Verdens beste tennisspiller vinner og vinner!

Verdens beste tennisspiller vinner og vinner!
1 0
Read Time:8 Minute, 35 Second

Søndag 29. januar 2023 vant Novak Djokovic Det Australske Åpne for 10. gang. Hver gang Djokovic har vært i finalen i dette mesterskapet har han vunnet. I 2022 fikk han ikke lov til å spille i turneringen da han ikke ønsket å vaksinere seg. Men i 2023 kom han sterkt tilbake.

Bullo TV må bare gratulere og gratulere!

Se høydepunkter fra kampen på Servus TV:

Se mer om Rikets tilstand: Her!

Bullo Tidende skrev 8. nov 2021:

Novak Djokovic er den aller beste!

Verdens beste tennisspiller, Novak Djokovic, skriver i takknemlighet på sin facebookside etter å ha vunnet finalen i Paris 7. november 2021:

novak og medvev 7-11-2021

 
For en dag dette var, for en uke. Velsignelse etter velsignelse. Familien min, mine kjære👩 👧 👦 begge barna mine er vitne til dette øyeblikket. Krone for mange års hardt arbeid. Mitt fantastiske team. Fantastiske kamper. Ekte fans på stadion og spennende støtte til hver enkelt spiller. Mange minner å ta bort sikkert. Takknemlig for å hente hjem enda et tre i skogen til der denne ulven sover 🏆😉 🐺
 
Det jeg elsker og respekterer med @medwed33 er hans engasjement for å være tro mot den han er til enhver tid. Å være autentisk og original. Spiller ingen rolle hva andre tenker, sier eller forventer, han holder hjerte og sinn sjekket og måler sine gjerninger basert på sine verdier. Når jeg ser mennesker som omfavner naturen og identiteten sin og jobber hardt for å bli bedre hver dag – vet jeg at de er inne for storhet. Jeg gleder meg til å se mer av deg Daniil. Jeg vet at jeg ikke kommer til å ha det lett med deg i nærheten, og du er en stor rival å ha.
En uke full av velsignelser.
 
Begge barna ser på meg sammen for første gang. Og for en kamp. Stor kamp med ekstraordinær stemning på tribunen. Gjennom uken følte jeg mye støtte og den energien bar meg til pokalen. Takk til teamet mitt for innsatsen for å oppnå enda en stor suksess. Ser frem til å ta med enda et «tre» i skogen hvor denne ulven sover 🐺
 
Det jeg setter pris på og respekterer med Danilo er hans konsekvens til å være ærlig og fullstendig seg selv i hvert øyeblikk. Originalen og det autentiske. Uavhengig av andres mening representerer han sine verdier og tar et standpunkt som er iboende for ham. Når jeg ser mennesker omfavne seg selv og sin natur, og hele tiden jobber mot forbedring, vet jeg at suksess i karrièren og livet ligger foran oss. Jeg gleder meg til nye møter med Danilo. Jeg er glad for at enda en betydelig tennisrivalisering er født 🙌🏼💪🏼
 
 
 
Forside bilde er tatt fra Djokovic sin facebookside
 
  • Les gjerne mer fra tidligere:

Verdens beste tennisspiller, de siste 10 årene, blir nektet å spille i Australian Open fordi han ønsker at vaksinering skal være frivillig!

Novak Djokovic ønsker fortsatt at vaksinering skal være frivillig, det har han fortalt helt siden pandemien begynte i 2020. Djokovic er uten tvil den beste tennisspilleren i verden de siste 10 årene. Noen mener også at han er verdens beste spiller i historien til tennis, og kanskje også den mykeste… 😉 Djokovic er også kjent for sin humor og et godt humør.

Djokovic i spagaten 2

Bildet over er et screenshot fra hans facebook side under OL i Tokyo 2021.

Kona til Djokovic skapte også virak når hun delte tanker og en teori om at 5G kan være årsaken til covid-19.

Instagram cracks down after Novak Djokovic

Djokovic Jelena og 5G steiner

Les den saken her:

Instagram cracks down after Novak Djokovic

Se også gjerne videoen av Thomas Cowan som Jelena Djokovic delte til sine venner på facebook.

Er det virkelig en skamfull coronavirus teori som dr. Cowan fremlegger her?

 

 

Etter dette skrev dr. Thomas Cowan boken Myten om smitte, boken ble raskt sensurert på Amazone, men Bullo forlag fikk snart oversatt boken og gitt den ut i Norge våren 2021.

Nå også på norsk

Se mer om boken og kanskje bestille den: .“MYTEN OM SMITTE” er en revolusjon i bokformat! Nå også på norsk! 

En idrettsmann som er så sprek som Novak Djokovic må man egentlig bare lytte til. En sportsmann som klarer å holde seg i så god form over så mange år må tydeligvis gjøre svært mye riktig.

New York Times Novak Djokovic ønsker ikke vaksiner

Se artikkelen i New Yorks Times fra april 2020:

Novak Djokovic Expresses Resistance to Coronavirus Vaccine

Også norske Dagbladet uttaler seg om meningene til Djokovic:

Dagbladet og Djokovic

Les her:

Djokovic skaper reaksjoner Dagbladet

Her forteller han om sine meninger før US Open 2021:

Novak Tennis world

Les gjerne den artikkelen også:

Tennis World Novak Djokovic vaksiner burde være frivillig 21-08-2021

Nå ønsker myndighetene å utestenge Djokovic og andre spillere fra turnering som starter i januar 2022 dersom de ikke ønsker å fortelle om sin vaksinestatus.

NOVAK DJOKOVIC VACCINE ROW - ‘IT’S HIS RIGHT’ SAYS SIX-TIME GRAND SLAM WINNER BORIS BECKER Eurosport 29-10-2021 5

Les hele:

UNVACCINATED PLAYERS NOT ALLOWED TO PLAY AT AUSTRALIAN OPEN SAYS VICTORIA PREMIER DANIEL ANDREWS

Bullo Tidende har fulgt Novak Djokovic i mange år, og det er ingen tvil om at denne mannen stoler på sitt eget immunforsvar og har en egen forståelse for hva helse egentlig er for noe, og den forståelsen er helt annerledes en farmasiindustrien. 

Foreningen Fritt vaksinevalg kommer nå med en ny brosjyre, denne gangen til foreldre:

Brosjyre til foreldre høst 2021

Se mer og les mer på deres nettside som er full av viktig forskning og annet:

Her!

 

Les mer gjerne mer fra tidligere Bullo Tidende artikler :

Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Tidligere har Bullo Tidende skrevet at Novak Djokovivc er skeptisk til vaksinering. Nå viser det seg at det er ganske mange av de andre beste mannlige og kvinnelige tennisspillerne som heller ikke ønsker å vaksinere seg.

Djokovic like blid 2Daniil Medvedev vant US OPEN 2021 den 12.september da han slo Novak Djokovic i finalen, også han ønsker ikke vaksinen.

Se gjerne mer HER!

 

Flere av tennisspillerne er svært skeptiske til hva vaksinen kan inneholde, og at det ikke gir noe mening å ta en slik vaksine som ikke er ferdig testet ut enda.

Det fortelles i artikkelen til avisen Forbes at alle de fire mannlige tennisspillerne, som nådde semifinalene i årets US OPEN, at ingen av dem var vaksinerte for covid-19.

Men også blant de kvinnelige spillerne er det veldig mange som ikke har vaksinert seg.

 

 

Avisen Forbes skriver:

Til tross for at United States Tennis Association påla at tilskuere skulle vise bevis på Covid-19-vaksinasjon for å delta på US Open i 2021, trenger ikke spillere og lagene deres å bli vaksinert, og ingen av mennene som har gått videre til semifinalen vil bekrefte om de har blitt vaksinert eller ikke, selv om tre av dem har sagt rett ut at de ikke planlegger å få skuddet eller har uttrykt bekymring for vaksinen.

Fakta:

Verdens nr. 1 Novak Djokovic har nylig nektet å svare på om han har mottatt støtet eller ikke, men i april 2020 uttalte han: «Personlig er jeg imot vaksinasjon, og jeg vil ikke bli tvunget av noen til å ta en vaksine for å kunne reise. «

I mai i år sa Djokovic at han håpet å bli vaksinert ikke ville bli pålagt av tennis ‘forskjellige styringsorganer fordi han «alltid har trodd på valgfrihet.»

Nr. 2 rangerte Daniil Medvedev, som gikk videre til semifinalen onsdag, erklærte i februar: «Når det gjelder meg personlig, vil jeg ikke bli vaksinert av medisinske årsaker knyttet til vaksiner,» ifølge RT.com.

Nr. 4 rangerte Alexander Zverev, som tar sin andre tur på rad til semifinalen i Open, sa til journalister i april at han ennå ikke hadde blitt vaksinert, og han mener «alle bør opptre som de finner passende», og legger til at det i dag er lett å bli misforstått, uansett hva du sier «og at saken var blitt» for politisk for min smak. «

Den fjerde kvartfinalisten, 20 år gamle Felix Auger-Aliassime, rangert som 15., antas ikke å ha tatt offentlig opp vaksinasjonsstatusen hans.

Tennis og vaksiner sept 2021

Les gjerne hele artikkelen til Forbes her: 

BREAKING: De beste tennisspillerne ønsker ikke å  vaksinere seg 10-9-2021

Og kanskje denne:

Tennis World: Daniil Medvedev uvaksinert?!

Hva skal vi tenke om det?

Kan det være at disse idrettsutøverne stoler mer på sitt eget støtteapparat, sine egne vurderinger og sitt eget immunforsvar, enn folkehelseinstitutter og myndigheter?

Mye tyder altså på det. 

Her kan du lese hva vi har skrevet om Novak Djokovic tidligere:

 

Novak Djokovic er best på alle måter!

Djokovic har nå vunnet 3 av 3 de største turneringene i år. Det er ingen tvil om at han er den beste tennisspilleren i år og i de siste 10 årene tilbake.

I juli måned vant han sin 6. Wimbledon tittel da han slo italieneren Matteo Berrettini 6-7, 6- 4, 6-4, 6-3 i finalen på det grønne gresset.

Les fra Wimbledon sin nettsider:

Centre Court has never tasted so good Wimbledon 2021

Djokovic har vært rangert som nummer en i verden i 328 uker, noe som er rekord som ingen har gjort før ham, det er ingen tvil om at denne karen gjør det mest riktige.

Tidlig i 2020 gikk Djokovic ut og fortalte at han var skeptisk mot vaksine, spesielt  siden han lever sunt på alle måter og at det å ta vaksiner ikke er en naturlig måte å holde se frisk på.

Det beste immunforsvaret fåes ved riktig ernæring, rent vann, ren luft, sol, mye bevegelse og nærhet. Nå er dette blitt snudd helt på hode, og vaksine skal liksom være redningen vår…

Så les derfor gjerne også:

 

 

Det må være deilig å legge seg ned slik etter mange timer spill, riktignok ser plenen ganske slitt ut og er kanskje ikke så myk…

Djokovic Wimbledon 3

Verdens beste mannlige tennisspiller de siste 10 årene, har den mest effektive teknikken og tydeligvis den beste taktikken.

Her er de beste ballene fra 10 år tilbake, og han er fortsatt like god i dag, om ikke bedre.

 

 

I tillegg er han kanskje best når det gjelder mat og drikke også…

Djokovic a vegan

Les mer om dietten til  verdens beste tennisspiller:

Her!

Så les gjerne enda flere gode råd fra tidligere:

Mange gode råd fra Novak Djokovic!

 

Ha en fortsatt riktig flott høst!

 

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne mer:

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

Dagbladet skriver om langtidscovid, men kanskje er det elektrostøy som er årsaken til Theas sykdom?

STOPP vaksinasjon av barn og unge!

Vellykket demo foran Stortinget 11.september for barn og samfunn!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *