«Charter-Svein» slo knockout på Nakstad!

«Charter-Svein» slo knockout på Nakstad!
0 0
Read Time:6 Minute, 22 Second

Myndighetene fikk diskutere alene på NRK, etter at Charter-Svein var sendt på dør!

NRK og Fredrik Solvang inviterte Charter-Svein og Lothepus til debatt i programmet Debatten kl. 21.20 tirsdag den 27.april 2021. Bakgrunnen var fra tidligere da Charter-Svein deltok på demonstrasjonen foran Stortinget den 10.april, hvor han brant munnbindet sitt.

Bilder og film fra markeringen for frihet den 10.april!

Etter at Charter-Svein deltok den kvelden ble han møtt med mye kritikk fra venner og bekjente. Lothepus var en av største kritikerne av Charter-Svein og ble derfor inviterte til diskusjon i programmet Debatten på NRK sammen med Charter-Svein.

Det ble en ufin affære hvor NRK og Fredrik Solvang viser seg å være den største roperten for regjeringen og myndighetene våre.

Hvordan er det egentlig mulig?

NRK 3

Bildet over er en skjermdump av Charter-Svein til venstre og Lothepus til høyre fra sendingen til NRK.

Tidligere i måneden ble Charter-Svein intervjuet av tv2 på en rimelig ærlig og redelig måte, se gjerne noe av intervjuet under:

Det er ingen tvil om at stats-kanalen NRK nå ønsker å fremstå som en folkelig og en troverdig tv-kanal.

Debatten 27.april 2021Men tirsdag den 27. april 2021 mistet programleder Fredrik Solvang og NRK sin siste rest av troverdighet i corona-utfordringene.

Undertegnede har fått med seg noen av de tidligere programmene i serien Debatten på NRK når det gjelder corona-pandemien. Det hele virker svært rart når ingen andre parter stiller opp til diskusjon enn regjeringen, andre myndigheter og programlederen Fredrik Solvang.

Denne tirsdagen skulle det debatteres hvorfor skepsisen til myndighetenes korona-informasjon øker…

Charter-Svein(Østvik) og Lothepus for lagt fram sine uenigheter på det hele, noe som tar ca 10 minutter, men egentlig ikke noe nytt kommer fram annet enn at Lothepus modererer sin uttalelser fra tidligere. Østvik er ganske dyktig med sine uttalelser i disse minuttene og fortjener all heder.

Så ønsker Østvik en diskusjon om hvor usikker PCR-testen egentlig er, men blir snart avvist av programleder Fredrik Solvang som sier at Østvik må gi seg for kvelden.

Med grunnlag i denne PCR-test har man stengt ned hele verden, og det skal tydeligvis ikke diskuteres ordentlig nå heller, selv over et år etter at nedstengningen begynte.

Er denne testen ubrukelig til å diagnostisere folk med smitte eller sykdom? Mange mener nettopp det, og til og med oppfinneren av PCR-testen og nobelspritsager Kary Mullis var også klar på det.

Så hvorfor skal ikke dette diskuteres i det offentlig rom?

Myndighetene diskuterte alene på NRK, etter at Charter-Svein var sendt på dør!

Etter at Svein Østvik måtte forlate studioet varte programmet i YTTERLIGERE 26 MINUTTER. Det vi si at den eneste av debattantene som var i mot restriksjoner hadde altså blitt fjernet fra programmet etter 13 minutter, og de myndighets-vennlige aktørene kunne legge fram hva det skal være, uten noe særlige kritiske kommentarer, og måtte kun svare på noen snille spørsmål fra programlederen.

Hvordan var det mulig Fredrik Solvang?

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad for får fortsette å delta i studioet, samtidig som det ikke kommer noen nye corona og myndighets-kritikere.

Hva slags debatt er det Fredrik Solvang?

Skamme seg, synes jeg både Fredrik Solvang og NRK skal gjøre.

Etter at Svein Østvik har blitt bedt om å gå, kommer overlege Elisabeth Toverud Landaas fra Oslo Universitet Sykehus, som skal fortelle oss om hvordan denne PCR-testen fungerer og at den benyttes helt opp til 45 sykluser, men at det er helt greit… Ingen kritiske spørsmål blir stilt, for det er ingen kritikere tilstede lengre, ikke en eneste en.

NRK 17

PCR-testen ble selvfølgelig benyttet på riktig måte forklarte overlege Landaas, på tross av at OUS gikk opp til 45 sykluser, og at til og med Fauchi og WHO nå har gått ut med at den ikke kan brukes over 36 sykluser og at testen kun kan benyttes i sammenheng med kliniske tester.

Se gjerne skrivet til WHO fra 20. januar 2021:  WHO Information Notice for IVD Users 2020

Så kommer Ola Gaute Aas Askheim fra analysebyrået Opinion inn i studioet. Opinion driver en undersøkelse om folks tillit helsemyndighetene og regjeringen under pandemien, en undersøkelse som de har gitt navnet «Norsk Koronabarometer».

NRK 25

Analysebyrået har funnet ut at det har vært jevn tillit til helsemyndighetene under hele perioden.

Se bilde under:

NRK 29

OlaDet snodige med disse undersøkelsene fra analysebyrået som Fredrik Solvang har gitt god plass i programmet, er at vi ikke vet hvem som står bak dem… Hvem som er deres oppdragsgivere? Hva som er deres motivasjon?

Hvem er egentlig Opinion analysebyrå?

Er det bare nok et propaganda apparat for regjeringen og myndighetene?

Akkurat slik som mediene fungerer i dag?

Se gjerne fra tidligere: Er media det virkelige viruset? Mediene i Norge har monopol på sannheten!

Allikvel og uansett, hvorfor er det ingen som får lov til å stille kritiske spørsmål til denne seniorrådgiveren fra Opinion, hvorfor får vi heller ikke vite om hvilke metoder de har brukt osv.

Skal vi bare ta alt for god fisk?

Så kommer det enda en viktig person fra Oslo Universitets Sykehus(OUS) som skal fortelle oss ALLE at munnbind er svært virkningsfulle., og har ingen bivirkninger. Egil Lingaas er leder for avdelingen for smittevern ved OUS.

NRK 35

Det er selvfølgelig ikke noe tvil om at denne mannen er for munnbind, og viser til at det finnes mange forskjellig typer, og at de er svært virkningsfulle er en selvfølge.

NRK 33

Men hvor er de ekspertene som forteller oss at disse munnbindene kan gjøre oss syke og at de ikke fungerer?

Hvorfor slipper ikke de til studioet på Marinelyst?

Det er jo faktisk flere slike:

Munnbind kan være helsefarlig eksperter NRK 12-4-2021

Bruk av munnbind utenfor helsetjenesten er ikke anbefalt FHI 2021

Hvorfor er det ingen mot-debattanter til disse myndighets-personene?

Kan de bare lire av seg hva som helst?

Tydeligvis.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad fikk altså lov til å fortsette å være tilstede i hele programmet, men det fikk ikke Charter-Svein…

Er det rart at folk blir ordentlig sinte?

Det var Charter-Svein helt helt alene mot Lothepus, Nakstad, Landaas, Askheim og Lingaas.

Det var altså 4 personer med faglig tyngde og Lothepus som skulle kjøre over Charter-Svein sine synspunkter om corona-tiltakene, selv når han ikke var tilstede i studioet.

Dette ligner fælt på baksnakking og mobbing, hvorfor ønsker ikke NRK og myndighetene en åpen diskusjon om corona-pandemien?

Hvorfor var det så viktig for NRK og Fredrik Solvang å kjøre over Charter-Svein på denne måten?

Svaret virker å være svært enkelt, NRK og de andre mediene som er endel av det virkelige viruset. Mediene driver et propagandakjør mot befolkningen hvor løsningen hele tiden er å stenge ned samfunnet, bruke munnbind og ta vaksinen selv om de har kraftige bivirkninger.

Media er viruset Nrk

Hvorfor er mediene så lydige mot myndighetene?

Se gjerne noe om det her: Coronavirus, The Great Reset, Agenda 2030 og 5G for dummies!

Fortsatt er det altså svært viktig å sette seg inn i sakene selv, ingen tvil om at det er viktigere enn noen sinne.

Så les gjerne mer fakta:  Viktig viten eller c19fakta

Odd-Erik BOdd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Les gjerne mer:

Er media det virkelige viruset? Mediene i Norge har monopol på sannheten!

Dør folk i India av corona-virus eller av vaksinen?! Eller kan det være hva som helst annet?

Pressemelding fra Folkets koronakommisjon 21.4.2021

Bullo Tidende 2

 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “«Charter-Svein» slo knockout på Nakstad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *