Pandemi av folk som ikke tenker selv!

Pandemi av folk som ikke tenker selv!
1 0
Read Time:4 Minute, 42 Second
Last gjerne ned videoen, og del på alle plattformer du kan.
Se: Her!
Lege og forfatter Thomas Cowan: «Det er en pandemi av folk som ikke tenker selv!»
Boken «MYTEN OM SMITTE» er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning.
En sammenheng mellom corona og 5G?
Hvor frisk kan du egentlig bli?
Ønsker du kjøpe boken?
Send bestilling til post@bulloforlag.no eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 😊
Boken koster 200 kr og med porto 50 kr. Så sett inn 250 kr på konto: 9365.33.94398 og du får boken tilsendt.

Lørdag 11. februar blir det arrangert Rikets Tilstand i Tønsberg. Det skal handle om forskjellige ting blant annet råd mot stråling og praktisk tips i den sammenhengen. Grete-Nina Aske og Odd-Erik Helgesen er ansvarlige for den delen av programmet. 

Se mer: Her!



Bullo Tidende skrev 19. september 2021:

«MYTEN OM SMITTE» er boken som forteller oss en helt annen virkelighet! Nå også på norsk!

MYTEN OM SMITTE. Virus er ikke årsaken til sykdom! En sammenheng mellom corona og 5G?!

Einstein og det å forståBoken «THE CONTAGION MYTH» er nå klar i sin norske utgave. Det har vært mye jobb og slit med oversettelsen, men nå er den altså endelig klar. MYTEN OM SMITTE er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning, har mange viktige forklaringer og observasjoner, og boken forteller det meste på en enkel måte slik at selv Albert Einstein ville vært svært fornøyd.

Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell forteller oss at smitte er en myte, og at det er en sammenheng mellom coronavirus og 5G. Elektromagnetisme har alltid vært en del av livende våre, men i feil frekvens og mengde vil det være en uheldig forurensning for vår helse og vårt miljø.

De forklarer oss rett ut at virus ikke er årsaken til sykdom! (inkluderte «coronavirus»).

IMG_2503

På baksiden av boken står det:

Den offisielle forklaringen på dagens Covid-19-pandemi er at den er forårsaket av et ”farlig”, smittsomt virus. For å hindre at det sprer seg isolerer man dermed mesteparten av verdens befolkning i sine hjem. Fra munnbind til sosial distansering, fra anti-virale midler til vaksiner, tiltakene er satt i verk på grunn av antagelsen om at viruset kan forårsake alvorlig sykdom og at denne sykdommen også smitter fra person til person.

Selv om forekomsten av og statistikken over hvor mange som dør av Covid-19 kanskje ikke er pålitelig, er det ingen tvil om at mange er blitt dårlige av en underlig ny sykdom med rare symptomer – som at man gisper etter luft og får en slags ”brusende” følelse – og flere hundre tusen er døde.

Mange mistenker at årsaken ikke er viral, men at det er slags forurensing som er unik for den moderne tidsalders elektromagnetisme. I dag er vi omringet av en mengde skurrende frekvenser fra alt fra kraftlinjer til kjøleskap til mobiltelefoner. Det begynte med telegrafen og fortsatte med innlagt strøm over hele verden, så radar, så satellitter som forstyrrer ionosfæren, så allestedsnærværende WiFi. Den nyeste tilføyelsen til dette forstyrrende bråket er femte generasjons trådløst 5G. I ”Myten om Smitte: Hvorfor Virus (inkludert Coronavirus) Ikke er Årsaken til Sykdom” tar de bestselgende forfatterne Thomas S. Cowan, MD og Sally Fallon Morell for seg de virkelige årsakene til Covid-19.

Bestill boken eller støtt saken her!

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Se gjerne mer:

Kan corona-pandemien skyldes den svært økende strålingen i våre omgivelser?  Og spesielt i forhold til 5G?!

Der corona-pandemien rammet først var de samme stedene som hadde rullet ut 5G aller tidligst. Først ute med 5G var altså Wuhan i Kina og Milano-området nord i Italia, men også disse cruise-skipene til Princess Cruise Lines Ltd var svært tidlig ute.

Diamomd princess 2

Kan det være en sammenheng?

SE bilder også:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p12

p13

p14

p15

p16

Hvor nærme sannheten kan man egentlig komme?

Fra undertegnede sin egen forskning, opplevelser og forståelse er det svært mye som kan tyde på det! Og nå også støtte i boken MYTEN OM SMITTE.

Det virker jo åpenbart at noen har puttet noe «dritt i vannet»… (Se videoen med Cowan)

…det er bare det at det er stråling i våre omgivelser som har økt så enormt, at det kanskje ikke er et virus som har skylden i de syke og de plagede, og at det kan skyldes giftstoffer som cellene ønsker å kvitte seg med som også bare er kalt exosomer…

Siden undertegnede har opplevd og forstått elektrostress på sin egen kropp, velger jeg å tro på min egen forklaring og min egen forståelse. Dersom jeg har rett betyr det at disse symptomene og plagene vil opphøre så snart strålemengden reduseres nok.  Samtidig betyr det at corona-virus ikke er smittsomt, og at vi dermed kan fjerne alle disse ubehagelige ansikts-maskene og åpne opp samfunnet vårt igjen. Dette helt uten noe som helst form for dårlig samvittighet.

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les  gjerne:

Elektrostøy skaper stress og uro i kroppen vår! Kanskje også corona-virus?!

PCR-testen kan ikke påvise smitte og vaksinene er eksperimentelle!

Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Bullo Tidende 2

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Pandemi av folk som ikke tenker selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *