Her er filmen som forteller ALT om helse på 2 minutter! Filmen ble sensurert på messenger, igjen og igjen!!

Her er filmen som forteller ALT om helse på 2 minutter! Filmen ble sensurert på messenger, igjen og igjen!!
2 0
Read Time:4 Minute, 19 Second

I forbindelse med utgivelsen av » SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN, DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID» sendte jeg en beskjed til mine venner og bekjente på Messenger(facebook), en liten videoesnutt, med en liten kommentar.

Sensur i full galopp

Ooops, så bare forsvinner den lille filmsnutten til de vennene jeg har sendt den til, men kommentaren blir værende igjen, og hele beskjeden blir seende nokså corny ut, der den står helt alene…

Mange har sikkert trodd at Messenger er fri for sensur og overvåking, men så er altså ikke tilfelle.

Vi som har sett hvordan sensuren har bredt om seg de siste årene er vel ikke helt forbauset, men vi synes jo det er ganske stygt, det som skjer, likevel. Har opplevd tilsvarende tidligere da vi ønsket å invitere folk til forskjellige arrangement og demonstrasjoner, alt blir bare borte eller stopper opp. Sensuren i samfunnet har gått temmelig langt nå, på myndighetenes befaling. Ille gæli som det heter!

Dr. Thomas Cowan forteller det så enkelt og i sammenheng, ingen tvil at han har helt rett i sine antagelser om vaksiner og stråling. På litt over et minutt i forteller han i 2020 om hvordan alt henger sammen.

Se videoen som ble fjernet på messenger under:

I løpet av nærmere 2 minutter forteller Dr. Cowan, allerede våren 2020, sammenhengen mellom vaksiner, stråling og dårlig helse.

Nå utgir Bullo Forlag hans vitenskapelige bevis på at virus ikke er årsaken til COVID.

Dr. Thomas Cowan forteller at SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN.

Les mer:

SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!

SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!
Dr. Tom Cowan har vært en av de ledende stemmene som snakker ut mot den vanlige medisinske fortellingen, og den koordinerte agendaen for masketvang, sosial distansering og tvangsvaksinasjoner. I dette heftet «bryter han forbannelsen» og avslører, enkelt sagt, feilene i den gjeldende virusteorien, den faktiske sammensetningen av menneskets kropp, hvorfor vi blir syke og hva vi kan gjøre med det.

Teksten er spesielt interessant i sammenheng med WHO sitt pågående arbeid med å innføre et nytt verdensomspennende helseregime hvor de selv har nærmest diktatorisk makt. Hvor globalt helsepass, isolasjon og tvangsvaksinering er blant metodene.

Hva skal vi da tenke når det er vitenskapelig bevist at virus ikke er årsaken til COVID, og at hele beviset for dette ligger i denne miniboken på kun 64 sider?

På tross av dette beviset til Dr. Thomas Cowan og flere andre ønsker Verdens helseorganisasjon(WHO) likevel å fortsette sitt arbeid for å innføre et helsediktatur.

Hva er da som ligger bak agendaen til WHO?

Dr. Thomas Cowan mener ganske klart at den økende  mikrobølgestrålingen i omgivelsene kan være årsaken til influensa og denne såkalte «COVID-pandemien» som rammet oss.

Les boken og del den med så mange som mulig.

Sannheten skal gjøre oss fri.

Det vi har blitt utsatt for de siste 4 årene kan bare kalles løgn og bedrag, men les selv og tenk selv, det er det eneste som gjelder.

Bestill boken eller støtt saken her! Vi trenger all støtte og hjelp vi kan få.

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 150 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ, kan du gjøre det her. Kun kr 100,- + frakt (30 kr). Totalt kr 130,-.

Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet: Her!

Se og hør hvordan Dr. Cowan ser sammenhenger mellom stråling og influensa, en 5 minutters videosnutt.

Ingen tvil at Dr. Thomas Cowan er inne på viktige sammenhenger når det gjelder elektromagnetisme og sykdom, og når han samtidig kan bevise at virus ikke er årsaken til COVID da blir det vanskelig å komme utenom hans teorier.

Tidligere har Bullo Forlag oversatt boken Myten om Smitte.

Hør hva Dr. Thomas Cowan har å si i videoen sammen med Samantha Bailey:

Boken Myten om Smitte er fortsatt tilgjengelig!

Her også gjelder:

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27,

eller beskjed på skjemaet her: Her!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

SE gjerne mer her:

Velkommen etter Thea! Sensur og overvåkning er normalen.

Mystisk massedød på takterrasse! Kan mikrobølgestråling være årsaken?Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Her er filmen som forteller ALT om helse på 2 minutter! Filmen ble sensurert på messenger, igjen og igjen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *