Carl Gustav Jung kan gi oss verktøyet vi trenger! Det å bearbeide våre ubevisste skyggesider er kanskje løsningen på…

Carl Gustav Jung kan gi oss verktøyet vi trenger! Det å bearbeide våre ubevisste skyggesider er kanskje løsningen på…
1 0
Read Time:9 Minute, 9 Second

Vi alle har sider ved oss selv som vi misliker, og i tillegg har vi sider ved oss selv som vi ikke helt vil akseptere som en del av oss selv. Disse uheldige sidene ved oss selv og som underbevisstheten fortrenger kan gi oss store problemer og kanskje også sykdom.

Dersom disse sidene ikke bare gjelder oss selv, men hele vårt samfunn og kanskje hele verden, da kan det bli virkelig uheldig for naturen og menneskeheten på vår planet.

Carls Gustav Jung var en sveitsisk psykolog og psykiater som levde i den svært viktige tidsperioden fra 1875 til 1961. Han var også i en periode en slags assistent (en yngre kollega) for den kanskje mer kjente psykologen Sigmund Freud (1856-1939). Jung og Freud skulle senere skille lag etter større utfordringer angående uenigheter rundt arbeidet deres.

Våre ubevisste skyggesider

Carl Gustav Jung har en teori om at vi alle har en skygge som følger oss gjennom livet. Det er den delen av det ubevisste som vi kanskje ikke ønsker å være eller ønsker å ha noe med å gjøre… Denne ubevisste skyggen kan være deler av oss selv som vi skammet oss over av forskjellige grunner, kanskje helt fra vi var barn. Det kan ha vært egenskaper, følelser eller væremåter som ikke ble anerkjent av familie, venner eller samfunnet rundt oss, og dermed ble fortrengt ned i det underbevisste, i en skygge av oss selv.

Denne skyggen kan være noe som ødelegger for deg i livet, og kanskje til og med gjør deg syk, derfor kan det være viktig å løfte denne skyggesiden frem slik at man kan se på hva det egentlig dreier seg om. Da vil det også komme en mulighet til å akseptere og å forstå seg selv, og kanskje også samfunnet vårt i vår tid.

Den kollektive og den individuelle skyggen.

Eternalised, en side på YouTube, forklarer Carl Gustav Jung sin lære om den individuelle skyggen og den kollektive skyggen:

Vi har vært heldig å komme over denne lettfattelige animerte filmen, som også forklarer endel av Jung sin lære om den skyggen som følger oss i livet.

AFTER SKOOL/ Eternalised står bak animasjonen:

For meg gir denne læren til Carls Gustav Jung også en forståelse av hva som har hendt den siste tiden, og spesielt i årene som ble kalt korona-pandemien i 2019-2022.

Det er liten tvil om at det som hendte i den perioden er et skisma i vår tid. De fleste frie mennesker i den frie verden, men også i resten verden gikk frivillig med på alle slags tiltak og restriksjoner som var tatt rett ut av et hvilket som helst diktatur. Demokrati, personvern og helselover ble satt helt til side til fordel for noe som ikke kan kalles noe annet enn helsediktatur.

Svært mange enkle og forståelige fakta ble ignorert av de fleste vanlige folk, men også av utdannede, viktige og posisjonerte folk og politikere både i Norge og resten av verden.

Sannheten!

Den modige legen Nils R. Fosse sto fram høsten 2020 og fortalte hvordan verden blir styrt av en PCR-test som ikke kan brukes til testing av korona i det hele tatt.

Det kan virke som denne læren til Jung er reell, og at det er slik at vi alle har en skyggeside som vi helst ikke ønsker å få frem i lyset.

Så hva skjedde egentlig når HELE verden skulle vaksineres mot et skummelt og helsefarlig virus? Det var jo slik at absolutt ALLE skulle vaksineres mot dette skumle viruset, selv barn og unge som har et sterkt immunforsvar og som ikke trengte den vaksinen i det hele tatt også ble presset til å ta sprøyta for «bestemor» eller av andre helt usaklige grunner. Myndighetene og de sentrale mediene fortalte oss ALLE hele tiden at vaksinene ville hindre smitte og redde livet vårt, men det var visst helt feil…, men ingen har ennå mistet jobben sin eller blitt straffet ettertid for å ha informert feilaktig om smitte og annet.

NRK sendte til og med propaganda mot de yngste av oss. De vergeløse barna ble offer for massiv manipulering uten noen som helst ærlig og utfyllende informasjon om bivirkninger og annet.

En norsk nettside som heter Viktig Viten ble sensurert på de fleste sosiale plattformer til tross for at den kun viste til fakta og vitenskap.

Se videoen under:

Se gjerne mer på deres hjemmeside: Her!

Men fortsatt og likevel er det svært som har reagert på hva som hendte i denne perioden selv om mange har blitt syke og noen til og med døde brått og uventet i både ung og eldre aldre av bivirkninger av den eksperimentelle mRNA-vaksinen. Mange sliter nå med psykiske ettervirkninger og enda flere sliter med dårlig økonomi etter nedstengning av samfunnet, noe som endte med svært lave inntekter for mange og flere endte i konkurser.

Men noen har sagt kraftig i fra med stor fare for å bli uthengt som høyrevridd, nazi-vennlig og dum, slik som Christine Anderson i Europa parlamentet.

Se videoen under:

Les gjerne mer om den gigantiske løgnen:

Her!

En annen lege, fra USA, Thomas S. Cowan, forteller om sin forståelse av den såkalte korona-pandemien allerede våren 2020, men blir hengt ut og sensurert på alle måter.

Se video med ham under:

Les gjerne mer om Dr. Cowan:

Her!

Redd for å bli fremstilt som dum… og vanskelig.

Den forståelsen jeg får av dette er at folk generelt i alle mulige stillinger eller posisjoner, ubevisst og kanskje også litt bevist er redd for å bli fremstilt som kunnskapløse og dumme, derfor lar de myndigheter og media komme med hva som helst av «fakta» og informasjon uten å tørre å stille spørsmål ved det hele. Nå var det jo slik at ALLE de som stilte spørsmål eller bare var litt kritiske til det som hendte i denne «pandemi-perioden» ble puttet i kategorien «konspirasjonsteoretikere» av myndighetene og de sentrale mediene. Altså var det slik at de som stilte spørsmål var dumme og kunnskapsløse. 

De fleste av oss ønsker ikke å bli puttet i den båsen hvor alle andre mener at vi er idioter eller vanskelige, derfor helt fra barnsben av, har vi gjort ALT vi kan for å unngå å komme i denne gruppen mennesker som er «dumme» Etterhvert blir det for ALLE en ubevisst del av vår skyggeside som vi aktivt fortrenger på alle mulige måter, man kan si at den refleksen ligger i ryggmargen vår. Vi ønsker for all del å tilhøre majoriteten, for da unngår vi alt av bråk og utestengelse. Det ser ut som de fleste gjør dette helt ubevisst, men noen er helt bevisste. De som er bevisste har valget mellom å stå i sannheten eller å gå den letteste veien. Det å stå i sannheten kan være tøft, og kan fort medføre at man mister jobben og blir utstøtt av både familie og venner.

Jeg opplevde selv denne forfølgelsen i 2013 da jeg sto fram som følsom overfor stråling, magnetfelt og elektrisitet. Samme dag som denne sannheten kom ut i avisen hadde vi et styremøte i den sportsklubben som jeg hadde vært medlem i, i over 30 år. Det var den siste gangen jeg fikk møte i det styret. Senere mistet jeg jobben og ble forfulgt av flere forskjellige løgner. Økonomisk har det vært tøffe tak, men oppvåkningen om skyggesidene og løgnene i samfunnet har gitt meg god innsikt og forståelse for at verden ikke er så enkel eller hyggelig som myndighetene og de sentrale mediene til daglig ønsker å fremstille den.

Se gjerne mer om den saken:

Her!

Den kollektive og globale skyggesiden hvor menneskene bevisst eller ubevisst ikke ønsker å bli fremstilt som dumme og vanskelige er en stor trussel mot sannheten, fornuften og demokratiene i verden. I en slik verden blir det fort slik at det er de dummeste, feigeste, og de med flest psykopatiske trekk som sitter og styrer vår virkelighet.

Mange vil nok innlemme disse utfordringene med skyggesider i ubevisstheten som en del av det naturlige «flink pike»-syndromet, som da også selvfølgelig gjelder både gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre. Et slags ubevisst ønske om å gjøre hverandre til lags til en hver tid.

Alle oppdragelsesinstitusjoner i samfunnet fra barnehager, skoler og helt til universitetsnivå belønner mennesker som bare gjentar såkalte fakta, gang på gang. De «flinkeste» elevene blir dermed de som gjentar faktaene til myndighetene og samfunnet flest ganger. Disse elevene belønnes med høye karakterer, og senere med høye posisjoner og høye lønninger.

Det er altså belønning for å gjenta de vedtatte faktaene i samfunnet, men også straff for å utfordre de vedtatte sannhetene i samfunnet.

Den svært dyktige italienske astronomen og fysikeren Galileo Galilei (1564-1642) som fremmet at jorden gikk i bane rundt solen fikk gjennomgå av den «hellige linkvisjonen» de siste 26 årene av sitt liv. Kirkerådets dom i 1616 var at Galilei sin lære var både kjettersk og absurd.

Doktor Ignaz Semmelweis (1818-1865) fikk også gjennomgå kraftig da han kom med forskningsresultater som viste at dødeligheten sank betraktelig dersom legene vasket hendene med klor mellom obduksjon og mottak av nyfødte barn.

Her er det mye å lære, se videoen fra NRK Fjernsynsteateret (1983) under:

FACE TO FACE CARL GUSTAV JUNG (1959)

Her er et svært godt intervju med Carl Gustav Jung i hans hjem i Sveits av John Freeman i 1959:

«john Freeman FACE TO FACE Professor jung»:

Det er ingen tvil, vi har «lært» å stole på myndighetene gjennom lang og tro skolegang. All den tro vi har på at myndighetene våre ikke vil oss vel ligger i vår skygge. Myndighetene og politikerene sier hva som helst, og uansett hvor usannsynlig og rart det høres ut som så stoler de flest blindt på dem. All vår tvil og vår mistenksomhet ligger vår skygge. Derfor må vi alle løfte fram vår skygge og bearbeide alle våre fortrengte sider fra det ubevisste jeget vårt.

Så det hele har vært en svindel som har vært gjennomført mot oss over mange år. Tidligere hadde ikke vanlige folk tillit til lensmann, fut og prest, men vi hadde respekt for hva disse menneskene kunne finne på, hva som helst med loven i hånd. Det er nå viktig å forstå at slik er det også i våre dager.

Makten må tilbake til folket, ja til folkestyret!

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

Stopp endringene i smittevernloven! Signer oppropet HER!

Foreningen Lov og helse har lagt ut opprop mot WHO-traktat. Signer dersom du er enig! Over 16 000 har signert til nå.

Marielle Leraand var i Tønsberg for fred! Ønsker fredsparti på Stortinget fra 2025.

Hør også på hva tv-personligheten Svein Østvik har å fortelle om å bli hypnotisert:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *