Kan den enorme strålingen på Borgheim være årsaken til “corona-smitten”?!

Kan den enorme strålingen på Borgheim være årsaken til “corona-smitten”?!
0 0
Read Time:4 Minute, 46 Second

Etter en korkonsert på Borgheim i Færder kommune juni 2021 ble det påvist 56 smittede personer, til og med personer som var hel-vaksinert fikk korona-smitte denne gangen.

Les mer om Korkonserten: Utbruddet med 56 påviste tilfeller av delta-viruset Nettavisen

Hva kan det komme av at vaksinerte også ble rammet?

Fungerer ikke vaksinene?

Kan det være slik at “coronavirus” ikke er et smittsomt virus, men er noe helt annet?

Kan det virkelig være slik at utrullingen av det nye 5G nettet er årsaken til all elendigheten?

Forfatteren Thomas Cowan forteller oss akkurat det i boken MYTEN OM SMITTE.

IMG_2527

En svært oppegående dame som følger med på utrullingen av 5G og samtidig utbrudd av corona-syke og smittede ser helt klare sammenhenger HVER ENESTE gang det kommer nye utbrudd i Norge.

Hvis man har lyst kan man følge med på sidene:

Finn senderen!  , og på dekningskartet til Telia, Telenor og ICE-Norge, og samtidig følge med i media for å se om det henger sammen med utbruddene som skjer rundt om i Norge.

Færder får corona utbrudd samtidig som 5G utrulling

Så er det store spørsmålet: Hvordan kan det være så store sammenhenger og ikke noen sammenheng? 

IMG_2536Bestill boken MYTEN OM SMITTE og støtt saken her!

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Her er utdrag fra Tønsbergs Blad sin facebook side de siste dagene:

Allikvel smittet

Delta varianten

Enda flere nå med symptommer i Færder 2

Kommunelegen og delta virustet 2

Gjengangeren Færder og Forkjølelse

MYTEN OM SMITTE. Virus er ikke årsaken til sykdom! En sammenheng mellom corona og 5G?!

Einstein og det å forståBoken “THE CONTAGION MYTH” er nå klar i sin norske utgave. Det har vært mye jobb og slit med oversettelsen, men nå er den altså endelig klar. MYTEN OM SMITTE er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning, har mange viktige forklaringer og observasjoner, og boken forteller det meste på en enkel måte slik at selv Albert Einstein ville vært svært fornøyd.

Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell forteller oss at smitte er en myte, og at det er en sammenheng mellom coronavirus og 5G. Elektromagnetisme har alltid vært en del av livende våre, men i feil frekvens og mengde vil det være en uheldig forurensning for vår helse og vårt miljø.

De forklarer oss rett ut at virus ikke er årsaken til sykdom! (inkluderte “coronavirus”).

IMG_2503

På baksiden av boken står det:

Den offisielle forklaringen på dagens Covid-19-pandemi er at den er forårsaket av et ”farlig”, smittsomt virus. For å hindre at det sprer seg isolerer man dermed mesteparten av verdens befolkning i sine hjem. Fra munnbind til sosial distansering, fra anti-virale midler til vaksiner, tiltakene er satt i verk på grunn av antagelsen om at viruset kan forårsake alvorlig sykdom og at denne sykdommen også smitter fra person til person.

Selv om forekomsten av og statistikken over hvor mange som dør av Covid-19 kanskje ikke er pålitelig, er det ingen tvil om at mange er blitt dårlige av en underlig ny sykdom med rare symptomer – som at man gisper etter luft og får en slags ”brusende” følelse – og flere hundre tusen er døde.

Mange mistenker at årsaken ikke er viral, men at det er slags forurensing som er unik for den moderne tidsalders elektromagnetisme. I dag er vi omringet av en mengde skurrende frekvenser fra alt fra kraftlinjer til kjøleskap til mobiltelefoner. Det begynte med telegrafen og fortsatte med innlagt strøm over hele verden, så radar, så satellitter som forstyrrer ionosfæren, så allestedsnærværende WiFi. Den nyeste tilføyelsen til dette forstyrrende bråket er femte generasjons trådløst 5G. I ”Myten om Smitte: Hvorfor Virus (inkludert Coronavirus) Ikke er Årsaken til Sykdom” tar de bestselgende forfatterne Thomas S. Cowan, MD og Sally Fallon Morell for seg de virkelige årsakene til Covid-19.

Se gjerne mer:

Kan corona-pandemien skyldes den svært økende strålingen i våre omgivelser?  Og spesielt i forhold til 5G?!

Der corona-pandemien rammet først var de samme stedene som hadde rullet ut 5G aller tidligst. Først ute med 5G var altså Wuhan i Kina og Milano-området nord i Italia, men også disse cruise-skipene til Princess Cruise Lines Ltd var svært tidlig ute.

Diamomd princess 2

Kan det være en sammenheng?

SE bilder også:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p12

p13

p14

p15

p16

Hvor nærme sannheten kan man egentlig komme?

Fra undertegnede sin egen forskning, opplevelser og forståelse er det svært mye som kan tyde på det! Og nå også støtte i boken MYTEN OM SMITTE.

Det virker jo åpenbart at noen har puttet noe “dritt i vannet”… (Se videoen med Cowan)

…det er bare det at det er stråling i våre omgivelser som har økt så enormt, at det kanskje ikke er et virus som har skylden i de syke og de plagede, og at det kan skyldes giftstoffer som cellene ønsker å kvitte seg med som også bare er kalt exosomer…

Siden undertegnede har opplevd og forstått elektrostress på sin egen kropp, velger jeg å tro på min egen forklaring og min egen forståelse. Dersom jeg har rett betyr det at disse symptomene og plagene vil opphøre så snart strålemengden reduseres nok.  Samtidig betyr det at corona-virus ikke er smittsomt, og at vi dermed kan fjerne alle disse ubehagelige ansikts-maskene og åpne opp samfunnet vårt igjen. Dette helt uten noe som helst form for dårlig samvittighet.

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist

Les  gjerne:

Demo for Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø!

FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!

Maier arena i Tønsberg blir bombardert med mikrobølgestråling!

Støtt kampen!

elektrostress logo

 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *