Trygve Slagsvold Vedum har fått MS! Kan årsaken være stråling?!

Trygve Slagsvold Vedum har fått MS! Kan årsaken være stråling?!
0 0
Read Time:9 Minute, 3 Second

Hva er MS!

Store norske leksikon skriver på sin nettside:

Multippel sklerose (MS) er en kronisk betennelsessykdom i hjernen og ryggmargen (sentralnervesystemet). Navnet multippel sklerose skyldes at man finner flere (multiple) harde knuter (skleroser) i sentralnervesystemet.

Trygve Slagsvold Vedum fortalte på landsmøtet til Senterpartiet mars 2023 at han hadde fått diagnosen MS i 2020.

Kan det rett og slett være så enkelt når Trygve Slagsvold Vedum (SP) forteller om sin MS, Multippel sklerose, at han er rammet av den enorme økningen av stråling i våre omgivelser. Vi vet om flere i samme partiet til Vedum som har forstått en sammenheng med sykdommer og plager, men at de ikke blir hørt eller bare blir hysjet ned.

NRK lagde den grundige dokumentaren  «En strålende dag» i 2008 hvor de langt på vei forteller at strålemindighetene våre korrupte, og løper industrien og myndighetenes ærend.

Se hele filmen her:

Gro Harlem Brundtland fortalte sin sykdomshistorie med stråling da hun var leder av Verdens helseorganisasjon, da ble hun nærmest latterliggjort av medier og andre.

Se Gro på Skavland:

FHI med Camilla Stoltenberg i spissen ønsker ikke at folket skal vite om risikoen med stråling.

Se videoen under:

Det har vært mange protester mot 5G i hele verden. Strålegrensene som tillates er hinsides all fornuft.

Se under:

Elektrifiseringen av samfunnet er del av det «grønne skifte » og framtiden, så det å komme med noe kritisk til all strålingen som følger med, er som å banne i kirken. Er verden og energipolitikken egentlig bare på vei til en annen grøft?

Kom gjerne til Rikets Tilstand i Tønsberg den 25. mars kl. 12.00. Der tas det alltid opp dagsaktuelle saker…

Se mer om arrangementet: Her!

Nettsiden Elektrostress kom med en bokanmeldelse den 20. desember 2019:

Bokanmeldelse av Elektrostress!

ER DR. GRO EN LØGNER?

Anmeldelse av boken ElektroStress av Odd-Erik Helgesen, Bullo Forlag (2019).

Gro Harlem wikiMange fikk i 2015 med seg at Norges tidligere statsminister Gro Harlem-Brundtland fortalte om 25 år med plagsom mobilstråling. En lege og tidligere leder for WHO bekreftet altså det enkelte betviler, at mennesker faktisk kan plages av el-følsomhet. Hva kan det komme av at det ikke blir akseptert at stråling er skadelig, spør forfatteren, el-følsomme Odd-Erik Helgesen fra Tønsberg. I boka ElektroStress forteller han om livet som el-følsom.

Etter å ha lest boka spør man seg om det har blitt slik at samfunnet blindt dyrker fordelene det digitale samfunnet gir oss og skyver bort den dystre siden av virkeligheten? Det svenske Handikapforbundet anslår at det er over 200 000 personer der som rapporterer om symptomer når de utsettes for el-stråling. Sett i lys av dette er det nok betimelig å stille det spørsmålet.

ALLE ER EKSPONERT
Barkåker kommune2De fleste av oss tenker ikke så mye gjennom det fordi vi ikke merker noe, i hvert fall ikke noe vi kan knytte direkte til stråling. I tillegg til høyspentmaster kan strålekilder være elektromagnetiske felt rundt strømkabler, transformatorer, varmekabler, ladere, komfyrer, PC, mobilmaster, mobiltelefoner, trådløst telefon- og datautstyr, sparepærer og lysstoffrør. Alt dette er det noen som blir syke av å være i nærheten av!
Forfatteren gir av egenerfaring en grundig innføring i hvilke utslag el-følsomhet kan gi seg, som f.eks. at man glemmer ting, svimmelhet, trøtthet, øresus og konsentrasjonsvansker.

cropped-stress-og-unge.jpghttps://elektrostress.files.wordpress.com/2017/07/cropped-stress-og-unge.jpg

» data-image-caption=»» data-medium-file=»https://elektrostress.files.wordpress.com/2017/07/cropped-stress-og-unge.jpg?w=300″ data-large-file=»https://elektrostress.files.wordpress.com/2017/07/cropped-stress-og-unge.jpg?w=751″>Andre symptomer kan være:
• Brenning og prikking i ansiktet
• Press på siden av brystet
• Doven og nærmest lammet arm
• Blodårene føles som de vil sprekke
• Sterk BZZZZ-lyd i hodet.I boken blir det redegjort for hvordan disse symptomene arter seg, og hvordan det oppleves når legen ikke er i stand til å stille en diagnose. Forfatteren har selv følt symptomene på kroppen gjennom mange år og har funnet sine egne metoder for å lindre plagene. Han går barbeint i gresset, eller jogger seg en tur midt på natten.
Ellers er boka full av tips om hvordan el-følsomme kan beskytte seg i hverdagen. For ifølge forfatteren kan el-stråling sidestilles med all annen gift som finnes i samfunnet, enten det er sprøytet frukt og grønnsaker eller kjemiske stoffer i andre produkter. Boken inneholder også mye relevant innhold for den som lurer på hva el-følsomhet egentlig er, og hvordan man kan kjempe mot.

IbsenEN FOLKEFIENDE
Helgesen drar i boken en rimelig relevant sammenligning med Ibsens «En Folkefiende». I boka blir vannet til badeanstalten forurenset, men kommunens sterke menn ønsker ikke å gå ut med denne informasjonen da det kan skade økonomien i lokalsamfunnet, og kanskje mest for dem selv. Dr. Stockmann kjemper en innbitt kamp for sannheten og sunnheten, og blir møtt av at han må være lojal mot fellesskapet tross unødvendig sykdom og død. Stykket fra 1882 er skremmende relevant i dag, når samfunnet skal hel-elektrifiseres. Akkurat som i boken, blir enkeltpersoner i dag med virkelig samfunnsengasjement og moral holdt nede av den kompakte majoritet for «felleskapets egeninteresse».

HVEM HAR ANSVARET?
Fortjenesten til elektronikk-, mobil, – og kraftindustrien er bedre enn noensinne, men aktørene fremstår som helt uten ansvar ovenfor de som blir utsatt for elektromagnetisk stråling, og det er alle. Staten tar heller ikke noe ansvar for dette, til tross for en tidligere statsministers bekjennelser. IT-selskapene spiller en sentral og gjør alt i sin makt for å øke farten på digitaliseringen. Når det er muligheter for økonomisk gevinster i horisonten, må som regel klima, miljø, individer eller samfunnet ellers vike.
Å være el-følsom er en kamp mot sterke aktører. I mange tilfeller er det multinasjonale selskap som styrer over stater og demokratier. Problemet, ifølge Helgesen, er at de som aksjeselskap kan fraskrive seg alt personlig ansvar.

HVERDAGEN SOM EL-FØLSOM
El-overfølsomhet er ennå ikke er godkjent diagnose i Norge. For de som rammes kan hverdagen fort bli at man må flytte til en hytte uten strøm for å kunne fortsette et rimelig greit liv. Mange blir anklaget for å være hypokondere, lite troverdige og psykisk forstyrret. De som mener noe annet enn vitenskapen driver med vranglære eller farer med usannheter. For de som er usikre på stråling har boka mange tips om hvordan man kan måle og beskytte seg. Og Helgesen er ikke alene, boka har flust av eksempler på folk som er aktive mot denne strålingen både på torg og i sosiale medier.

HVA SIER MYNDIGHETENE?
Også statlige etater, DSA, tidligere Statens Strålevern, som er satt til å passe på oss mht stråling benekter stort sett at el-stråling utgjør noen fare. Det viser seg allikevel at Russland, Litauen, Polen og Kina har en strålingsgrense på 1-en prosent av det som er tillat i Norge. Østerrike har enda strengere grenser og Frankrike har forbudt trådløse nettverk i barnehager og skoler. Norge ligger faktisk helt i verdenstoppen mht høyest tillatte stråleverdier.

Lars Klæbo på Nrk
Lars Klæbo fra Statens strålevern(DSA) forsvarer AMS-målere på nyhetene til NRK…

Helgesen understreker at han hverken er forfatter eller forsker, men han skriver godt og engasjert. Boken må nærmest regnes som et manifest om el-følsomhet, skrevet av en som har merket det på kroppen. Her får leseren mye nyttig kunnskap om el-følsomhet generelt, AMS-målere og innføringen av 5G. Boka kunne nok trengt litt strammere redigering, for den farer ikke akkurat over temaene med harelabb. Noen ganger kan det kanskje bli litt mye av forfatterens personlige historie, men det bidrar også til å skape forståelse og troverdighet for saken.

Morten BruslettoEtter å ha lest boka må det være utenfor enhver tvil at det å leve i et elektrisk samfunn slik vi gjør i dag, kan medføre svært mange uheldige konsekvenser. Ja, forfatteren går så lagt som antyde at el-følsomhet er alle sykdommers mor.
Døm selv!

Morten Brusletto

Redaktør #Skjultagenda

Elektrostress skrev også den 24. januar 2020:

ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli!

Boken ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli på Farmandstredet i Tønsberg. Godt plassert og synlig i hyllen rett under boken til Greta Thunberg om hennes klimakamp “Huset brenner”.

b6

På venstresiden av boken “Elektrostress” er historien om Arbeiderpartiet sin general på 70 tallet, som døde 80 år gammel i 2014. En mann med store bedrifter i tidlig alder og stor påvirkning på norsk politikk både som aktiv og fra sidelinjen. Det bør nevnes i min sammenheng at han led av Parkinsons de siste 10 årene av sitt liv…

Se gjerne: Reiulf Steen

Deretter på høyresiden av” Elektrostress” står boken til Øyvind Sand Holth “En helvetes jobb” som omhandler krigen i Syria der hvor 500 000 mennesker som har mistet livet så langt og flyktninger som er spredd over hele verden.

Se gjerne: En helvetes jobb

Over til høyre og ved siden av boken om Greta igjen står Francis Fukuyama sin bok om identitet. Fukuyama er en svært anerkjent statsviter som er mest kjent for sin bok “The end of history”.

Se gjerne: Francis Fukuyama

Med andre ORD kan det sies at min bok og min kamp har fått den plassen den fortjener…

Undertittelen til “ElektroStress” er nemlig “Kampen mot smartmålere, WIFI, 5G og annen elendighet!”.

ElektroStress forside revid. skråElektroStress dreier som kampen om sannheten, både personlig, nasjonalt og globalt. Det å møte motstand når man søker forståelse fra samfunnet om fenomener og diagnoser som ligger utenfor den vedtatte virkelighet.  Det viser seg gang på gang at de som søker den virkelige sannheten og det eneste rette, og blir behandlet som folkefiender, Jfr. Henrik Ibsen.

Privat hadde jeg virkelig fått føle elektrostress på kroppen, og det hadde blitt naturlig å kjempe i mot, det var motstandere i alle miljøer, for den regjerende forskningen og den nye teknologiens fremmarsj skulle ikke hindres, selv om insekter, fugler, andre dyr og mennesker skulle gå tapt på veien. Personlig fant jeg forskjellige ulike måter å kjempe og skjerme meg på…

b14

Les mer om dette og mer i den reviderte og nye utgaven av “ElektroStress” Kjøp hos Norli på Farmandstredet i Tønsberg, andre steder eller på nett…

Riktignok er boken nå hjemme hos Norli Tønsberg, men kan når som helst flytte inn til deg…

Hvis du ønsker å bestille boka her NÅ kan du gjøre det her. Kun 349,-  Send melding til post@bulloforlag, til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her : Bestilling

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Elektrostress og Bullo Tv

Se gjerne mer:

Kvinner ofres på religionens, samfunnets og teknologiens alter! Forskning på nytt!

Pandemi av folk som ikke tenker selv!

Energivåpen benyttes mot eget folk! Mikrobølgevåpen ferdig snakket for over 50 år siden?!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Trygve Slagsvold Vedum har fått MS! Kan årsaken være stråling?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *