Stem på Odd-Erik og Folkestyret Valget 2023!

Stem på Odd-Erik og Folkestyret Valget 2023!
4 0
Read Time:4 Minute, 48 Second

Tønsberg og Vestfold.

Jeg, Odd-Erik Helgesen, stiller til valg for Folkestyret fordi jeg ønsker et selvstendig Norge med et fungerende demokrati. Jeg er for samarbeid, men ikke for et tvangssamarbeid slik som EØS og EU.

Alle innbyggere i Norge skal ha rett til å bestemme over egen kropp. Ingen nasjonal eller overnasjonal myndighet skal kunne tvinge legemiddel, vaksiner eller annet inni ens egen kropp.

Forurensning av natur eller miljø må på alle måter må begrenses til det ytterste, også den usynlige forurensningen, nemlig strålingen fra den trådløse kommunikasjon i våre omgivelser enten det gjelder mobiltelefoni, Wifi eller annen mikrobølgestråling.

Jeg er redaktør for Bullo Media og er en miljø- og samfunnsforkjemper. Aktivist innen natur, miljø og samfunn. Underveis har jeg ledet flere demonstrasjoner foran Stortinget, og har vært med på å lede og organisere mange forskjellige folkemøter og i Tønsberg.

Se da sannhetsøker Ragna Heffermehl holdt appell på vårt arrangement da Solidaritet 21 hadde demonstrasjon foran Stortinget høsten 2021:

Se også:

Se demoen for sannhet og mot vaksinepass den 12. feb 2022:

Min historie

I 2010 begynte jeg å bli syk på forskjellig vis når jeg var i nærheten av strålekilder som Wifi, bluetooth, magnetfelt og annen form for elektrisitet. Snart forsto jeg også at det var mange tusen andre som slet med det samme som meg, men at myndighetene ikke ønsket en åpen og ærlig diskusjon om dette. I 2013 fikk jeg en førsteside i Tønsbergs Blad som fortalte om min sykdom og plager.

Odd-Erik Blir syk av strøm

Smertene og plagene kunne ligne mye på fibromyalgi, ME og influensasymptomer.

Det ble viktig for meg å få fram sannheten om den stadig økende strålingen i samfunnet. Jeg fikk mange støtteerklæringer, men samtidig begynte forfølgelsen på forskjellig vis.

Snart mistet jeg jobben min… osv…

Jeg var som sagt ikke alene og det var drøssevis av leger og forskere som hadde forstått sammenhengen for lenge siden.

NRK lagde dokumentaren en strålende hverdag i 2008, se et klipp under.

I tillegg hadde vår tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland gått ut med sin historie da hun var leder av Verdens helseorganisasjon i år 2000. Se klippet fra Skavland-showet i 2018 da hun gjentok sin historie.

Noe av det verste var at den amerikansk etterretning og USA sine myndigheter har visst om disse helsevirkningen på mennesker helt siden 60/70 tallet, men ikke har tatt noe grep for å redde samfunnet fra galskapen, snarere gjort tvert imot.

Se videoen under med Grete Nina Aske og meg selv som forteller den triste sannhet:

Er mobiltelefoni og stråling i det hele tatt forenlig med god helse?

1-av-2-kronisk-syke-dagbladet

Jeg skrev så flere bøker for å fortelle om min kamp, og for å forklare om mine opplevelser.

En av bøkene kalte jeg Elektrostress, det var en historie om hvordan samfunnet og myndighetene ikke ønsket å vite om de store utfordringene ved den stadige økende strålingen i natur og miljø.

Boken er rikt illustrert i kampen mot uforstanden.

Tidligere har jeg også vært engasjert i Miljøpartiet de Grønne, og satt i det politiske utvalget Oppvekst og opplæring i Tønsberg kommune. En av mine store seire den gangen var å få leirskole tilbake til ungdommen i Tønsberg-skolene. En annen seier var et enstemmig vedtak i desember 2017 om at det nye data-utstyret som skulle kjøpes inn til de yngste barna skulle stråle så lavt som hensiktsmessig mulig.

Se mer:

Tønsberg bystyre stemte enstemmig for å redusere unødvendig stråling 2017

Se gjerne også:

Frykter barn blir utsatt for stråling NRK 2016

Det var ikke bare greit å representere miljøsaker i MDG, enten det gjaldt stråling eller annet. Noe av det verste var at flertallet i MDG gikk inn for vindturbiner ute i norsk natur både til havs og lands.

Hvordan var det i det hele tatt mulig.

I tillegg var ikke MDG villige til å se på forskning som gjaldt stråling og insektdøden. Forskning som viste at det var en sammenheng mellom økning av antall mobilmaster og reduksjon av insekter. Elektrifiseringen av verden var visstnok den eneste løsning for å redde klimaet, men kan det rett og slett være omvendt at det egentlig er all økning av stråling som gjør at det er klimaendringer på gang?

Igjen: Er mobiltelefoni og stråling i det hele tatt forenlig med god helse?

Og hva er egentlig sannheten om fugledøden i Finnmark?

Finnes det noe virus i det hele tatt?

Se gjerne også:

En sammenheng mellom fugledøden i Finnmark og de nye radarene i Vardø?! Kan vi stole på myndighetene våre?

I tillegg var det sterke krefter i ledelsen av Miljøpartiet de Grønne som ønsket å gi fra seg makten til EU og World Economic Forum, akkurat som at det var den beste og eneste løsning for Norge. Det norske folk har tross alt stemt nei til EU i to omganger. Det var mange hyggelige folk i partiet, men hva hjelper det når Norge trenger gode og ansvarsfulle politikere. Derfor var det ikke mulig å svelge flere kameler…

Nå ønsker jeg å bidra i politikken under de 10 selvsagte og viktige demokratiske prinsippene til organisasjonen Folkestyret. Se mer under.

Norge skal styres fra Norge.

Innbyggerne i Norge, til enhver tid, skal styre Norge uten innblanding fra overnasjonale organisasjoner eller foreninger.

Godt valg!

Odd-Erik Helgesen

Leder av Bullo Media og Solidaritet 21

5. kandidat for Folkestyrelisten i Tønsberg og 7. kandidat på Folkestyrelisten til Vestfold fylke.

Se gjerne hvordan man stemmer ved kommune- og fylkesvalget 2023(sakset fra valgdirektoratet sine sider):

Se gjerne enda mer på sidene til valgdirektoratet:

Her!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Stem på Odd-Erik og Folkestyret Valget 2023!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *