Sannheten om covid19-vaksinene!

Sannheten om covid19-vaksinene!
2 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Det ble arrangert folkemøte om covid19-vaksinene på Bydelshuset i Tønsberg lørdag den 10. desember 2022. Det var Folkets koronakommisjon og Solidaritet 21 som var arrangørene.

I begynnelsen av programmet ble det vist klipp fra filmen “Died Suddenly”.  En film om de mange og grusomme bivirkningene fra vaksinene.

Så fikk vi et viktig og positivt innlegg om hvordan det kan være mulig å bli frisk igjen fra vaksinebivirkninger, dette fra en helseekspert fra Telemark.

Vi vil komme tilbake til det senere.

Så ble det boklansering av boken “Plandemien 2020… 2021… 2022…”. Et bilde kan si mer enn tusen ord.

Boken «Plandemien 2020… 2021… 2022…» forteller at det har vært svært mange fredelige demonstrasjoner, konferanser, møter, aksjoner og annet i årene 2020, 2021 og 2022. Ingen av samlingen har vært voldelige og det har ikke vært noen tendenser til høyreekstreme holdninger, snarere tvert imot, det hele har vært fredelige, kjærlige og demokratiske markeringer.

De sentrale mediene, Politiets sikkerhetstjeneste(PST) og andre myndigheter har allikevel fremstilt motstanden mot corona-restriksjonene og motstanden mot vaksinene som høyreekstrem, nynazistiske og mulig voldelige. Dette er ren løgn og denne boken på over 300 sider forteller nesten alt om alle disse kjærlige, vennlige, kreative og tenkende menneskene.

Se et lite utdrag av boken i heftet som ligger i filen under:

Hefte Plandemien 2020-2022

Ingen tvil årets beste julegave!

Den fullstendig og oppdaterte boken i a5 størrelse:

Kun kr. 250, pluss porto kr 50,-

Det er også mulig å kjøpe denne hefte versjonen på 72 sider:

Hefte utgave på 72 sider i a5 kun kr 100,- pluss port kr. 30.-

Hefte utgave på 72 sider a6 kun kr. 50,- pluss porto kr. 30,-

Ta kontakt med Nina på 99 35 44 27(SMS) eller bestill:

Her!

Så var det lege Jørn Eikemo sin tur. Eikemo har nylig blitt leder av foreningen Fritt vaksinevalg. I tillegg sitter også Eikemo i styret for den nye organisasjonen Norske Leger og Helsepersonell Felleforbund(NLHF).

Legen skulle fortelle oss om de mange bivirkningene som covid19-vaksinene kan gi oss. Dette gjorde han ved å vise til foreningens nye løpeseddel som nå ligger ute på deres hjemmeside:

Her!

I tillegg fortalte han om sammenhenger mellom WHO, legemiddelindustrien, Bill Gates og andre aktører som ga oss et bilde av korrupsjon og ondskap som vi helst ønsker å glemme. Men det hjelper ikke å stikke hodet i sanden og det eneste som hjelper er demonstrere og aksjonere på alle slags vis fortalte Eikemo.

Vi takket lege Jørn Eikemo for at han stilte opp denne lørdags ettermiddagen. Han virket fornøyd med å motta den nye boken i gave.

Avslutningsvis la vi fram strategien for 2023:

Strategi 2023


Odd-Erik på stand3Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV og Leder for Solidaritet 21

Se gjerne også:

Vaksineaksjonen mot svineinfluensa på NRK i 2009!

knipse folk ut av hypnosen…

Boken «MYTEN OM SMITTE» forteller oss en helt annen virkelighet!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *