Er Bullo Tidende årsaken til at helseminister Kjerkol ikke vil ta den fjerde covid-19 dosen?!

Er Bullo Tidende årsaken til at helseminister Kjerkol ikke vil ta den fjerde covid-19 dosen?!
0 0
Read Time:7 Minute, 43 Second

Helseminister Ingvild Kjerkol forteller til TV 2 at hun ikke skal ta den fjerde covid-19-vaksinen.

Var det Bullo Tidende som fikk henne til å endre seg?

Se bildet under?

Det nytter

I Arendalsuka 2022 traff Bullo Tidende helseministeren og fortalte henne da at pandemien var en svindel, og henviste samtidig til boken til Robert F. Kennedy jr.

En svært nyttig bok til alle de som ikke vet om de skal vaksinere seg eller ikke, men også en bok til de uvaksinerte som ønsker et godt innblikk korrupsjon og elendighet i helsevesenet både i USA og resten av verden.

Les artikkelen fra TV 2:

Helseminister Kjerkol tilbyr fjerde dose til hele befolkningen men skal ikke ta den selv 22. nov 2022

Robert F. Kennedy Jr. er nevøen til president John F. Kennedy og faren hans var Robert F. Kennedy som stilte til valg for president. Begge ble skutt fordi de sto i sannheten. Allikvel fortsetter Robert F. Kennedy jr. sin kamp for ærlighet og redelighet.

I boken til Robert F. Kennedy Jr. forteller han alt sammen rett ut:

Hele pandemien er en kjempesvindel med Anthony Fauci, Bill Gates og Big Pharma i spissen.

Dersom du ønsker å bestille boka kan du gjøre det her. Kun kr 300,- + frakt (50 kr) og betal til konto 9365.33. 94398. Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27

BOKOMTALE

«The Real Anthony Fauci» av Robert F. Kennedy Jr.

Imperiet slår tilbake

Bedragerske studier og dødelige behandlingsmetoder – løgn og makt i helsebransjen

Betyr korona-pandemien at et oligarki/fåmannsvelde har tatt makten? Robert F. Kennedy Jr. peker på den muligheten der han ramser opp deltagerne i koronapandemi-øvelsen «Event 201».

Den fant sted noen måneder før den virkelige pandemien brøt ut.  Deltagerne, slik Kennedy sier det, representerte: World Economic Forum, Bill Gates, World Bank, den kinesiske regjeringen, vaksineprodusent Johnsen & Johnsen, CIA/NSA-direktør, ledende PR-selskap, Bloomberg/Johns Hopkins University Population Center, CDC og diverse medier.

Ikke bare var det en øvelse, det var også «en ventende regjering».

Informasjonen kommer fram i boka «The Real Anthony Fauci», som kom på slutten av fjoråret, men dessverre lite omtalt i Norge.

the_real_anthony_fauci_kennedy_hope_feature-800x417

Hitlers propagandaminister, Dr. Joseph Goebbels, er koblet til utsagnet om at en løgn fortalt en gang forblir en løgn, men en løgn fortalt tusen ganger blir sannhet. Covid-19 er et eksempel på det?

Naturligvis er det ikke bare snakk om covid-19, men om hvordan det amerikanske helsevesenet fungerer og har fungert under Anthony Fauci, som er direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) i USA.

Det er sjokkerende lesning. Helsebransjen i USA jukser og manipulerer. Statlige organ og selskapene går hånd i hånd. Spørsmålet for oss: Er det like ille i Norge og Europa?

Noen av funnene til Robert F. Kennedy Jr:

«Den amerikanske doktoren» Anthony Fauci har vært partner til de medisinske selskapene siden 1980-tallet, blant annet ved å sabotere effektiv behandling mot AIDS.

Fauci har sørget for bedragerske studier og presset igjennom dødelig behandlingsmetoder.

Bill Gates og FauchiTidlig i år 2000 inngikk Fauci partnerskap med Bill Gates – målet ble å kontrollere vaksinebusinessen i 60 milliarder dollar-klassen. En forretningside uten reelle grenser for ekspansjon.

Ved hjelp av statsoverhoder, ledende medier og sosiale medieinstitusjoner dominerer farmasøytselskap-Fauci-Gates-alliansen den globale helsepolitikken.

Dominansen skjer via mediepersoner, vitenskapelige journalister, regjeringsinstitusjoner og kvasi-regjeringsinstitusjoner, globale etterretningsorganisasjoner og betydningsfulle vitenskapsfolk og fysikere som lar det strømme på med fryktpropaganda om covid-19, akkompagnert av betydelig sensur.

Utsagn i boka er blant annet disse:

«Dr. Faucis grep fra og med svineinfluensakrisen i 1976 ser ut til å ha vært åpenbaringen om at pandemier var bekvemmelighetsmuligheter for å utvide byråets makt og synlighet, og for å sementere fordelaktige partnerskap med farmasøytiske storheter og for karriereutvikling. Fire år senere viste AIDS-pandemien seg å være et forløsende tidspunkt for NIAID [National Institute of Allergy and Infectious Diseases] og oppskytningsrampen for Dr.Faucis stjerneoppgang.  Leksjonene som kan trekkes fra orkestrering av regulatoriske reaksjoner på AIDS-krisen vil bli kjente maler for å håndtere påfølgende pandemier.»

«Selv i alle disse årene siden hadde Anthony Fauci allerede perfeksjonert sin spesielle stil med reklamefrykt, ved å bruke fjerntliggende, usannsynlige, langsøkte og usannsynlige muligheter for å skremme folk. Fauci hjalp til med å skremme millioner til feilaktig å tro at de var i fare for å få AIDS da det var de ikke …  Budskapet folk var til og med «Noe mindre enn virkelig intim kontakt kan gi deg denne sykdommen.» Imidlertid er bare disse sannhetsord: Det har vært null tilfeller av AIDS spredt ved vanlig nærkontakt.» (s.131)

the real Fauchi 3

«Dr. Faucis bedrageri overtalte hundretusener av mennesker til å ta AZT. For mange av dem var det et dødelig valg. I 1987 ble AZT AIDS-terapien, selv om den anbefalte dosen på 1500 mg/dag var absolutt dødelig. Gjennom 1980-tallet var gjennomsnittlig levetid for en pasient på AZT fire år. Livskvaliteten på AZT var generelt sett ganske elendig. Mange troverdige forskere hevdet at AZT drepte flere mennesker enn AIDS. [John] Lauritsen estimerte at AZT drepte 330 000 homofile menn mellom 1987 og 2019. Mange av de døde var helt friske før de begynte på AIDS-kuren.  Uten AZT, sier Lauritsen, ville de aller fleste av disse mennene ikke ha dødd.» (s.170)

«Fauci perfeksjonerte også en annen teknikk i sin modus operandi. Han knuste hensynsløst forskere som tok avstand fra synspunktene hans. Peter Duesberg, en verdenskjent vitenskapsmann ved UC Berkeley, var et tidlig offer. Duesbergs brennende spørsmål virket å skape et uimotståelig bolverk mot Dr. Faucis hypotese om kun HIV. Selv i dag fremstår Duesbergs begrunnelser så rene, så elegant utformet og så overbevisende at det ved å lese dem virker umulig at hele hypotesen kollapset ikke umiddelbart under den kvelende vekten av nådeløs logikk. Men AIDS-kartellet forsøkte aldri å svare. I stedet møtte Dr. Fauci dette kritiske angrepet ved ganske enkelt å ignorere det og ved å kritisere alle som krediterte det. Han begynte å gjøre Duesberg til et eksempel for å motvirke fremtidige henvendelser. . .Dr. Fauci orkestrerte en mengde giftige angrep som effektivt avsluttet Duesbergs berømte karriere.» (s.214)

Fauci har siden den gang utvidet sine uhyggelige aktiviteter over hele verden, altså i allianse med mangemilliardæren Bill Gates.

Og litt fra Gates og hans operasjoner i Afrika:

«… lavrente poliovaksinene Gates bruker i Afrika og Asia er dramatisk forskjellig fra de som brukes i vestlige land. BMGF forpliktet mer enn 1 milliard dollar til å presse orale poliovaksiner (OPV), som utgjør et levende poliovirus, over hele det globale sør. Dette levende viruset kan replikere seg inne i et barns tarm og spre seg i regioner med dårlig sanitær og rørleggerarbeid. Det betyr at folk kan få viruset fra vaksinene. Gates produkt skapte uventet fortjeneste for farmasøytiske storheter som ikke kunne markedsføre slike farlige produkter i vestlige land.»

«Indiske leger gir Gates-kampanjen skylden for en ødeleggende vaksine-epidemi av akutt lammende ryggmargsbetennelse – en sykdom som tidligere ble klassifisert som «polio» –  som paralyserte (lammet) 491 000 barn i disse provinsene mellom 2000 og 2017, i direkte proporsjon med antallet poliovaksiner som Dr. Gates håndlangere administrert i hvert område.» (side 341)

For oss i Norge er det viktig å finne ut; Er vårt land med Helsedirektoratet, Helse- og omsorgsdepartementet og Folkehelseinstituttet i spissen styrt av Fauci-Gates & Co. – eventuelt via Verdens helseorganisasjon (WHO) og EU?

Camilla Stoltenberg og Hvite Dresser på Frogner kino våren 2022

Leder av FHI, Camilla Stoltenberg, møter Hvite Dresser utenfor Frogner kino våren 2022 (Se over).

Hvis det skulle være tilfelle, at vi ikke har demokrati når det gjelder helsespørsmål. Kan vi gjøre noe med det?

Vi har dessuten organ om som CEPI og GAVI.

CAVI og CEPI

CEPI ble dannet i Davos, hjemmebanene til World Economic Forum, i 2017 med Tore Godal som initiativtaker. Fire milliarder kroner lå i potten fra blant annet Norge og Bill & Melinda Gates Foundation.

God timing før covid-19?

Om GAVI fra Wikipedia: «GAVI-stiftelsen (GAVI Alliance – Global Alliance for Vaccines and Immunisation) arbeider for å lette tilgangen til vaksiner for barn i fattige land. Den er et internasjonalt samarbeid mellom statlige og private donorer, og den norske stat er blant de aller største bidragsyterne.»

Norges konkrete rolle i disse organisasjonen bør gjennomgås. De store medienes rolle i å spre vaksinepropaganda likeså, sammen med Stortingets vilje til å gjennomføre tiltak med statsforvaltere og kommuner på slep. Den lille mann og kvinne, små og store, virker virkelig overkjørt.

Kan vi motstå helsetyranniet – kan vi finne helsefriheten?

Redaksjonen august 2022

Hvis du ønsker å bestille boka kan du gjøre det her. Kun kr 300,- + frakt (50 kr) og betal til konto 9365.33. 94398. Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27.

Støtt saken!

Se gjerne også:

Fauci trekker seg! Var Bullo Tidende den utløsende årsaken?!

Losjemannen og PST-sjef Sjøvold måtte trekke seg! Var det Bullo Tidende som var årsaken til avgangen?

“MYTEN OM SMITTE” er boken som forteller oss en helt annen virkelighet! Nå også på norsk!

BREAKING THE SPELL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Er Bullo Tidende årsaken til at helseminister Kjerkol ikke vil ta den fjerde covid-19 dosen?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *