USA sin etterretning hadde allerede i 1977 kjennskap til at 5G var helsefarlig!!

USA sin etterretning hadde allerede i 1977 kjennskap til at 5G var helsefarlig!!
4 0
Read Time:6 Minute, 12 Second

Lørdag 11. februar blir det arrangert Rikets Tilstand i Tønsberg. Det skal handle om forskjellige ting blant annet råd mot stråling og praktisk tips i den sammenhengen. Grete-Nina Aske og Odd-Erik Helgesen er ansvarlige for den delen av programmet.

Se mer: Her!

For over 40 år siden, på 1970-tallet, var allerede forskningen på forskjellig stråling ganske klar. Menneskeskapt elektromagnetisk stråling var en trussel for miljø, dyr og mennesker. Det var ingen tvil, man hadde også kunnskap om hvilke plager og sykdommer man kunne få…

Etterretningen i USA hadde skaffet rimelig gode dokumenter ved spionasje på Sovjetunionen, mikrobølger og millimeter stråling var svært helseskadelig. Allikvel fortsetter utviklingen til almen benyttelse av denne teknologien helt opp til våre dager…

Se rapporter og annet om dette lengre nede på siden.

I år er det 10 år siden jeg forsto at jeg ble syk av stråling.

“Muskel- og leddsmerter” flyttet seg rundt i kroppen, det kokte i hodet, brant i ansiktet, en slags tinnitus susing i hodet, søvnløshet og store mage- og underlivsplager. Forståelsen kom først i det øyeblikket jeg forsto at ved å fjerne meg fra strålekildene gjorde at jeg ble merkbart bedre i form, selv om noen av plagene ble hengende i en periode etterpå som en slags “hang-over”.

Ganske snart forsto jeg også, at det meste av forskningen var helt klar på dette område.

Odd-Erik Blir syk av strøm

Millimeter- og mikrobølgestråling og mye annen stråling er helsefarlig på alle måter!

Det var milevis med forskning som fortalte om helseskader og andre bivirkninger, men telekom-industrien og energibransjen hadde bestilt sin egen forskning, og styrt det hele, uten tvil, til deres egne økonomiske interesser.

Det hele var nå en kamp om sannheten. Det var ingen tvil om at de store energi- og kommunikasjonsselskapene i hele verden, slik som de store norske selskapene Skagerak Energi, Hafslund, Eidsiva, Telenor og mange flere, manipulerer sannheten og virkeligheten vår. Akkurat som tobakks-industrien hadde gjort det samme før dem.

Alle disse selskapene bruker enorme summer på kommunikasjonsrådgivere som jevnlig holder kontakt med mediene og politikerne, gjerne også vanlige folk, idrettslag og foreninger ellers (sponsing).

Annonse for Telenor
Uendelig med reklame for Telenor og andre teleoperatører.

Selskapene styrer mediene ved å kjøpe store mengder med annonseplasser i aviser, facebook, andre sosiale medier og i nyhetskanaler. Samtidig med at alle kommunikasjonsrådgiverne godprater med politikerne, ledere i mediekanalene og journalister absolutt hele året rundt, skaper de seg også enorme nettverk som på denne måten kontrollerer og styrer sannheten om helsefaren ved stråling, men også andre sannheter.

Store nettverk er med andre ord veien til korrupsjon, makt og kontroll! Ikke rart at partiet Høyre og næringslivet åpenlyst anbefaler å drive med nettverksbygging, gjerne ved politikk, rotary-medlemskap og losje.

Alle disse tiltakene og disse tilknyttingene til disse gigantiske selskapene gjør det nærmest helt umulig for forskere, leger og demonstranter å komme til ordet. Hvis man er kritisk til trådløse løsninger eller annen nye teknologi(f.eks. 5G) kommer man omtrent ikke til ordet, annet på en måte som blir godt styrt og begrenset til et minimum, mens de store energi- og kommunikasjons-selskapene får god redaksjonelle omtale og stor spalteplass. Dette har blitt stadig verre de siste 5-7 årene. Siden det er mediene som har de største plattformene for diskusjoner og meningsutvekslinger, noe som er svært viktig i fungerende demokratier, kommer ikke den virkelige sannheten frem om smartmålere, Wifi, 5G og annen elendighet…

Les gjerne mer om alt dette i min bok: Elektrostress. Kampen mot smartmålere, Wifi, 5G og annen elendighet. https://www.norli.no/elektrostress

Teknologi konferansen 2020 2
Tønsbergs Blad og NRK arrangerer hvert år denne konferansen, en sjelden balansert affære.

I Tønsberg arrangerer Tønsbergs Blad(TB) og NRK, til og med sin egen teknologikonferanse hvert år. En kjempesatsing hvor TB bruker helsides annonser for millioner av kroner samtidig med såkalte uavhengige artikler om den kommende konferansen. Ingen tvil om at alle disse artiklene burde vært merket “ annonse for teknologikonferansen” øverst i hjørnet. Denne merkingen burde vært gjort for at folk skulle slippe å bli manipulert på en slik måte.

I denne sammenhengen må det nevnes at dette sannhetsministeriet faktisk.no eies av Amedia som også er eier av Tønsbergs Blad og andre 74 lokalaviser. Andre eiere av faktisk.no er Aftenposten, VG, Dagbladet og NRK.

Når man da ser at samtlige av disse mediene samtidig har Telenor og andre kommunikasjonsselskaper som sine hovedsponsorer, er det gode grunner til stille spørsmålstegn til mediene sine lojalitet i forhold til leserne og sannheten kontra til sine annonsører og sponsorer.

Telenor var også i en periode eier av Amedia med alle sine lokalaviser, noe som ikke gjorde saken noe særlig bedre.

Telenor, andre kommunikasjonsselskaper og energiselskapene er kjent for aggressive og mangfoldige markedsføring, enten det er telefonselgere, annonser på sosiale medier og aviser eller sponsing av fotballag og andre foreninger. All denne markedsføringen styrer sannheten om deres produkter.

I tillegg er all denne nye teknologien(mobiler, Wifi og 5G) selve plattformene, og kanskje nå også grunnmuren til mange av disse mediekanalene. Det kan på denne måten sees på som OMTRENT HELT UMULIG at disse selskapene skal fortelle oss sannheten. Når disse selskapene sammen forsøker å eie sannheten ved å opprette faktisk.no er det meste av virkeligheten gått over styr.

Når myndighetene (Norge og forskjellige kommuner) igjen er de største eierne av Telenor og en mengde energiselskaper, og at kirkens velmakts dager er over, er det knapt rom for diskusjon om menneskeskapt stråling er skadelig for mennesker, dyr og miljø.

Altså har forskningen nå i over 40 år fortalt oss at millimeter- og mikrobølge stråling er svært helsefarlig for oss alle. Vi reagerer litt forskjellig ettersom hvilken måte vi blir eksponert på…

A ETTER2Den amerikanske etterretning fikk altså tak i denne forskningen allerede på 1970 tallet, forskningen er dermed “ferdig snakket”. Dette var altså lenge før mobiltelefonen og det trådløse-nettet sin tid, man viste altså om alt dette, men fortsatte allikevel den trådløse-teknologiske veien, samtidig som de viste at insekter, dyr og mennesker ville bli rammet.

amerikansk-etterretning-millimeter-waves-1-1

us-defence-intelligence-report-1

Enormt mange mennesker blir rammet av kreft og tendensene sterkt økende, allikevel leter kreftforeningen alle andre steder enn i nærheten av den stadig økende strålingen i våre omgivelser.

Stråling fra elektronikk gir brystkreft!

Enorm økning i sykdommer

Er skittenstrøm mammuten i rommet?

Bie-bestanden har blitt reduseres betraktelig de siste 10 årene, men den statsfinansierte og annen forskning leter alle andre steder…

Hva skal vi tenke om det?

På grunn av alle disse utfordringene er det ingen tvil om at det er et tydelig behov i samfunnet for et pålitelig og ærlig kontrollorgan, ikke faktisk.no, men av folk og organisasjoner som er uten egeninteresser og tilknyttinger, som kan skjerme både miljøet og samfunnet for de enorme påkjenningene som all denne strålingen påfører oss alle, men også skjerming fra andre løgner og bedrag som ødelegger demokratiet vårt.

Dette er helt enkelt ikke så enkelt, det er en stor oppgave, men myndighetene og næringslivet kan ikke ture frem uten ærlighet, redelighet og moral noe særlig lengre uten at dette fører oss inn i en gigantisk ulykke.

Så følg med videre, jeg skal gjøre mitt og håper at flere ønsker å bidra på forskjellig vis…

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist.

PS! Se også her!

Nå har heldigvis EU også våknet, riktignok 40 år for sent, men bedre for sent enn aldri:

EU sin forsker service advarer nå mot stråling!

Effects of 5G wireless communication on human health1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “USA sin etterretning hadde allerede i 1977 kjennskap til at 5G var helsefarlig!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *