FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!

FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!
0 0
Read Time:5 Minute, 33 Second

Blir allmennheten beroliget av informasjon og forsiktighetstiltak?

Det spørsmålet stiller FHI , og de svarer i sin egen rapport fra 2012:

Det er gjennomført studier for å undersøke hvordan informasjon og potensielle tiltak for å redusere eksponeringen påvirker opplevd risiko knyttet til elektromagnetiske felt fra kilder som mobiltelefoner og basestasjoner. Flere studier indikerer at opplevd risiko og bekymring øker med bruk av forsiktighetsstrategier, og i alle fall med en del typer informasjon (Wiedemann og Schutz 2005; Wiedemann et al. 2006; Barnett et al. 2007; Barnett et al. 2008; Dolan og Rowley 2009; Burgess 2002).

Det kan se ut til at det å få informasjon om forsiktighetstiltak, i seg selv, av mange kan tolkes som indikasjon på at det foreligger en reell fare ved aktuell eksponering, ikke minst hvis den knyttes opp
mot følsomme tema som f.eks. potensiell trussel mot barns helse. Videre ser det ikke ut til at tillitten til at det offentlige beskytter helsen økes ved bruk av forsiktighetsstrategier (Wiedemann og Schutz 2005; Barnett et al. 2007)).

FHI rapport 2012

FHI anbefaler dermed ingen tiltak eller advarsler for å begrense stråling, selv om det er usikkerhet rundt stråling fra elektromagnetiske strålekilder.

Rapporten anbefaler derfor at myndighetene skal formidle at elektromagnetisk-strålingen ikke er farlig.

Kan vi da stole på FHI og myndighetene våre?

Stoltenberg FHII denne sammenheng vil de fleste forstå at det kan være vanskelig å få ærlige svar om helserisiko fra FHI og myndighetene på absolutt alle områder.

FHI og myndighetene har på denne måten undergravet seg selv.

Direktør i FHI er Camilla Stoltenberg, se bildet.

“Direktøren er øvste leiar for Folkehelseinstituttet (FHI). Ho er også instituttet sin kontakt til politisk leiing i Helse- og omsorgsdepartementet” står det på FHI sine sider.

Les hele rapporten her: FHI og EMF 2012

Når man har forstått at man ikke stole på myndighetene, er det snart mer som kommer på bordet på mange områder, men også i sammenhenger og i en helhet.

På leting etter sannheten.

I boken “Myten om Smitte” forklarer forfatterne Thomas S. Cowan, MD, og Sally Fallon Morell sammenhengen mellom helse og elektromagnetisk stråling. Ikke bare det, men også sammenhengen mellom 5G og coronavirus.

MYTEN OM SMITTE. Virus er ikke årsaken til sykdom! En sammenheng mellom corona og 5G?!

Einstein og det å forståBoken “THE CONTAGION MYTH” er nå klar i sin norske utgave. Det har vært mye jobb og slit med oversettelsen, men nå er den altså endelig klar. MYTEN OM SMITTE er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning, har mange viktige forklaringer og observasjoner, og boken forteller det meste på en enkel måte slik at selv Albert Einstein ville vært svært fornøyd.

Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell forteller oss at smitte er en myte, og at det er en sammenheng mellom coronavirus og 5G. Elektromagnetisme har alltid vært en del av livende våre, men i feil frekvens og mengde vil det være en uheldig forurensning for vår helse og vårt miljø.

De forklarer oss rett ut at virus ikke er årsaken til sykdom! (inkluderte “coronavirus”).

IMG_2503

På baksiden av boken står det:

Den offisielle forklaringen på dagens Covid-19-pandemi er at den er forårsaket av et ”farlig”, smittsomt virus. For å hindre at det sprer seg isolerer man dermed mesteparten av verdens befolkning i sine hjem. Fra munnbind til sosial distansering, fra anti-virale midler til vaksiner, tiltakene er satt i verk på grunn av antagelsen om at viruset kan forårsake alvorlig sykdom og at denne sykdommen også smitter fra person til person.

Selv om forekomsten av og statistikken over hvor mange som dør av Covid-19 kanskje ikke er pålitelig, er det ingen tvil om at mange er blitt dårlige av en underlig ny sykdom med rare symptomer – som at man gisper etter luft og får en slags ”brusende” følelse – og flere hundre tusen er døde.

Mange mistenker at årsaken ikke er viral, men at det er slags forurensing som er unik for den moderne tidsalders elektromagnetisme. I dag er vi omringet av en mengde skurrende frekvenser fra alt fra kraftlinjer til kjøleskap til mobiltelefoner. Det begynte med telegrafen og fortsatte med innlagt strøm over hele verden, så radar, så satellitter som forstyrrer ionosfæren, så allestedsnærværende WiFi. Den nyeste tilføyelsen til dette forstyrrende bråket er femte generasjons trådløst 5G. I ”Myten om Smitte: Hvorfor Virus (inkludert Coronavirus) Ikke er Årsaken til Sykdom” tar de bestselgende forfatterne Thomas S. Cowan, MD og Sally Fallon Morell for seg de virkelige årsakene til Covid-19.

Bestill boken eller støtt saken her!

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Se gjerne mer:

Kan corona-pandemien skyldes den svært økende strålingen i våre omgivelser?  Og spesielt i forhold til 5G?!

Der corona-pandemien rammet først var de samme stedene som hadde rullet ut 5G aller tidligst. Først ute med 5G var altså Wuhan i Kina og Milano-området nord i Italia, men også disse cruise-skipene til Princess Cruise Lines Ltd var svært tidlig ute.

Diamomd princess 2

Kan det være en sammenheng?

Se bilder:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p12

p13

p14

p15

p16

Hvor nærme sannheten kan man egentlig komme?

Fra undertegnede sin egen forskning, opplevelser og forståelse er det svært mye som kan tyde på det! Og nå også støtte i boken MYTEN OM SMITTE.

Det virker jo åpenbart at noen har puttet noe “dritt i vannet”… (Se videoen med Cowan)

…det er bare det at det er stråling i våre omgivelser som har økt så enormt, at det kanskje ikke er et virus som har skylden i de syke og de plagede, og at det kan skyldes giftstoffer som cellene ønsker å kvitte seg med som også bare er kalt exosomer…

Siden undertegnede har opplevd og forstått elektrostress på sin egen kropp, velger jeg å tro på min egen forklaring og min egen forståelse. Dersom jeg har rett betyr det at disse symptomene og plagene vil opphøre så snart strålemengden reduseres nok.  Samtidig betyr det at corona-virus ikke er smittsomt, og at vi dermed kan fjerne alle disse ubehagelige ansikts-maskene og åpne opp samfunnet vårt igjen. Dette helt uten noe som helst form for dårlig samvittighet.

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV, samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist

Les  gjerne:

Falske nyheter på NRK om stråleflyktninger i Norge!

Nå skjønner også Einar Flydal tegninga! En sammenheng mellom Covid-19 og 5G?!

Myndighetene har bestemt at stråling ikke er helsefarlig!

Elektrostøy skaper stress og uro i kroppen vår! Kanskje også corona-virus?!

elektrostress logo

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *