Roger forteller om vaksiner og dyrets merke!

Roger forteller om vaksiner og dyrets merke!
0 1
Read Time:5 Minute, 12 Second

Den 12. juni 2021 var det Solidaritet 21 som arrangerte demonstrasjon. Roger Hegerland forteller alt sammen rett ut slik det er, og det er svært ille…

Bullo Tidende skrev den gangen i 2021:

Demo for Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø!

Organisasjonen Solidaritet 21 holdt sin første protest mot regjeringen og myndighetene foran Stortinget lørdag 12.juni 2021.

Det var sommer og sol, og en svært god stemning.

Mange svært dyktig appellanter fra forskjellige ståsteder ønsket å bidra i vår felles kamp mot regjeringen og våre myndigheter. Nok er nok som det heter.

b41Undertegnede som er leder av Solidaritet 21 innledet med å ønske velkommen og fortelle om hensikten med denne demonstrasjonen og denne organisasjonen.

Hensikten med denne protesten på denne lørdagen var helt klar, regjeringen må byttes ut og myndighetene ellers må begynne å ta hensyn til innbyggerne i landet Norge. Myndighetene sin oppgave er å lytte til folket og dermed handle deretter, men det virker å være helt glemt.

Ragna Herffermehl, miljøverner og sannhetsforkjemper, holdt en god appell om helhet.

Myndighetene og regjeringen har kjørt over innbyggerne i så mange saker nå, på så mange områder, derfor er det viktig å forstå at vi som protesterer i enkelt saker nå må begynne å se helheten, og stå sammen mot denne maktelite. Dette er en maktelite som ønsker  å fjerne våre rettigheter og vårt folkestyre til fordel for en sentralisert verdensorden med World Econmic Forum(WEF), FN, WHO og andre større økonomiske aktører i spissen.

b36

Eric Johanssen, demonstrant og miljøaktivist, holdt en god appell og ønsket at flere skulle demonstranter skulle samarbeide, og stille opp på hverandre sine protester. Til Høyre over står programleder Salim Andreas Khan

Det dreier seg ikke bare om urimelige nedtegningen av Norge med tilhørende munnbindtvang, vaksiner, vaksinepass og karantene. Det dreier seg om en helhet.

Naturødeleggende vindturbiner i norsk natur går bare rett og slett ikke an, vi trenger ikke strømmen en gang, vi har nok strøm med vannkraften vår. Den nye strømmen blir sendt til Tyskland og kontinentet gjennom nybygde strømkabler i det såkalt strømsamarbeide ACER, et samarbeid som folket ikke ønsket seg en gang. Det å rive ned og forurense norsk natur for så å sende strømmen til utlandet hører ikke noe steds hjemme.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Vi i Norge har stemt i mot EU to ganger, allikevel forsetter tilpassing til unionen for fullt akkurat som folket ikke har tatt sitt eget valg.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Det spretter opp 5G og mobilmaster over alt, samtidig som forskningen viser at insekter, fugler og mennesker lider på mange så mange måter av all strålingen fra disse elektromagnetiske senderne. For insektene er det så ille at de ser ut til å forsvinne helt uten at regjeringer og myndigheter over hele verden virker å bry seg noe nevneverdig.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Kommunene og fylkene våre blir sammenslått med tvang, og maktsentraliseringen foregår for fullt på alle måter. Først inn til Oslo og Bærum, og så videre til EU, FN og WHO.

Folkestyret forsvinner rett foran øynene våre.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Overvåkningen fortsetter og fortsetter, enten det er myndighetene  eller overvåkningskapitalismen det dreier seg om. Oftest er det i et samarbeid med hverandre. Det begynner allerede med barna våre med facebook og Google-school. Overvåkningen har tydeligvis ingen grenser, og personvernlover eller andre hensyn blir ikke fulgt på noe måte. Alt for å oppnå fullstendig kontroll av befolkningen og en enda høyere økonomisk fortjeneste.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Rettsystemet smuldrer opp til fordel for korrupte politikere og myndigheter og deres venner i næringslivet og i frimurerlosjen. Tingretten har blitt en prøverett hvor det som oftest brukes dommerfullmektiger som dømmer slik som det er forventet av dem for å kunne oppnå opprykk i karrièren.  Domslederne til disse fullmektigdommerne har igjen lojaliteter til myndigheter, næringsliv og rike enkelt personer.  Når høyre-regjeringen i tillegg har fjernet omtrent alle muligheter til fri rettshjelp og samtidig tillatt at sakskostnadene er blitt doblet på 10 år, gjøre det at det nærmest er umulig for vanlige innbyggere å oppnå rettferdighet i rettsystemet vårt.

«Kronen» på verket, virker å være at høyesterett ser ut til å være flyttet til  Oslo og Bærum.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Kontantene ønskes fjernes til fordel for digitaliserte løsninger hvor bankene og myndighetene har kontroll over alle transaksjoner. Det heter seg at denne utviklingen er viktig i forhold til bekjempe skattesnusk og annen kriminalitet.  Men hva når det er banker og myndigheter som begår lovbruddene mot innbyggerne i landet.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Hva skal vi med et barnevern som ikke ønsker å hjelpe barna der de er, men heller ønsker å plassere barna i en annen kommune og da dermed utløser statlige bevilgninger. Når barnevernet plasserer barna i egne bekjentskapskretser som utløser høye lønninger til disse fosterforeldrene.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Hva skal vi si om politikere som hopper av regjeringen og deres støtteapparat for plutselig få toppjobb i et selskap eller en organisasjon som har konkret samarbeid og oppgaver knyttet  opp mot regjeringen sin politikk. Eksempler er Børge Brende som var utenriksminister for Norge som ble president for WEF og nå pusher den nye «New World Order» som kalles «The Great Reset» og Reynir Johansson. statssekretær for regjeringen, som ble direktør for mobilselskapet ICE Norge.

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Sånn fortsetter det på område etter område…

Hvordan er det i det hele tatt mulig?

Se flere bilder fra demonstrasjonen:

b16

b11

IMG_0240

b19

b8

Heiko S

IMG_0270

b30

b32

b25

b28

b14

b31

b17

b35

b34

b7

b39

IMG_0312

Neste demonstrasjon for Solidaritet 21 foran Stortinget vil være den 4. september kl. 16.00 så sett av i kalenderen.  allerede nå. Helheten er selvfølgelig det som gjelder da også.

Solidaritet er viktig, og sammen er vi sterke!

Odd-Erik BFølg med videre!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende og leder av Solidaritet 21

Se gjerne:

Folkets Koronakommisjon ber EU, regjeringen og stortinget stoppe vaksine-apartheid!

Rettsaken i Halden var bare en prøve… som kostet millioner!

PCR-testen kan ikke påvise smitte og vaksinene er eksperimentelle!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *