Nor og Arendalsuka 2022

Nor og Arendalsuka 2022
1 0
Read Time:4 Minute, 15 Second

Nor Guderud ble nektet å delta på Childpress sitt arrangement om demokrati og media i Arendalsuka… Men Nor er en ordentlig tøffing og holdt appell og spilte nasjonalsangen på trompet utenfor biblioteket der arrangementet skulle være.

Bullo Tidende skrev den 20. august 2022:

Oppdraget utført!! Arendalsuka er over for denne gang!

Arendalsuka 2022 ble arrangert fra mandag til fredag i uke 33. Det var stands fra forskjellige organisasjoner og institusjoner fra frivillighet, stat, kommune og næringsliv. På dagene var det stands som var åpne fra kl 9/10 tiden rundt om i gatene. Samtidig ble det avholdt langt over 100 foredrag og møter på de forskjellige møteplassene i byen, på hoteller, restauranter, båter og annet.

39

Vi dro til Arendal for å advare politikere og andre maktpersoner om WHO sin svært uheldige plan om monopol på helse.Kennedy

Vår oppgave var også å inspirere til lesning av den viktige boken til Robert F. Kennedy Jr, «The Real Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health».

Kennedy Jr er ikke nådig mot Bill Gates, Anthony Fauci, WHO og deres konstruerte pandemi. En pandemi som har truet og truer demokratiene og menneskerettighetene over hele verden.

Vi traff både Ingvild Kjerkvold(helseminster), Erna Solberg(tidligere statsminister), Sylvi Listhaug(leder FRP), Olaug Bollestad(stortingsrepresentant og tidligere statsråd for KRF), Gro Harlem Brundtland(lege, tidligere leder av WHO og tidligere statsminister i Norge) og mange flere. De fikk alle boken eller kortet om boken til Robert F. Kennedy Jr.

Se under.

1

54

2

8

25

Også flere politifolk fikk vite om hva som egentlig har herjet verden de siste 2 årene. Vi fortalte at det var viktig å vite hvem de egentlige røverne var og fortsatt er…

Se bildet under.

3

Kanskje ønsker du å kjøpe boken?

IMG_0496

Så kan du bestille den her. Kun kr 300,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

I tillegg leverte vi ut det åpne brevet til Tedros til alle de som var interesserte.

Brev til Tedros

Les gjerne hele brevet:

Her!

Mange mener at Arendalsuka er en viktig demokratisk institusjon for Norge, andre vil kanskje bare mene at Arendalsuka egentlig bare er en gigantisk blå blå affære…

40

47

16

22

17

18

23

21

20

19

41

30

42

7

24

45

37

38

Og hva er vel mer naturlig når den styrende eliten møtes, enn at lobbyistene spanderer godt drikke,  appetittlige måltider og annet til alle deres samarbeidspartnere.

Se bilder under:

49

28

29

32

Forfatteren og medieviteren, John Færseth, var også på plass, her slapper han av sammen med mobilen sin. Se bildet under, mannen til venstre.

27

Havnen var full av båter i nesten alle størrelser og varianter:

43

44

46

31

53

På fredagen var Nor Guderud(12), frihetskjemper, klar for å møte WHO sin generalsekretær Tedros A. Ghebreyesus som tidlig i våres hadde lovet å komme denne dagen for å snakke med barn og voksne, men Tedros hadde nå meldt avbud.

Kanskje var årsaken til at Tedros uteble fra Arendal, at en 12 åring fra Oslo hadde meldt at han ønsket å protestere mot WHO sine planer om monopol på helse?!

WHO ønsker at alle land og alle folk skal vaksineres mot alle nye sykdommer når de bestemmer det, uansett hva menneskene selv skulle mene om vaksiner, bivirkninger og annet.

Altså en total bestemmelse over kroppen til et hvert menneske på hele jorden…

Er det greit?

52

I Arendaluka hadde biblioteket blitt gjort om til pressesenter for de unge. Der var det mulighet for barna å intervjue politikere, holde sine egne innlegg og diskutere forskjellige emner. Det heter seg jo at det er viktig at barna får komme med sine egne tanker og meninger.

Fredag 19. august var det barna og ungdommens dag i Arendalsuka og slik har det vært i flere år. På denne dagen ønsket Nor å holde et kritisk innlegg om WHO sine planer om et verdensomspennende monopol på helse.

Men på fredag morgen ble Nor hindret fra å fremføre sitt innlegg på barnas pressesenter, hans innlegg var ikke ønsket der, ble han fortalt av de voksne.

Er det slik det skal være i et demokrati? Skal man ikke kunne fortelle hva man mener for noe?

Er det bare de barna som forteller de «rette» tingene som skal få lov til å tale?

Etter at Nor Guderud og hans far tok kontakt med politimesteren i Arendal fikk Nor allikevel lov til å holde et innlegg foran biblioteket.

Før han holdt appellen kl. 14.00 spilte han nasjonalsangen på trompet.

50

Video vil komme søndag, så det er bare å følge med 🙂

Se flere bilder og annet:

48

34

35

36

12

4

5

IMG_0310

Det var helt klart mange spennende dager i Arendal, og kampen kommer til å forsette utover høsten på mange måter så…

17. sept 2022

Husk å sette av lørdagen den 17. september for en ny verdensomspennende demo for frihet allerede nå!

La oss håpe at narrativet sprekker og at trollet WHO gjør det samme!

Odd-Erik bilde

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende(og innehaver av Bullo Media)

Se gjerne:

Vaksine-kritikerne har hatt rett hele tiden!!

Anne-Lise skal ta 5. dose med koronavaksine!

Pål Steigan holdt appell på World Wide Rally For Freedom 8.0 i Oslo!

Bullo Tidende 2

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *