Mandagsklubben i Tønsberg ønsker Folkestyre!

Mandagsklubben i Tønsberg ønsker Folkestyre!
2 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Organisasjonen Folkestyret trenger underskrifter for å kunne stille til valg, 300 signaturer for kommunelister og 500 signaturer for fylkeslister. Kan skje både på nettet eller på papir.

Se mer om dette lengre nede!

Kommer til å bli et stort politisk tomrom!

I disse dager hvor Arbeiderpartiet og Senterpartiet nærmest forsøker å utslette seg selv med å knuse økonomien til alle velgerne sine, er det viktig å ha alternativer. Fordi når denne selvdestruksjonen endelig er gjennomført vil det bli et stort politisk tomrom, og mange ønsker å ha reelle valgmuligheter, og ikke bare kunne stemme på Høyre og Frp som de eneste mulighetene liksom…

Så derfor må vi ikke glemme at det var Høyre, Frp og Arbeiderpartiet som er ansvarlige for at strømmen vår,  det norske arvesølvet, ble knyttet oppimot EU ved innføring av ACER samarbeidet som gav oss alle skyhøye strømregninger.

Hør her:

Vi må heller ikke glemme at det er Høyre, Arbeiderpartiet, Venstre og Frp som vil at Norge skal knyttes enda nærmere til EU på alle mulige måter og med avtaler som ikke er forenlige med et norsk folkestyre.

Det finnes andre partier!

Vi vet at det finnes andre partier, men det kommer til å bli et gigantisk tomrom når det norsk folk forstår at politikerne i Arbeiderpartiet, Høyre og Frp i våre dager ikke bryr seg om det norske folk i det hele tatt, men bare seg selv og deres venner i EU og World Economic Forum.

Folkestyret

Organisasjonen som kaller seg Folkestyret ønsker derfor å stille til valg på egne valglister i kommuner og fylker over hele Norge. Alle kandidatene på disse listene vil allikevel være selvstendig kandidater som hele tiden følger sine egne overbevisninger og sin egen samvittighet.

Folkestyre-listene trenger derfor å samle inn 300 underskrifter i kommuner og 500 underskrifter for fylker innen 31. mars 2023. Dette kan skje digitalt eller på papir.

Så støtt gjerne Folkestyre-listene ved signering dersom du ønsker at Norge skal være et folkestyre, du binder deg ikke til noe, men bare ønsker at de skal kunne stille til valget til høsten.

Gå inn her på https://listeforslag.valg.no/

eller gå til signering, lengre nede på forsiden, på Folkestyret sin nettside: https://www.folkestyret.org/

Kanskje du ønsker å lage din egen liste for Folkestyret i din kommune eller ditt fylke,

det er fortsatt sammen adresse:

https://www.folkestyret.org/

Mandagsklubben ønsker at alle innbyggerne i Norge skal stemme på partier og organisasjoner som bryr seg om demokratiet i Norge. Norske innbyggere må få lov til å styre Norge uten innblanding fra World Economic Forum, EU, WHO og andre overnasjonale organisasjoner.

Signering på papir for fylket Vestfold og Tønsberg kommune kan skje på Bydelshuset i Tønsberg lørdag den 25. mars 2023 fra kl. 12.00.

Det vil da samtidig være arrangementet Rikets tilstand, men kom gjerne innom bare for å signere valglistene denne dagen.

Se gjerne mer om arrangementet: Her!


Odd-Erik Helgesen

Leder for Mandagsklubben i Tønsberg

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Mandagsklubben i Tønsberg ønsker Folkestyre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *