Tomas Vilster ble jaget ut av Berlin! Politiet ønsket ikke turister.

Tomas Vilster ble jaget ut av Berlin! Politiet ønsket ikke turister.
0 0
Read Time:6 Minute, 18 Second

Tomas Vilster tok motorsykkelen sin og kjørte til Berlin idag morges . Han forteller i et video-innlegg på face at ønsket å se bondeopprøret på nært hold, men etter en time var han kastet ut av politiet tvert.

Hør hva han har å fortelle:

Tomas Vilster: Ja hva tenker jeg på… Jeg har svært lite lyst til og bli arrestert. Og makan til politi har jeg aldri møtt. Virket brutale og de var ikke over 30 noen av dem. Og utrivelig at de fulgte etter meg. De sa ingenting og kjørte bare etter men de sto bak meg på bensinstasjonen til jeg dro. Når jeg kjørte så var de med til autobahn men der svingte de andre veien og siden har jeg ikke sett dem. Jeg kjenner på at man er veldig utsatt og sårbar alene i en slik situasjon. Så mye politi og sperringer har jeg aldri sett. De har brutt opp demonstrasjonen og kan dem knuse 150.000 bønder og demonstranter så har jeg svært lite og stille opp med.

Tomas Vilster lovet å komme tilbake med mer på sin facebook-side senere.

Tidligere denne uken har også endelig NRK skrevet om det store opprøret i Tyskland.

NRK skriver 15. januar 2024:

Økonomisk knipe

– Bøndene er rett og slett forbanna, seier Kate Hansen Bundt.

Ho er statsvitar og generalsekretær for den norske Atlanterhavskomiteen.

– Det har blitt dyrare å vere bonde. Kombinert med at auka energiprisar, renter og høg inflasjon har gjort det generelt dyrare å leve i Tyskland, som i fleire andre europeiske land, seier Bundt.

Regjeringa deira står i ein vanskeleg posisjon, fortel Bundt.

– Etter to år med pandemi, etterfølgd av to år med krig i Ukraina. Tyskarane har også fått merke dyrtida og brotne forventningar til framtida. Det er ei allmenn misnøye med den sitjande regjeringa til Olaf Scholz. Dei har tapt mykje i oppslutning.

Les hele artikkelen i pdf:

Her!

eller gå rett til NRK:

Her!

Vet ikke helt om jeg kan gå god for den høyre-ekstreme vinklingen av saken slik som NRK forsøker seg på.

Det er mye politi som forsøker å holde det enorme opprøret nede. Men bøndene mener at nok er nok, så det skal mer enn politi for å stoppe dem nå.

Undertegnede har selv hatt tøffe opplevelser slik som Tomas Vilster, og det var i lille Norge og Arendal i august 2023. Kanskje enda tøffere, og det virket som Politiet nesten ventet på oss…

Se saken som ble publisert på Bullo TV 21. august 2023:

Tøffe tak i Arendalsuka 2023!

Lite visste jeg hva som skulle hende da vi besøkte Arendalsuka 2023.

Bullo Media ankom Arendalsuka først onsdag på formiddag siden jeg hadde vært småsyk helgen før, og kom ikke til hektene før tirsdagskvelden.

Men endelig var vi fremme i herlige Arendal, og været var fantastisk.

Vi traff mange hyggelig mennesker, noen tøffere enn andre, og vi stilte spørsmål til alle ut i fra det nye spillet vi hadde laget i samarbeid med Solidaritet 21.

Se gjerne mer: Samfunnspillet

De første kjente var Ingar Grøndal, Trond Haaland, Kjetil Tveit, Nor og Berge Guderud.

Disse navnene forteller mye i seg selv, og trenger vel ingen nærmere presentasjon i denne sammenheng.

De vanlige lobbyist-restaurantene var der i år også…

I den samme gaten var også disse aktørene…

Og politikere, byråkrater og næringsleder i alle fasonger, farger og størrelser var tilstede overalt…

Det var også mange ideelle organisasjoner, noe mer ærlige og redelige enn andre.

Vi tok en prat med Brannmennene mot kreft og Diabetesforbundet.

..Og der luftet vi tankene om at forskjellig menneskeskapt stråling kanskje var en del av årsakene til deres store utfordringer. De lyttet villig vekk.

Vi gav dem rapporten fra EU sin forskerservice fra mars 2020 som nettopp advarer mot stråling og fortalte om mulige og sannsynlige sammenhenger med forskjellige krefttyper og diabetes.

Se hele rapporten her: EU forskerservice mars-2020

Senere traff vi den dyktige Claudia Wakim, tidligere generalsekretær for Folkets strålevern, på standen for Funksjonshemmedes Felles Organisasjon.

Deretter hadde organisasjonen Folkestyret eget arrangement i Frivillighetsteltet kl. 16.30 til ca 18.00. Der hjalp vi med å få inn publikum til møtet, snakket med folk samtidig som undertegnede hadde en gedigen plakat med prinsipp nr 4.

Så etter en middag tok vi etterhvert kvelden, og siden den vanlige campingplassen da var helt opptatt besøkende måtte vi sove i bilen under et stort tre, denne gangen i Fevik. Det gikk rimelig greit.

Vi så på noen utrolig dyktige vindsurfere, mens vi spiste frokosten vår.

Så kjørte vi inn mot Arendal for å delta på den dagen da Jens Stoltenberg og alle partilederne skulle delta. Vi gledet oss stort.  På veien stoppet vi ved en gjenbruksbutikk, hvor fikk kjøpt noen bøker og noe annet. Det var en svært deilig og behagelig morgen.

Lite ante vi av hva som skulle skje da vi parkert bilen på utsiden av byen, og tok med oss begge fotokameraene våre og bagene, at snart skulle helvete bryte løs.

Vi så en bråkende drone i luftet over oss da vi gikk ned den bratte trappen ned mot byen. Vi tok et bilde av den, og synes det var litt merkelig, det burde ikke være lov sa vi til hverandre.

Da vi kom ned fra den bratte trappen møtte vi tre politifolk som anklaget oss for ulovlig dronekjøring…, og det var visstnok ikke lov i Arendalsuka. Vi forklarte at det hadde vi ikke noe med å gjøre, men at vi hadde sett en stor drone i luften der oppe… Politiet fortalte at det var deres egen drone…

Så var det plutselig helt klart fra politiet sin side at vi har skyldig i ett eller annet. De ønsket å visitere oss og at vi skulle fortelle navnene våre… Jeg lurte så på hvilken hjemmel de hadde for det… Det skulle jeg få vite senere… Da fortalte jeg at vi var fra Bullo Media og at jeg ønsket å snakke med advokaten min… Men plutselig forteller den ene politimannen at jeg forsøker å hindre dem i deres arbeid… og sammen med en annen politimann smeller de meg i bakken samtidig som han først vrir venstre armen brutalt rundt slik at smerten iler i hele kroppen.

I og med at dette var en bakgate, forsto jeg at alt kunne hende, og at disse politifolkene tydeligvis var villige til å gjøre hva som helst med meg.  Dermed brukte jeg stemmen min på en klar og svært høy måte slik at folk i nærheten skulle kunne følge med på hva som skjedd. Da fortalte jeg høyt at jeg kommer fra Bullo Media, og at dette er stort overgrep fra politiet sin side. Dette gjorde jeg for at andre skulle kunne se og høre hva som skjedde, slik at politiet måtte være forsiktig med hva som hendte med meg.

Se videoen under:

Så tok de brutalt på meg håndjern, samtidig som de presset armen og kroppen ned så smerten økte betraktelig. Hele tiden ropte jeg høyt at jeg var fra Bullo Media og at dette var et overgrep.

Så ble jeg dratt opp og dyttet bortover mot politibilen med håndjernene på. Det var nå blitt 5 uniformerte politimenn og kanskje 5 sivile politimenn som fulgte med på det hele, samtidig som andre sivile folk filmet og tok bilder.

Så ble jeg kjørt ut av byen mot politikammeret på utsiden av byen.

Historien vil fortsette…

Følg med!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se vellykkede reportasjer fra Arendalsuka tidligere år!

Arendalsuka 2022

Arendalsuka 2021

Tønsberguka 2020 (1)

Tønsberguka 2020 (2)

Arendalsuka 2018

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *