos forsøksdyrene.

Akkurat det er verdt å enke på i en verden som diabetes forekomsten blant mennesker stiger til nye høyder.

Så ingen tvil kampen ikke er over før den er vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

Mystisk massedød på takterrasse! Kan mikrobølgestråling være årsaken?

Kampen mot helsefarlig stråling fortsetter! 10 år har nå gått.

NRK fortalte om en stråleskadd elektroingeniør!

NRK Brennpunkt 2008:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *