Binders i Drammen arrangerte multi-seminar!

Binders i Drammen arrangerte multi-seminar!
0 0
Read Time:3 Minute, 16 Second

Lørdag 9.9.2023 arrangerte Bindersinitiativet seminar på Drafnhuset i Drammen.

Første foredragsholder var Trond Skaftnesmo som nettopp har skrevet og utgitt en bok som heter «det globale helsetyranniet».

Verdens helseorganisasjon (WHO) ønsker å utvide sin makt fra å være et rådgivende organ til å bli et styrende. Fram til nå har det vært slik at det WHO kommer med har vært anbefalinger, fra mai 2024 vil det de kommer med være befalinger, altså at vi MÅ gjøre som de sier.

Trass i SADS, overdødelighet, økning i antall spontanaborter  og nedgang i fertiliteten er det fortsatt svært få som ser elefanten i rommet…

Generaldirektøren i WHO, Tedros Gebreyeysus, håndplukket til stillingen av Bill Gates og Bill Clinton, kan når som helst bestemme at det skal erklæres pandemi.

For å oppnå FN og WHOs måsetting om ny, global verdensorden(New World Order/Agenda 20/30) trenger de total biometrisk overvåking av alle mennesker, dermed blir vi (eller er vi allerede… ?) hackbare vesener og de kan kontrollere oss og forutse hva vi kommer til å gjøre.

Les gjerne mer og kanskje bestill den nye boken til Trond Skaftnesmo:

Her!

Etter Trond Skaftnesmo var det Eivind Salen sin tur. Han er tidligere leder av Motvind og har etter eget utsagn jobbet døgnet rundt siden 2019 for å fortelle om alt som er feil med vindkraft og vindkraftutbyggingen som nå pågår.  Fra myndighetenes side drives det med systematisk villedende desinformasjon, vindkraft vil nemlig aldri bli en reell, effektiv produsent av kraft.

Vi i Norge får stadig høre at vi må hjelpe Tyskland med kraft fordi de vil legge ned kull- og atomkraftverk, men realiteten er at Tyskland er storeksportør av kraft. Og fordi vi eksporterer så mye til Tyskland, må vi kjøpe superskitten kullstrøm tilbake fra Tyskland… Forstå logikken bak den som kan!

Deretter fortalte Svein Østvik oss om at verden er snudd på hodet og at det å stå i en storm og bli utsatt for angrep og ekskludering kan være en hjelp til å vokse mer, vi skal stråle mer for hvert stikk vi får!

Margit Vea holdt et foredrag om hvor viktig det er med god tarmhelse og at de fleste (alle?) vaksinene har stoffer i seg som umuliggjør dét. Et økosystem i balanse og sterkt mangfold gir god helse, det gjelder både inni og utenfor kroppen!

Se gjerne hva Margit Vea har skrevet:

Her!

Rune Østgård har skrevet boka «Fraudcoin i 1000 år med inflasjon som politikk».

Han ønsker å få fram sannheten om det økonomiske systemet, det at vi har et system som øker pengemengden gjør at prisene går opp og pengenes verdi nå halveres på 10 år. Noen tjener naturligvis på dette, men nesten alle taper på det.

Les gjerne mer om den spennende boken:

Her!

Husbonden, eller soppmannen som han også kalles, Steven Maddix fortalte om det nye, private matsystemet han har opprettet i samarbeid med KarmaOne.

Deretter ga han ordet til MrX som snakket om KarmaOne og det de har fått til i løpet av det siste året.

Dagen startet kl 10.00 og det var mye interessant å lytte til i løpet av dagen. Ca kl 19.15 var det slutt på foredragene , men kvelden fortsatte med mat, prat, dikt, sang og musikk.

Nipe Torsteinsson Naturligvis proklamerte flere dikt fra sin diktsamling Kjærleik Og andre villfarelser, på bildet under smiler han bredt sammen med Svein Østvik, som nesten alltid er like blid.

Se film og annet om boken til Nipe: Her!

Hold av 4. november da blir det Rikets tilstand i Tønsberg med WHO sin helsetraktat som en av de viktige sakene. Så følg med! Start kl. 12.00, mer info kommer snart.

Grete Nina Aske, journalist

Bullo TV

Se gjerne annet!

Industri- og Næringspartiet stanser vindturbiner i Telemark! forteller NRK nærmest motvillig…

Kampen mot helsefarlig stråling fortsetter! 10 år har nå gått.

Erna Solberg, mannen og partiet Høyre er besatt av å bøye regelverket!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Binders i Drammen arrangerte multi-seminar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *