Kunne dommer Marius Stub, med sin dobbeltrolle, noen gang ha dømt i favør av folket? Smartmålersaken i nytt lys!

Kunne dommer Marius Stub, med sin dobbeltrolle, noen gang ha dømt i favør av folket? Smartmålersaken i nytt lys!
1 0
Read Time:8 Minute, 24 Second

Sak fra 5. november 2022 fra Bullo Tidende som legges fram på nytt med ny innledning. Denne saken viser hvordan myndighetene og dypstaten leker med folket.

Smartmålersaken

De automatiske strømmålerne også kalt smartmålerne skulle innføres i alle hjem i Norge, og det skulle ikke være noe som helst unntak… Når noe slikt skjer, at ALLE skal og det finnes ikke noe som helst unntak, da blir jeg svært skeptisk.

Uten disse smartmålerne som egentlig ikke er smarte i det hele tatt hadde det ikke vært mulig å styre strømmen når det gjelder vindturbiner og strømsalg til ACER. Akkurat som vindturbiner bare SKAL plasseres ut i norsk natur for en hver pris skulle også disse smartmålere ut i hvert eneste hjem for enhver pris, uansett forskning om helseutfordringer når det gjaldt mikrobølgestråling. Forskningen var allerede klar på 1960/70 tallet. Se videoen under:

Til og med vår tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland fortalte om store helseplager i begynnelsen av 2000-tallet da hun var leder for WHO. Fredrik Skavlan lot henne slippe til igjen, for ikke så lenge siden, i sitt show, se video under:

Pandemi en svindel?!

I 2021 skulle ALLE, ikke bare i Norge, men hele verden, vaksineres. Ikke bare en gang, men flere ganger. Oops!! Der skjedde det igjen. ALLE skulle visstnok være med på dette, det var en pandemi man skulle stanse, og man skulle «ta en for laget». Det er vel ikke så farlig, vel?! Den verdenskjente og svært dyktige hjertelegen Aseem Malhotra mente også det i begynnelsen, men så endret det seg brått da faren brått og uventet døde av hjerteinfarkt. Hør hva han har å fortelle oss:

Er BankID en svindel også?!

Våren 2022 ble det klart at ALLE de 2 000 000 kundene hos DNB skulle legitimere seg på nytt, det var ingen unntak. I det første brevet jeg fikk, sto det rett ut at den nye legitimeringen (BankID) var nødvendig for å fortsette å kunne bruke digitale tjenester som koronapass, skattemelding og helsetjenester. Alle skulle legitimere seg på nytt ellers vil banken avslutte kundeforholdet deres, uten lov og dom.

Hvor mye overvåkning og kontroll skal vi egentlig gå med på?

Eller var BankID bare et svindelforsøk fra bankene og myndighetene våre?

Les hele avtalen selv:

Her!

Har du lyst til å dele dette magasinet med andre? Da kan du bestille 10 slike hefter for kun 150 kr. Betal til konto: 9365.33.94398, og send melding til post@bulloforlag eller til Grete-Nina Aske på SMS 99 35 44 27.

Les mer om smartmålersaken og dommer Marius Stub:

Kunne dommer Marius Stub, med sin dobbeltrolle, noen gang dømt i favør av folket?

Smartmåler-saken dreide seg om det var mulig å nekte installering av automatisk-strømmåler med helse som begrunnelse. Mange forskere i saken viste til forskning om at elektromagnetisk stråling er helseskadelig. Ni saksøkere hadde fremmet saken mot nettselskapet Elvia.

Er det ingen andre enn Bullo Tidende som ser problemet? Folket tapte saken mot smartmålerne! Obs… Det ser ut som at dommeren jobber for regjeringen og statsministeren fortsatt.. Det var jo regjeringen til Erna som satte disse smartmålerne i drift slik at vi kunne benytte vindturbiner og bli med i ACER samarbeidet, så vi igjen kunne få sinnssyke strømpriser…

Ut fra vår erfaring er det ingen tvil om at det norske rettsvesenet og politiet sliter med korrupsjon på alle fronter. Det gjelder ikke bare Viggo Kristiansen og Baneheia-saken, PST-Sjøvold, BirgitteTengs-saken, men også mange mange flere.

Er det slik at alt i det norske samfunnet er gjennomsyret av korrupsjon? Vi vet jo at et flertall av ledere innenfor yrkene dommer, advokat og politi er med i organisasjoner som Frimurerlosjen, Rotary og lignende hvor lojaliteten til «brødrene» går foran alt. Vi må jo i den sammenheng påpeke at den parti-politiske tilknytningen i disse elitegruppene gjerne ligger hos partiet Høyre, men også hos arbeiderpartiet og senterpartiet.

Korrupsjonjeger Eva Joly har ikke vært nådig mot korrupsjon i Norge eller i den vestlige verden. I en korrupsjonssak fra 2019 hvor DNB var sterkt innblandet fortalte hun til NRK:

– Vi står foran en skandale av utrolig store dimensjoner, fordi det blir avkledd hva som virkelig skjer i den vestlige verden.

Se gjerne mer om den saken her:

Advokat for fiskerivarsler vil ha etterforskning av DNBs rolle

Børge Brende WEFBørge Brende, som var utenriksminister for partiet Høyre frem til 2017,  er nå president i organisasjonen World Economic Forum. Vi vet at grunnleggeren av WEF Klaus Schwab er en stor tilhenger og pådriver av all såkalt smart teknologi, uansett hva det skulle medføre av overvåkning eller helseskadelig stråling. Smarte byer er visstnok framtiden, og alt annet er helt uaktuelt. Denne smarte teknologien er også fremtiden for regjeringen uansett hvilken regjering som styrer, og alle regjeringsledere i Norge ser ut til å ha møteplikt hos WEF i Davos…

Så hva er sjansen for at en advokat som har jobbet for forskjellige regjeringer og staten i nesten 13 år skal dømme i favør av folket?

Det var  faktisk tilfelle i denne aktuelle smartmåler-saken…Marius Stub Linkedin bilde

Hoveddommer Marius Stub er en advokat som faktisk har jobbet for Regjeringsadvokaten i snart 13 år i følge hans egen profil på Linkedin.

Marius Stub har nemlig vært regjeringsadvokat  siden 2010, og dersom Linkedin profilen er riktig, og det burde den jo være, så jobber han faktisk for Regjeringsadvokaten fortsatt…

Det var regjeringen Solberg som innførte disse nye smartmålerne i nesten alle norske hjem.

Så igjen, hvor stor er sjansen for at en regjeringsadvokat skal dømme i favør av folket?

Advokatenes HR Marius Stub 5-11-2022

Jeg bare spør…

Her er ligger dommen fra Borgarting Lagmannsrett:

Dom av 3. november 2022

Her er et bilde fra rettsaken i september:

Borgarting lagmannsrett inne 4

Kan det være at dommen må annulleres?

I september skrev vi denne artikkelen.

Se under:

Lov å nekte AMS-målere på grunn av helse?! Lagmannsretten skal nå avgjøre!

Borgarting lagmannsrett i Oslo skulle ta stilling til om det å nekte automatisk strømmåler på grunn av helse-årsaker var en åpenbar grunnløs begrunnelse eller ikke…

Einar Flydal, samfunnsviter og forsker, hadde samlet inn et større millionbeløp gjennom sin egen organisasjon EMF-reform for å støtte ti kunder som hadde saksøkt Elvia-nettselskap. Elvia hadde truet med å kutte strømmen til disse kundene dersom de ikke godtok installasjon av denne såkalte “smarte” måleren i sitt eget hjem. Saksøkerne hadde tapt saken i tingretten, men hadde nå anket saken til lagmannsretten.

EMF-reform

Se gjerne nettsiden til EMF-reform: Her!

Kundene hadde nektet denne installeringen da de hadde forstått at det var en sammenheng mellom disse AMS-målerne og dårlig helse. Og det var tydeligvis ikke bare senderdelen på AMS- måleren som lagde helsefarlig stråling, det var også skittenstrøm fra selve elektronikken som hadde gjort at flere hadde blitt syke.

Flydal har samlet og  lagt ut svært mange historier fra folk som har blitt syk på grunn av installasjon av smartmåler.

Les dem: Her!

Rettsaken mot de automatiske strømmålerne ble en nærmest hemmelig og lukket forestilling. Dommeren hevdet at det ikke kunne tas lydopptak, ta bilder eller filme… Og det i vår moderne verden.

En merkelig og spesiell avgjørelse spesielt med tanke på hvilken sak som skulle opp i retten. Det dreide seg jo om såkalt fremtidsrettet teknologi som skal kunne overvåke all energibruk i alle hjem i Norge. I tillegg kan disse smartmålerne også overvåke våre vaner og oppførsel som er data som kan selges til en tredje part og gjerne leveres til PST ved “behov”.

Noen bilder ble allikevel tatt før undertegnede fikk beskjed om forbudet, se under.

Borgarting lagmannsrett inne 2

Det er liten tvil om at Elektrostøy skaper stress for cellene våre på forskjellige måter. Vi kaller det elektrostress. Det er meldt om plager som hodepine, hjertebank, frysninger, astma, hjerterytmeforstyrrelser som ledet til slag, svekket immunforsvar, vekttap, svekkede kognitive evner, muskelsmerter og utmattelse, etter installasjon av smartmålere. Slik stråling er viktig å redusere til et minimum. Allikevel ønsker Elvia fortsatt å installere AMS-målere hos kundene sine.

Fysikeren Arnt Inge Vistnes, Universitet i Oslo, var et hovedvitnene til Eliva, og Lars Klæbo fra Statens strålevern(DSA) var et annet vitne.

Les mer om Vistnes her: Professor på universitetet leker Gud!

Grete Søgård fra Foreningen for El-overfølsomme(FELO) var ikke snauere enn at hun tok en alvorsprat med begge vitnene…

Vistnes og Søgård

Klæbo og Søgård

Det var ikke tvil om at Søgård mente at begge vitnene til nettselskapet Elvia sov i timen…

Flydal har laget en artikkel på sin nettside om et av vitnene til saksøkerne:

Ville du sett Magda Havas sin vitneforklaring?

Saksøkernes Adv. Matre fra advokatfirmaet Schjødt trakk denne slutningen i sin sluttprosedyre fredag 9. september at det var klart at saksøkernes begrunnelser for å nekte installering av AMS-målere ikke var åpenbart grunnløse. Dette utifra den fremlagte forskningen, fag-vitner og flere vitneutsagn om helseplager.

Borgarting lagmannsrett inne 3

Her sitter advokat Hugo Matre i midten av bilde med Einar Flydal til venstre og Elvia sin advokat Aksel S. Tannum.

Det kravet som stilles i forbrukerkjøpsloven for at energiselskapet i det hele tatt skal få lov til å stenge strømmen, er nettopp det at innvendingene fra kundene må være åpenbart grunnløse, noe som helt klart ikke er tilfelle i denne saken. Allikevel måtte denne denne saken ankes og tas opp til behandling av Borgarting lagmannsrett. Saken skal nå avgjøres av retten i løpet av de 2 nest månedene.

Ingen vet utfallet av saken og hvilken vei dette vil gå, men det er ingen tvil om at dette er politisk sak også for retten…

Se bildet under:

Borgarting lagmannsrett inne 4

Så om de åpenbare fakta vil vinne fram eller ikke er uvisst, men det er ingen tvil om at mye fortsatt kommer til å skje bak lukkede dører.

Les gjerne enkle og klare fakta som støtter saksøkernes begrunnelse om at helseplager fra stråling ikke er åpenbare grunnløse:

Her!

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik på stand3

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne også:

Den viktige rettssaken mot smartmålerne startet den 5. september!

Kanskje er dette løsningen for å avslutte ACER samarbeidet?!

5G og annen mikro-bølgestråling er direkte miljø- og helsefarlig! Politikere som ikke tar ansvar må gå av!

bullo logo

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *