SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!

SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!
0 0
Read Time:4 Minute, 13 Second

Dr. Tom Cowan har vært en av de ledende stemmene som snakker ut mot den vanlige medisinske fortellingen, og den koordinerte agendaen for masketvang, sosial distansering og tvangsvaksinasjoner. I dette heftet «bryter han forbannelsen» og avslører, enkelt sagt, feilene i den gjeldende virusteorien, den faktiske sammensetningen av menneskets kropp, hvorfor vi blir syke og hva vi kan gjøre med det.

Teksten er spesielt interessant i sammenheng med WHO sitt pågående arbeid med å innføre et nytt verdensomspennende helseregime hvor de selv har nærmest diktatorisk makt. Hvor globalt helsepass, isolasjon og tvangsvaksinering er blant metodene.

Hva skal vi da tenke når det er vitenskapelig bevist at virus ikke er årsaken til COVID, og at hele beviset for dette ligger i denne miniboken på kun 64 sider?

På tross av dette beviset til Dr. Thomas Cowan og flere andre ønsker Verdens helseorganisasjon(WHO) likevel å fortsette sitt arbeid mot helsediktatur.

Hva er da som ligger bak hele den agendaen til WHO?

Dr. Thomas Cowan mener ganske klart at den økende  mikrobølgestrålingen i omgivelsen kan være årsaken til influensa og denne såkalte «COVID-pandemien» som rammet oss.

Les boken og del den med så mange som mulig.

Sannheten skal gjøre fri.

Det vi har blitt utsatt for de siste 4 årene kan bare kalles løgn, men les selv og tenk selv, det er det eneste som gjelder.

Bestill boken eller støtt saken her! Vi trenger all støtte og hjelp vi kan få.

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 150 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ, kan du gjøre det her. Kun kr 100,- + frakt (30 kr). Totalt kr 130,-.

Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet: Her!

Se og hør hvordan Dr. Cowan ser sammenhenger mellom stråling og influensa:

Ingen tvil at Dr. Thomas Cowan er inne på viktige sammenhenger når det gjelder elektromagnetisme og sykdom, og når han samtidig kan bevise at virus ikke er årsaken til COVID da blir det vanskelig å komme unna hans teorier.

Tidligere har Bullo Forlag oversatt boken Myten om Smitte.

Hør hva Dr. Thomas Cowan har å si i videoen sammen med Samantha Bailey:

Boken Myten om Smitte er fortsatt tilgjengelig!

Her også gjelder:

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27,

eller beskjed på skjemaet her: Her!

Se gjerne mer:

Kan corona-pandemien skyldes den svært økende strålingen i våre omgivelser?  Og spesielt i forhold til 5G?!

Der corona-pandemien rammet først var de samme stedene som hadde rullet ut 5G aller tidligst. Først ute med 5G var altså Wuhan i Kina og Milano-området nord i Italia, men også disse cruise-skipene til Princess Cruise Lines Ltd var svært tidlig ute.

Diamomd princess 2

Kan det være en sammenheng?

SE bilder også:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p12

p13

p14

p15

p16

Hvor nærme sannheten kan man egentlig komme?

Utifra undertegnede sin egen forskning, opplevelser og forståelse er det svært mye som kan tyde på at vi er veldig nærme sannheten. Siden undertegnede har opplevd og forstått elektrostress på sin egen kropp, velger jeg å tro på min egen forklaring, min egen forståelse og Dr. Thomas Cowan sin forklaring. Dersom jeg har rett betyr det at disse symptomene og plagene vil opphøre så snart strålemengden reduseres nok.

Samtidig betyr det at corona-virus ikke er smittsomt…

Men glem ikke å støtte saken eller å kjøpe boken:

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 150 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt.

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 100,- + frakt (30 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27,

eller beskjed på skjemaet her: Her!

Kampen er ikke overfør den er vunnet!

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV og daglig leder av Bullo Forlag

Les  gjerne også:

Elektrostøy skaper stress og uro i kroppen vår! Kanskje også corona-virus?!

PCR-testen kan ikke påvise smitte og vaksinene er eksperimentelle!

Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *