Statsministeren tror digitaliseringen har gått for langt! Støre var besøk i Tønsberg.

Statsministeren tror digitaliseringen har gått for langt! Støre var besøk i Tønsberg.
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

På tross av utfordringer, kriser og dårlige målinger som regjeringen Støre har opplevd de 1 1/2 årene i den tiden den har regjert, var Statsminister Jonas Gahr Støre allikevel svært positiv og så frem i mot valgkampen og valget til høsten 2023. Dette fortalte han de fremmøtte da han var på besøk i Tønsberg tirsdag den 11. april på Tønsberg og Færder bibliotek. Det var et helt åpent møte, men allikevel er det mulig at det kun var undertegnede som ikke hadde partiboka i orden.

De fleste er nå sterkt til kritisk til regjeringen og Arbeiderpartiet sin håndtering av de høye strømprisene i Norge. Det at AP gikk «all inn» i 2018 da Høyre-Frp regjeringen knyttet den norske strømmen opp mot ACER-samarbeidet og EU er selvfølgelig ikke glemt. En katastrofe for oss vanlige folk.

Annet som ikke er glemt er AP sin støtte og fortsettelse av Solberg-regjeringen sine vindturbiner ut i den norske sårbare naturen. Hvordan er det i det hele tatt mulig å fortsette med noe slikt, vi ser alle jo at det er galt, og at det kun støtter korrupte selskaper og skatteparadiser i utlandet.

AP ønsker sammen med Høyre at vaksineringen skal være tvang, og at de som ikke ønsker disse eksperimentell vaksinene som legemiddelindustrien produseres skal behandles deretter, med isolasjon og begrensninger i samfunnet, flere uheldige lovendringer er på vei. Helt uvirkelig i et demokrati

Heller ikke masseovervåkning og datalagring som AP og Høyre mener er helt nødvendig er ikke glemt. Skal det norske folk leve i et diktatur?

Det at AP og tidligere statsminister Stoltenberg(Nå Nato) nå fører oss inn i en krig som vi ikke aner konsekvensene av, er heller ikke særlig betryggende.

Allikvel og på tross av alle våre alle motforestillinger mot Arbeiderpartiet og partiet Høyre, må vi se positivt på at statsministeren ønsker å følge en særdeles viktig fjellvettregel:

Snu i tide!

I et kommunevalg er oppvekst for unge og omsorg for eldre det sentrale, forklarte statsministeren, og kan det være at digitaliseringen har gått for langt og at en mer praktisk skole er løsningen?

Hør på videoen under:

La oss håpe at statsministeren blir kjent som den statsministeren som snudde på mange områder.

Ingen tvil valgkampen har begynt!

Denne saken vil bli fulgt opp med mer! Så følg med!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne også:

Svein Østvik ønsker å ta tilbake folkestyre! Trenger flere underskrifter før 30. mars.

Det norske barnevernet får gjennomgå i ny film!

Kjærleik Og andre villfarelser… Poesi av Nipe Torsteinsson Naturligvis

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Statsministeren tror digitaliseringen har gått for langt! Støre var besøk i Tønsberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *