Leger og forskere vil ha fornuften tilbake i den medisinske praksisen

Leger og forskere vil ha fornuften tilbake i den medisinske praksisen
0 0
Read Time:4 Minute, 22 Second
Faren hans døde etter å ha tatt koronavaksinen. Det fikk den prisbelønnede kardiologen og forfatteren til å snu i spørsmålet rundt koronavaksinenes sikkerhet. Bullo Tidende møtte dr. Aseem Malhotra på den internasjonale konferansen på Klingenberg kino, lørdag 19. november.

Internasjonal konferanse på Klingenberg kino

Lørdag 19. november møttes både norske og internasjonale leger og forskere på konferansen «The Oslo International Conference – In the Wake of the Covid-19 Crisis» på Klingenberg Kino. Salen var fullsatt. De oppmøtte kom for å høre en evaluering av håndteringen av koronakrisen. Temaene for konferansen var misinformasjon, folkehelse, manipulasjon av helsedata og hvordan leger og helsepersonell selv kan være med på å skape en mer holistisk medisinsk praksis.

En av deltagerne var den prisbelønnede britiske kardiologen dr. Aseem Malhotra. Han har jobbet som konsulent for britiske helsemyndigheter, er kjent for sine kostholdsråd og ble i 2016 inkludert i The Times sin liste over Storbritannias 500 mest innflytelsesrike personer. Under koronakrisen har Malhotra jobbet med å bekjempe «vaksineskepsis» og han var en av de første i England til å få to doser med Pfizers vaksine.
Etter at hans friske far fikk hjerteinfarkt og døde etter å ha tatt vaksinen, bestemte Malhotra seg for å se nærmere på dataen knyttet til vaksineringen. Etter en grundig gjennomgang og samtaler med andre leger og ansatte hos Pfizer, konkluderte han med at vaksinen ikke var trygg og effektiv som vaksineprodusentene hevdet, og at vaksineringen burde stanses til all statistikk er vurdert. Det var større sjanse for å få en alvorlig bivirkning av vaksinen enn å bli innlagt med korona.
Bullo Tidende var tilstede under konferansen og fikk en prat med den britiske kardiologen, som leverte en viktig beskjed, se videoen øverst på siden!

Fagorganisasjonen for leger og helsepersonell

Oslo International Conference ble arrangert av fagorganisasjonen NLHF, i samarbeid med Hemali og IPSE. NLHF – Norske leger og helsearbeideres fellesforbund – ble startet av leger under koronakrisen, og gir støtte til helsepersonell som har blitt utsatt for diskriminerende tiltak. Under nedstengingen kunne helsepersonell som ikke var vaksinert oppleve å måtte gå med munnbind og testes flere ganger i uken, mens deres vaksinerte kolleger slapp denne behandlingen, selv om vaksinene ikke kunne hindre smitte. Noen mistet jobben som følge av sitt personlige helsevalg.
For å støtte disse arbeiderne i helsevesenet ble NLHF stiftet, med intensjon om å hjelpe dem som slet med strenge inngripende krav fra arbeidsgiver. Fagorganisasjonen ble opprettet i mars 2022, og holdt i juni konferansen «Refleksjoner rundt en pandemi».
 

Alarmklokkene bør ringe

Fokuset under konferansen på Klingenberg har til en viss grad også vært på dem som har vært skjøvet ut av fellesskapet på forskjellige måter. For det koster å stå opp for det man tror på, og fortelle sannheten, når den er i opposisjon til hva majoriteten av befolkningen mener er riktig og fortellingen media formidler daglig. Frustrasjonen må være stor når myndigheter er selektive med hvilken forskning de forholder seg til og hvilke studier de aksepterer. Alarmklokkene burde ringe når internasjonale forskere som har vært rådgivere for helsemyndigheter, har vært ansatt i WHO og av FN, har vunnet Nobelpriser eller oppfunnet banebrytende teknologi, går ut for å fortelle at noe er galt med måten media og myndigheter forholder seg til koronakrisen. Det er for mye penger i legemiddelindustrien, mener deltagerne på konferansen. Vaksiner og medisiner som er til skade for pasientene passerer studier og godkjennes, selv om alvorlige feil avdekkes. Tidsskrifter publiserer artikler med falsk og misledende statistikk, og sensurerer forskere. Derfor har konferansen også fått den treffende undertittelen: «Do No Harm».
Den franske professoren Christian Perronne sier at i løpet av covid-krisen ga ikke franske myndigheter støtte til sykehus, men 3 milliarder euro gikk til media. Han viser også til at land som ikke fulgte internasjonale retningslinjer for å behandle korona, klarte seg mye bedre gjennom pandemien, og at det var mer korona i rike land.

I tillegg til dr. Aseem Malhotra og professor Christian Perronne, deltok også dr. Alexandra Henrion-Caude fra Frankrike, den norsk-sveitsiske forskeren Astrid Stuckelberger, de amerikanske legene Ryan Cole og Meryl Nass, og barne- og ungdomspsykiater Sven Román fra Sverige. Advokat Barbro Paulsen fortalte hvordan det har vært å hjelpe dem som har blitt utsatt for ulovlige inngrep under nedstengingen.

Hvordan vil fremtiden se ut hvis legemidler som gjør mer skade enn nytte fortsetter å deles ut til en befolkning som ikke er i stand til å gi et informert samtykke, fordi informasjonen ikke er tilgjengelig? Det ser mørkt ut når profitt er det som står i sentrum for en industri som skal være der for de syke og sårbare. Men kanskje klarer nettverket av leger og helsepersonell som vil ha en mer holistisk tilnærming til helse og behandling av pasienter å nå igjennom til mange nok, før det er for sent.
Penger gir makt, men sannheten må til slutt ut.
Eirik Værnes
Journalist for Bullo Tidende

Les gjerne også:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Leger og forskere vil ha fornuften tilbake i den medisinske praksisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *