Lege Eikemo er aldri redd for å fortelle hva han mener: Økt sykelighet skyldes ikke nytt virus, men nedsatt immunforsvar.

Lege Eikemo er aldri redd for å fortelle hva han mener: Økt sykelighet skyldes ikke nytt virus, men nedsatt immunforsvar.
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

I et intervju med tidsskriftet HEMALI, Helse, Mat og Livstil forteller han det rett ut:

Les her Hemali 28. des 2023:

Eikemo er kritisk til at verken myndigheter eller hovedstrømsmedier omtaler det problematiske ved koronavaksinene.
– Særlig etter 13. september 2023 da kardiolog Peter McCullough hadde et innlegg i EU-parlamentet. Han viste til over 3 400 verifiserte, vitenskapelige undersøkelser. Men slik informasjon ser ut til å bli neglisjert.

– Legene bestemmer mindre og mindre selv, direktivene tar over, og det tjener ikke pasienten. Jeg tror at vi trenger en ny sertifisering av helsepersonell der det viktigste er den Hippokratiske ed: do no harm. Vi bør melde oss ut av WHO, den preges av makt- og pengebegjær.

Overdødelighet

I Norge og i EU-land har det vært overdødelighet i 2022 og 2023. Overdødelighet betyr at det dør flere enn forventet. Denne Lancet-studien viser blant annet at fra juni 2022 til juni 2023, var overdødeligheten størst i gruppen 50–64 år. I denne gruppen var overdødeligheten 15 prosent.
I aldersgruppen 25–49 år var overdødeligheten 11 prosent, mens det for dem over 65 var på 9 prosent.

– Det er alarmerende at overdødeligheten ikke først og fremst er blant de eldste. Steve Kirch har analysert tall for sykelighet og dødelighet for hver vaksine. Hans siste analyser bygger på data fra over 4 millioner mennesker i New Zealand. Disse viser at sykdom og dødelighet går opp ved hver vaksinedose.

Les gjerne mer om saken hos Hemali, og hør på deres podcast med lege Jørn Eikemo om samme tema.

Her!

Se og hør også hva kardiologen Peter McCullough forteller:

Tidligere har Eikemo stilt opp i markeringer, demonstrasjoner, konferanser og mange møter for fortelle om sin forståelse av den såkalte pandemien. Han har også advart på det sterkeste mot det han kaller Davos-gjengen.

Jørn Eikemo er også leder av Fritt vaksinevalg, og i den forbindelsen var han i Tønsberg den 10. desember 2022. Se videoen under:

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer fra tidligere:

Simon Friis Larsen tar et oppgjør med høyreleder Erna Solberg, konspirasjonsteorier og den nye permanente smittevernloven!

Se hele debatten om den permanente smittevernloven til SP, AP og Høyre!

Bli med i en Mandagsklubb! Eller start din egen!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *