Elektrostøy skaper stress og uro i kroppen vår! Kanskje også corona-virus?!

Elektrostøy skaper stress og uro i kroppen vår! Kanskje også corona-virus?!
0 0
Read Time:4 Minute, 42 Second

Elektrostøy skaper elektrostress i kroppen vår!

Se hva som står på baksiden av tastaturet til Microsoft:

IMG_0064

Altså ta kontakt med kvalifisert helsepersonell! Hva kan dette bety?

IMG_9850Kan det være at det er denne elektrostøyen som gir oss corona-viruset? Er virus egentlig exosomer slik som forfatterne av “The CONTAGION MYTH” forteller oss?!

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag.no, Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller på skjema her: Her!

Kan det være at det er denne elektrostøyen som gir oss corona-viruset? Er virus egentlig exosomer slik som forfatterne av “The CONTAGION MYTH” forteller oss?!

De siste par årene har det økt eksplosivt med stråling i omtrent alle omgivelser og i de fleste områder i verden. 5G er den teknologien som har økt mest, et mobilnett med super hastighet. De stedene som fikk utplassert flest slike mobilmaster først var i Whuan-området i Kina og Milano-områdene nord i Italia. Kan det være en sammenheng mellom corona og 5G?

Se en av mine artikler fra februar 2020:

Wuhan rammet av elektrostress?!

IEEE og EMF Forskning 3Alle forskjellig elektriske og elektroniske apparater skaper støy. I dag er denne støyen enorm og er fortsatt økende, og kan når som helst stresse kroppene våre så mye at vi kan få en varig ubalanse som igjen gir svært mange sykdommer og plager.

Det har i de siste 20 årene vært fokusert svært mye på mikrobølgene fra mobiler, Wifi og smartmålere. Det har gjort at fokuset på all annen stråling og støy nærmest har forsvunnet. Tidligere var det godt kjent at høyspent ledninger kunne gi kreft, og hyppigst og verst var det for barn som bodde nærme disse ledningene. Barne-leukemi er sett på som noe av det verste vi kan tenk oss. Det å se helt uskyldige og forsvarsløse barn være rammet av kreft er svært trist.

Men hvordan har det vært med elektro-støy? Smartmålere, tv-mottakere og andre elektroniske apparater kan altså lage enorme mengder med støy og skittenstrøm.

Etter at jeg hadde fjernet alle typer for mikrobølgestråling fra min bolig, forsto jeg fortsatt at var følsom for noe forskjellige elektriskutstyr. Det hjalp altså ikke helt å fjerne Wifi, smartmåler, mobiler og annen trådløs elendighet, noe av smertene og plagene fortsatt å være der.

Hver dag er det enormt med støy og elektrisk stråling fra alle de nye elektroniske duppdittene som vi omgir oss med, selv når de ikke er basert på trådløs teknologi. Det er ikke ende på hvor mange elektriske og elektroniske apparater vi skal ha i boligene våre.

Men er det sunt for oss?

IMG_0005Et av de aller verste apparatene for meg, utenom smartmåleren, viste seg å være den nye Canal-Digital boksen, tv-mottakeren min. På det verste kunne jeg ikke være i samme rom som boksen i mer enn noen minutter,  da den strålte og støyet slik at ansiktet mitt sved og jeg fikk sår, samtidig fikk jeg kraftige smerter i magen og tung pust. Dermed måtte jeg slå av apparatet, noe som førte til at jeg ikke fikk inn noen tv-kanaler mer. Det flotte med det hele var at jeg sluttet å se på tv, og jeg fikk jo mye mer tid til leve livet på alle andre fornuftige måter.

Uansett om det er mikrobølger, elektriske- og magnetiske felt eller annen elektrostøy så er det slik at all denne støyen påvirker vannet i kroppene våre. IMG_9832Thomas Cowan MD og Sally Fallon Morell har forsket grundig på dette, og skriver i boken “Myten om smitte” (The CONTAGION MYTH) at vannet er selve batteriene til cellene våre og mange opplever nå at vannet er så forurenset på alle måter med klor, fluor og annen elendighet. I tillegg mangler vannet vårt i dag mineralene magnesium, kalsium, zink og jod som vi så sårt trenger.

Cowan og Morell skriver når det gjelder elektromagnetisk stråling og 5G:

Foreløpige funn indikerer at dersom strukturert vann utsettes for et Wi-Fi-signal fra en nærliggende ruter, reduseres størrelsen på EZ (godt ladede vannmolekyler) med omtrent 15 prosent. Dette funnet har dype implikasjoner for samspillet mellom EMF og strukturen av vann i cellene våre. Hvis en Wi-Fi-ruter i nærheten forårsaker en slik endring, kan vi bare forestille oss hva millimeterbølgene på 5G gjør med det strukturerte vannet i vevet vårt.

Når det gjelder sammenhengen med Covid-19 skriver forfatterne:

Contagion MythHøye oksygenivåer hjelper til med å forklare hvorfor vannet i Lourdes og Ganges har vært assosiert med helbredelse av en rekke sykdommer. Oksygen er viktig og grunnleggende for et sunt liv; å øke oksygenivået i vevet vårt forbedrer funksjonen og spesielt den energiproduserende kapasiteten til vevet vårt. Oksygenmangel har vært mye assosiert med utvikling av kreft gjennom den velkjente Warburg-effekten; det vil si byttet fra aerobe til anaerobe gjæringsprosesser i cellene våre. Hypoksi, tilstanden til lave oksygenivåer i vevet, er et typisk symptom på Covid-19.

Denne boken er svært interessant, og hele boken er full av dyktige observasjoner og sammenhenger som er knyttet opp mot referanser og fagfelle-vurdert forskning.

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag.no, Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller på skjema her: Her!

Odd-Erik-s-287x300Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist

Les gjerne også:

Kan årsaken til Corona-pandemien være elektrostress?!

NRK Brennpunkt var klare om korrupte strålegrenser allerede i 2008!!

Universitetet i Sørøst Norge nekter el-følsomme å ta master!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *