Nadal kollapset i finalen i Indiana Wells Masters!

Nadal kollapset i finalen i Indiana Wells Masters!
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Rafael Nadal, en av verdens beste tennisspillere, kollapset med kraftige smerter i brystet i finalen Indiana Wells Masters, og nærmest ingen av de sentrale mediene skriver om hendelsen. Derfor må Bullo TV dele noen klipp som de har fått tak i, for å diskutere tilfellene noe.

3 dager senere velger den beste kvinnelige tennisspilleren, Asleigh Barty(25) å trekke seg fra profesjonell tennis. Kan det ha noen sammenheng?

Les hele saken her:

NRK/NTB skriver:

Verdensener Ashleigh Barty legger opp som tennisspiller

Australske Ashleigh Barty, som er rangert som verdens beste kvinnelige tennisspiller, legger opp i en alder av 25. Den overraskende kunngjøringen kommer mindre enn to måneder etter at hun vant Australian Open på hjemmebane, hennes tredje Grand Slam-tittel.

– Dagen i dag er vanskelig og fylt med følelser for meg, da jeg kunngjør at jeg pensjonerer meg fra tennis, sier hun i en følelsesladd video på Instagram.

Barty har vært rangert som verdens beste i mer enn to år og har vunnet tre Grand Slam-titler i singletennis: Rolland-Garros i 2019, Wimbledon i 2021 og Australian Open i år. (NTB)

Hva skal vi tenke om dette?

Er det tøft å være toppidrettsutøver nå etter covid-vaksineringen?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *