Oppvekst og eldreomsorg er viktigst!

Oppvekst og eldreomsorg er viktigst!
1 0
Read Time:3 Minute, 54 Second

Dette var overskriften i Tønsbergs Blad 11. april i år, da Tønsberg fikk besøk av statsminister Jonas Gahr Støre (Ap), og hvor folk som var møtt opp på biblioteket fikk anledning til å høre Støres tale om Arbeiderpartiets planer for landet og hva som står på spill i årets valg.

Bildet på forsiden og øverst er Grete Søgård og Odd-Erik Helgesen foran biblioteket da de markerer den verdensomspennende dagen for de elektrosensitive den 16. juni 2023.

Leserinnlegg om helseskadelig stråling er skrevet av:

Grete Søgård, Lene Hannisdal Haug, Lene Beate Jensen, Tove Kristine Jensen og Elisabeth Færøvik, medlemmer av Foreningen for el-overfølsomme, FELO, Tønsberg

Debattinnlegg:

Statsministeren understreket viktigheten av å jobbe sammen for å skape et bedre samfunn for alle. Flott! Men da må våre politikere snart lytte til de som lenge har advart om negative konsekvenser i forbindelse med bruk av trådløs teknologi i barnehager og skoler – men også på sykehus, alders- og helsehjem.

Forskere og leger kloden rundt har sendt opprop og appeller til WHO og FN, men også til våre myndigheter. Både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, samt våre helseministre gjennom de to siste tiår har fått vite om disse bekymringsmeldinger. Til tross for alvoret i denne saken har de unnlatt å ta debatten – og lar eksperimentene på våre barn og unge, eldre og syke (for øvrig hele befolkningen) få fortsette.

Vi observerer at vårt strålevern, DSA, har sviktet, men det har også FHI og Helsedirektoratet, samt mange politikere, som også vet om de varslede farene. Hvorfor vil ikke Jonas Gahr Støre snakke om dette? Han kjenner jo godt til Gro Harlem Brundtlands uttalelser – helt tilbake fra 2002 – om at hun ikke tålte strålingen fra mobilen.

Også under Arendalsuka 2015 sa den tidligere generaldirektøren for WHO, statsministeren og legen fra Harvard følgende: «Skjerm dere. Ikke gå med mobilen i lomma. Min kropp har reagert på mobilstråling i 25 år.»

Se gjerne Gro Harlem Brundtland på Skavland på SVT 1:

Se også:

LES OGSÅ

Stråling, vår tids klima og helseproblemer

Advarer ikke

Dessverre ser vi fortsatt ingen advarsler eller anbefalinger komme fra våre myndigheter om denne mer-strålingen vi har fått ved bruk av alt det trådløse utstyret som nå finnes i alle offentlige institusjoner, egne hjem, og også ute i det offentlige rom. Nå skrytes det i stedet av at det er så fint med «smarte hjem» og «smarte byer».

Men er det særlig smart å godta teknologi som leger og forskere kloden rundt påstår å hemme folkehelsen? Dette er verken smart eller bærekraftig på lengre sikt! Lurer på om Jonas Gahr Støre eller kanskje Anne Rygh Pedersen vil svare på dette?

Dokumentert skadelig

Kildesamlingen til Folkets strålevern og på sidene til Foreningen for el-overfølsomme, FELO, dokumenteres skadevirkninger fra trådløs teknologi og annen elektromagnetisk stråling.

LES OGSÅ

Skadevirkningene av trådløs teknologi må bli kjent – og det må forebygges!

LES OGSÅ:

«I et kommunevalg er oppveksten og eldreomsorgen det viktigste», sa Støre. Det er ikke vanskelig å være enig med ham i dette. De gamle skal få den beste omsorgen slik de fortjener etter et langt liv, men da må de ikke påtvinges teknologi som kan være skadelig. Barn og unge er våre fremtidige arbeidstakereDa er god helse viktigfor ikke å droppe ut av skolen, for å kunne stå i jobb samt ha et godt liv utenom jobben. Derfor må man nå sørge for helt enkle føre-var-tiltak som å kable i hjem, barnehager og skoler!

Det snakkes mye om å forebygge mer – så hvorfor er det ikke da vilje til å lytte til folk som allerede plages av hverdagsstrålingen og til å jobbe sammen med de leger og forskere som nå anbefaler på det sterkeste å redusere

LES OGSÅ

Stråling og virus: Det er viktig å være føre var, men da må vi også høre på hva fagfolk sier

Vi minner om den internasjonale dagen for el-overfølsomhet 16. juni, som vil bli markert over hele verden, og vi håper at politikere flest og ikke minst dagens regjering ønsker å bidra til mer folkeopplysning om denne utfordringen. Slik kan befolkningen se nødvendigheten av å gjøre egne tiltak for å begrense stråleeksponeringen mens man venter på de nødvendige nasjonale reguleringer, som vil måtte komme dersom vi skal unngå større utgifter til helsehjelp.

Det er bedre å forebygge fremfor å måtte reparere!

Leserinnlegget sto først i Tønsberg blad 13. 6-2023:

Leserinnlegg: Oppvekst og eldreomsorg er viktigst 13-6-2023

Se gjerne også:

Grete-Nina Aske:

Nrk programmet Brennpunkt fra 2008:

Robert F. Kennedy jr.:

Mobiltelefonbruk er ikke forenlig med god helse:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *