Se hele debatten om den permanente smittevernloven til SP, AP og Høyre!

Se hele debatten om den permanente smittevernloven til SP, AP og Høyre!
0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second

Det var en spennende 2. gangsbehandling av lovforslaget om smittevernloven til regjeringen. Regjeringen (AP og Sp) sammen med Høyre mener at regjeringen til en hver tid skal styre pandemi-kriser alene. Det er det mange som er i mot, men ikke nok foreløpig.

Erna Solberg var så heldig å få lov til begynne debatten i Stortinget torsdag den 4. januar. Hun nærmest kaster ut av seg at det er konspirasjonsteorier som styrer diskusjonen i Stortinget. Indirekte på denne måten anklager hun begge jusprofessorene, Hans Petter Graver og Morten Walløe Tvedt, som har stått fram i denne saken. Jusprofessorene advarer på det kraftigste mot en slik overføring makt fra Stortinget til Regjeringen og dets embetsverk. Endringene i smittevernloven er dramatisk både for demokratiet og menneskerettighetene.

Hør hva Erna Solberg forteller til Stortinget torsdag 4. jan 2024:

Bård Hokksrud (Frp)vil ha seg frabedt slik retorikk som Erna Solberg kom med, tar kraftig avstand fra den tidligere statsministeren sine uttalelser.

Seher Aydar fra partiet Rødt hadde fått med seg Frp i samarbeid om et endringsforslag til regjeringens  lovforslag. Et spennende nytt samarbeid som forteller mye om alvoret i denne saken, kanskje til og med en liten seier for demokratiet.

Se videoen under:

Se HELE diskusjonen på Stortinget den 4. januar 2024:

Det er ingen tvil om at enda flere innenfor murene på Stortinget er i ferd med å våkne fra den lange dvalen de nå har hatt. Vi får alle håpe at det er tidsnok til å hindre demokratiets fall ved neste pandemi…

Vi som allerede har forstått at tvangsvaksinering og isolasjon har vært Høyre og Arbeiderpartiet sin langsiktige plan i samarbeid med WHO og WEF, håper fortsatt at senterpartiet veldig snart forstår hva de er med på. Isolering og tvangsvaksinering er ikke noe annet enn helsediktatur, og har ikke noe i et demokrati å gjøre.

Se gjerne mer om det globale helsediktaturet: Her!

WHO, allerede i 2014, forteller rett ut hva de holder på med. De har en plan om å få med seg alle politikere og alle byråkratiene i alle land i Europa (og verden) til å forstå at det er vaksiner, sprøyter og piller som er det avgjørende for god helse. Hvordan det er mulig å komme med slike påstander er egentlig helt absurd, men se deres egen video fra 2014. Bullo TV har lagt til kommentar underveis.

MEN helse er ikke: vaksiner, sprøyter og piller! Det er det som legemiddelindustrien ønsker at vi skal tenke.

Helse er sunt kosthold, mosjon, ren luft, rent vann og kjærlighet. 

Ingen tvil om at det er mye som står på spill, og at det dreier seg om selve folkestyret vårt, men også om suverenitet over egen kropp og frihet til å reise ditt  man vil uten urimelige betingelser.

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se mye mer:

Erna Solberg trakk konsprasjonskortet da smittevernloven skulle behandles 4. jan 2024.

SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID.

Foreningen Lov og helse har lagt ut opprop mot WHO-traktat. Signer dersom du er enig! Over 16 000 har signert til nå.

Hør hva Morten Walløe Tvedt forteller på NRK:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Se hele debatten om den permanente smittevernloven til SP, AP og Høyre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *